15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Philippe Starckin uusi Cassina -ulkokokoelma edustaa harmoniaa luonnon kanssa

Kuuluisa suunnittelija Philippe Starck ilahduttaa jälleen eläviä faneja suunnittelullaan, tällä kertaa yhteistyössä suuren italialaisen huonekaluyrityksen Cassinan kanssa. Uuden ulkokokoelman nimi on “Fenc-e Nature”, ja siihen kuuluu nojatuoli, kaksipaikkainen sohva, kolmipaikkainen sohva ja sohvapöytä kahdessa eri korkeudessa. Sen avulla voit tehdä elämästä ulkona yhtä tyylikästä kuin sisällä.

Uusi ulkoilumallisto sopusoinnussa luonnon kanssa

Uusi ulkokokoelma Philippe Stark -nojatuolilta, Sogalta ja sohvapöydältä

”Olen luonut Fenc-e Naturella jotain, mitä ei ole olemassa. Jotain päivittäisen tekemisen ja Marcel Duchampin valmiiden tuotteiden välillä. Huonekalut eivät näytä tulevan tehtaalta ja tuovat kotiisi ihmisyyttä, viehätystä, runoutta, luovuutta ja luontoa ”, Philippe Starck sanoo. ”Fenc-e Nature on unelma elämästä, joka on sopusoinnussa luonnon kanssa, tyylikäs ja kunnioittava. Se ei ole projekti, se on elämäntapa. “

Philippe Stark esittelee uuden ulkokalusteiden kokoelman

Fenc-e Nature-ulkokokoelmaan on ominaista orgaaniset, lähes primitiiviset muodot ja tuntoelementit. Esimerkiksi massiivisesta tiikistä valmistettu käsinoja, joka on hiekkapuhallettu luonnollisen, karkean vaikutuksen aikaansaamiseksi. Jokaisen istuimen selkänoja on kudottu käsin köydellä erityisesti tätä hanketta varten suunnitellun mallin mukaisesti. Selkänoja on saatavana myös pajupuusta lujuuden lisäämiseksi luonnon kanssa. Tätä luonnonmateriaalia ei ole koskaan käytetty tässä yhteydessä aikaisemmin.

Fenc-e Nature: Innovatiiviset materiaalit takaavat korkean mukavuuden

Cassina -sohvan uusi ulkokokoelma, jossa on säilytystila lasille

Fenc-e Nature tarjoaa erinomaisen mukavuuden innovatiivisen SoloSoff®-materiaalin ansiosta, joka on valmistettu hengittävästä polyesterikuidusta ja muovivaahdosta, jota käytetään tyynyn pehmusteena. Kuidun kiderakenteen epämuodostumiskyky ja polyuretaanin joustavuus tarjoavat täydellisen pehmeyden. Tämä on pitkän tutkimuksen tulos, jossa on löydetty ulkokäyttöön sopiva materiaali, joka takaa samat ominaisuudet kuin höyhenverhoilu.

3-istuttava sohva on valmistettu painevaletusta alumiinirungosta ja tiikistä

Runko on valmistettu painevaletusta alumiinista ja takaa luotettavan vakauden. Tämä muotoilu toistuu myös uuden ulkokokoelman kahdessa sohvapöydässä, ja se on yhdistetty massiivipuusta valmistettuun pöytälevyyn.

Selkänoja voidaan asettaa tasaiseksi

Runsaat istuin- ja selkänojatyynyt tarjoavat maksimaalisen mukavuuden optimaalisten säätövaihtoehtojen ansiosta. Ne voidaan laittaa kahteen eri asentoon ja säätää käyttötarkoituksen mukaan: viihde tai rentoutuminen. Yksinkertainen mekanismi on saanut inspiraationsa aasialaisesta arkkitehtuurista ja ottaa mallin luonnosta. Kiinteästä tiikistä valmistettu tukitanko osoittaa selkänojan asennon ja on tehty siten, että se näyttää luonnolliselta oksalta.

3-istuttava ruskea sohva

3-istuttava puutarha-sohva, jossa on innovatiivisesta materiaalista valmistetut istuintyynyt

Nojatuoli ja hylly

Puutarhatuoli lasitilalla

Kudottu selkänoja

Nojatuoli alumiinista, puusta ja köydestä

Sohvapöytä tiikistä ja alumiinista

Suorakulmainen tiikkipuutarhapöytä

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!