15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä kasvien kasteluun kesäloman aikana

Kukkien kastelu loman aikana vinkkejä temppuja ideoita

Tietyllä tavalla kukat ovat kuin lemmikkejä. He tarvitsevat myös jatkuvaa hoitoa. Ja jos omistajat ovat poissa pitkään ja eivät ole ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, kasvit voivat myös hävitä. Kuinka voit tehdä oman Vesikasvit ja pitää heidät hengissä?

Jo ennen lähtöä Vesikasvit ja tarkista

Veden kaaton vinkkejä kastelujärjestelmä lomalla

Ennen kuin lähdet kauan odotetulle kesälomalle, olisi hyvä, jos kiinnität vähän huomiota puutarhassa ja parvekkeella oleviin kasveihin, jotta ne ovat terveitä, kun tulet takaisin. Poista kaikki kuivuneet kukat ja kuivat ja pudonneet lehdet. Ne voivat tehdä maapallosta sairaan, homeen, houkutella tuholaisia ​​ja yleensä heikentää kasvien koskemattomuutta.

Siirrä parvekkeen kukkaruukut niin, että olet osittain varjossa, sillä maaperä kuivuu nopeammin auringossa ja lehdet voivat palaa. Älä huoli, että aurinkoa rakastavat kasvit eivät pärjää osittain varjossa. Puutarhureiden mukaan se ei haittaa, jos muutat tavallista ympäristöäsi viikoksi.

Kastele kasvit – tarkista säätiedotus

Kasvit kaatavat vettä lomajärjestelmän aikana

Älä lannoita kasvejasi ennen lomalle lähtöä. Lannoite stimuloi kasvua ja sen seurauksena kasvit tarvitsevat enemmän vettä ja hoitoa, jota et voi antaa heille poissaolosi vuoksi.

Tarkista myös säätiedotus. Joten voit saada oikeanlaisen Vesikasvit Valitse. Jos ennustetaan ukkosmyrskyjä, sinun ei tarvitse kastella puutarhaasi ennen ajoa. Sitä vastoin sinun on kasteltava kasveja runsaasti tai kostutettava maaperä hyvin, jos odotetaan kuumia päiviä.

Kuinka voit parhaiten kastella kasvejasi ennen kuin lähdet kesälomalle

Kasvi keraamiset ruukut viileitä ideoita poissaolon aikana

Kasvien kastelu lomalla on puutarhureiden suurin ongelma. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit hankkia omasi etukäteen Vesikasvit he voivat selviytyä, kunnes palaat.

1. Vesikasvit vesipullon kanssa

Kukkia kastelukannu Kastelukukkia Vinkkejä temppuja

Tarvitset muovipullon. Koko riippuu kasteltavan kukkaruukun koosta.

Työnnä kanteen muutama reikä. Laita pullo maahan niin, että kansi on maan alla. Tällä tavoin kasvi ottaa niin paljon vettä kuin tarvitsee. Voit tehdä saman puutarhassa, paitsi että teit reikiä pullon pohjalle ja kaivaa sen maahan.

2. improvisoitu kasvihuone

Kastelu ruukkuja ideoita käytännön vinkkejä aloittelijoille

Tarvitset pari isompaa muovipussia. Järjestä puiset kebab -vartaat niin, että ne kestävät pussin, jonka laitat jokaisen yksittäisen kasvin päälle. Näin vesi ei haihtu maaperästä niin nopeasti ja kasvit saavat enemmän kosteutta.

3. Kastele kasveja kasveille

Puutarhasuunnittelu kukkia tulppaanit kastelu lomajärjestelmän aikana

Ota tarjotin tai tina ja täytä se kivillä niin, että pohja peittyy kokonaan. Täytä se vedellä ja aseta kukkaruukut (ilman tikkua) kiville.

4. Kastele kasveja paksulla villalangalla

vesi alkuperäisiä ideoita lomalla poissaolojen aikana

Kun olet poissa, voit käyttää tätä mielenkiintoista tapaa jakaa omasi Vesikasvit. Tarvitset altaan tai suuremman kannun, joka on täynnä vettä. Laita lanka sinne, kunnes se on kastunut vedellä. Kaivaa toinen pää 2-3 cm syvälle ja jätä toinen veteen. Kiinnitä tämä pää hyvin kannuun tai kulhoon, jotta naru ei roiku kosteudesta. Vesisäiliön on myös oltava kukkaruukkua korkeampi, jotta vesi voi valua lankaa pitkin.

5. Vesi kasveja kylpyammeessa kukkia varten

kun taas lomavinkit temppavat kastelujärjestelmän automaattisesti

Vauvan kylpyamme, suurempi pesukulho tai kylpyhuoneen kylpyamme voidaan täyttää vedellä. Lattia on peitettävä kokonaan vedellä. Siinä jaat kukkaruukut ilman niiden lasinalusia. Voit myös laittaa pyyhkeet ensin veteen ja laittaa ruukut niiden päälle tai levittää tiiliä veteen, jonka päälle asetat kukkaruukut. Mitä syvempi säiliö, sitä parempi, koska kasvit imevät vettä hitaammin.

6. Vesi suihku ennen lomaa istuttaaksesi

kastella lomajärjestelmä laitoksen kastelu

Jos aiot olla poissa vain 3-4 päivää, riittää, jos suihkutat kasvit kylmällä vedellä ennen lähtöä ja laitat ne veteen lyhyeksi ajaksi, jotta maaperä voi imeä tarpeeksi vettä.

Älä unohda, että useimmat kasvit voivat kestää enintään viikon ilman vettä ja hoitoa. Jos aiot olla poissa pitkään, pyydä naapuria tai ystävää tarkistamaan heidät silloin tällöin.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse