15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ulkokeittiö puutarhassa – oikea suunnittelu mahdollistaa sen!

ulkokeittiö puutarhassa moderni tyyli-pieni-kompakti

Perinteiset grillit ovat varmasti käytännöllinen asia ja palvelevat epäilemättä tarkoitustaan. Sinun on kuitenkin myönnettävä, että kokonaisuus Ulkokeittiö puutarhassa on paljon tyylikkäämpi ja aterioiden valmistus on myös paljon miellyttävämpää. Jos suunnittelet sen myös itse, voit lisätä kaikki tarvittavat lisävarusteet. Näin saat saman mukavuuden kuin talon perinteisessä keittiössä. Tässä artikkelissa haluamme tarjota sinulle vinkkejä, joista voi olla apua, jos haluat suunnitella oman ulkokeittiön puutarhaan. Näytämme edut ja näytämme ja selitämme suunnitteluvaihtoehtoja, jotta saat inspiraatiota keittiön suunnitteluun. Näin voit olla varma, ettet unohda sisällyttää mitään tärkeää.

Rakenna tai seinään ulkokeittiö puutarhaan itse

ulkokeittiö puutarhassa vinkkejä-rakennus-kaasuliesi-työtaso

Paras tapa sovittaa puutarhan ulkokeittiö toiveidesi ja vaatimustesi mukaan on rakentaa se itse. Vähennät myös kustannuksia paljon. Itse tehty keittiö koostuu peruskehyksestä. Tämä suljetaan takaseinällä, jonka ulkonäöllä ei ole merkitystä, koska se ei ole näkyvissä, etuosien kanssa, ts. Yksilöllisesti valitut kaapin ovet ja sivuseinät. Yläosassa on mukava työtaso. Tämä mahdollistaa miellyttävän työn ja sen pitäisi tarjota riittävästi vapaata tilaa. Olet tervetullut suunnittelemaan työtason laatoista. On tärkeää, että pinta on kestävä ja vedenpitävä. Loppujen lopuksi puutarhan ulkokeittiö altistuu kaikenlaiselle säälle.

Tiilinen ulkokeittiö puutarhassa

ulkokeittiö-puutarha-tiili-idea-diy-seinät

Puutarhan itse tehty ulkokeittiö muuttuu vieläkin vankemmaksi, jos seinä muurataan. Käytä puun tai vanerin sijaan vain kiveä tai tiiliä makusi mukaan. Muuraus voi olla vaikeaa aloittelijoille, mutta sen voi tehdä myös muurari. Kaappien vain kolme sivua on murattu. Jälleen on parasta käyttää puuta tai metallia oviin. Jälkimmäisen pitäisi kuitenkin olla ruosteeton. Teräs on loistava vaihtoehto, joka näyttää myös erittäin modernilta. Se, miten päätät rakentaa sen, riippuu täysin taidoistasi ja tyylistä, jonka haluat saavuttaa. Tiikki on erittäin suosittu materiaali ulkokäyttöön yleensä. Se on hieman kalliimpaa kuin muut puulajit. Investointi on kuitenkin kannattavaa, koska puu kestää eliniän.

Keittiölaitteet ja tarvikkeet

ulkokeittiö-puutarha-moderni-kapea-kivi-yksivärinen-jääkaappi-lasi

Mitä enemmän laitteita ulkokeittiössä on puutarhassa, sitä helpompaa on työskennellä siellä. Jääkaappi on välttämätön, etenkin kesällä. Mutta pienemmät laitteet, kuten kahvinkeitin, voivat myös olla hyödyllisiä. Jotta kaikki nämä asiat toimisivat, virtalähde on tietysti välttämätön. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös kaasua. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että pullotettu kaasu ja ennen kaikkea kaasujääkaappi tulevat pitkällä aikavälillä melko kalliiksi. Toinen haittapuoli on se, että kaasujääkaapissa ei ole pakastinta. Ja mitä tuskaa kesä ja kesäjuhlat olisivat ilman virkistäviä, jääkylmiä juomia, joita saat muun muassa pakastimesta juuri noutettujen jääkuutioiden ansiosta.

Varastotila

ulkokeittiö puutarhassa katos-idea-pilari-kivi

Tästä syystä virtaliitäntä on erittäin tärkeä puutarhan ulkokeittiölle. Kaasu on kuitenkin upea idea uunille. Tässä tapauksessa voit todella säästää rahaa. Grilli voi toimia myös kaasulla, ellet halua vanhaa hyvää hiiligrilliä. Et luultavasti tarvitse uunia puutarhassa. Jos arvostat sitä edelleen, suosittelemme pizzauunia. Siinä ei voi valmistaa vain pizzoja. Voit myös leipoa kotitekoisia leipiä, joilla on erityinen maku perinteisen uunin ansiosta. Suuren työtason lisäksi runsaasti säilytystilaa ja tietysti säilytystilaa ovat myös erittäin tärkeitä. Kuten sisäkeittiöstä tiedät, tilaa ei voi koskaan olla tarpeeksi. Kaapit ja laatikot tarjoavat mahdollisuuden säilyttää lasit, lautaset ja ruokailuvälineet, jotta sinun ei tarvitse kantaa niitä sisältä ulos joka kerta. Jos haluat jotain ylellisempää, voit integroida monenlaisia ​​laitteita puutarhan ulkokeittiöön.

Sijainti

ulkokeittiö-puutarha-musta-design-huppu-jääkaappi

Kuten näette, sijainnin tulisi ensisijaisesti perustua siihen, mistä saat parhaan virran. Terassi sopii tähän parhaiten, koska se on yleensä aivan talon vieressä. Tämä on myös helpoin tapa saada vettä. Tarvitset tämän pesualtaalle, joka ei varmasti saisi puuttua puutarhan ulkokeittiöstä. Jos et halua asentaa uutta vesiputkea, käytä vain puutarhaletkua. Plug-in-järjestelmä tekee liitännästä lapsileikkiä ja säästää siten kaivaus- ja uusien putkien kustannuksia. Lisäksi vesi voidaan sulkea niin nopeasti ja voit poistaa letkun milloin tahansa puutarhan kastamiseksi. Käytettävissäsi on kaksi ratkaisua viemäröintiin: joko kaivaa ja kytke pesuallas talon viemäriin tai laita yksinkertaisesti suurempi ämpäri pesualtaan alle. Heitä sitten kertynyt vesi pois. Puutarhan uuden ulkokeittiön pesuallasta voidaan käyttää suoraan itse kasvatettujen vihannesten ja hedelmien puhdistamiseen. Näin vältät pitkän kävelyn sisällä ja voit valmistaa salaatteja ulkona ja yhdessä vieraiden kanssa sen sijaan, että olisit eristetty sisältä.

Keittiön koko

ulkokeittiö-puutarha-puu-metalli-huonekalut-lyhdyt-grilli-inspiraatiota

Puutarhan ulkokeittiön koko riippuu siitä, kuinka paljon tilaa tarvitset työskentelyyn ja mitä laitteita aiot käyttää. Ja jos sinulla on paljon vapaata tilaa puutarhassa, sinun kannattaa käyttää se hyväksi. L-muotoinen keittiö on täydellinen sekä sisätiloissa, paitsi jos haluat rakentaa keittiön vapaasti puutarhaan, mutta myös siinä tapauksessa, että se sijoitetaan talon lähelle. Keittiön toinen puoli voi alkaa talosta, joten U-muoto luodaan yhdessä talon julkisivun kanssa. Paras tapa integroida jääkaappi ja pesuallas on tällä jalalla. Jotta mahtuu kaikki tärkeä ja jotta ei ole tilaa, on parasta valita vähintään kolmen metrin pituus molemmille jaloille, jos sinulla on tarpeeksi tilaa. Tällä tavalla saatuja puutarhan ulkokeittiön vapaita alueita voidaan käyttää myös laskurina, jotta vieraasi voivat keskustella kanssasi ihanasti ruoanlaiton aikana.

Lattia puutarhan ulkokeittiössä

ulkokeittiö-puutarha-pizza-uuni-rakennus-tiilet-ruokapöytä-aurinkopurjeet

Tiedät sen myös talon keittiöstä: niin paljon kuin huolehdit paistamisesta tai ruoanlaitosta ollenkaan, rasvaroiskeita ei voida välttää. Ja joskus myös tapahtuu, että jotain kaadetaan tai vuotaa. Tästä syystä oikean lattian valinta on yhtä tärkeää kuin oikeiden materiaalien valinta itse keittiöön.Valitse lattia, joka on helppo puhdistaa. Ulkona on myös liukastumisvaara! Niin houkuttelevalta kuin sileästä luonnonkivestä valmistettu lattia voi näyttää, se ei sovi kovin hyvin puutarhan ulkokeittiöön. Jos arvostat edelleen luonnonkiveä, valitse malli, jonka pinta on karkea. Posliinikivi on myös erittäin sopiva. Voit valita minkä tahansa värin lattiapäällysteen ja mukauttaa sen keittiöön. Valikoima on nykyään riittävän suuri. Älä unohda kiinnittää huomiota laatuun. Lattianpäällysteen tulee olla sään- ja talvikestävä, jotta investointi kannattaa pitkällä aikavälillä.

Liikkuva ulkokeittiö

ulkokeittiö-puutarha-siirrettävät-vastapyörät-baarituolit

Liikkuva ulkokeittiö puutarhassa on käytännöllinen ja myös pienempi, joten se sopii erinomaisesti pieniin puutarhoihin. Näissä on pyörät ja niitä voidaan säätää joustavasti. Oletko valmis ruoanlaittoon vai? Ei hätää, siirrä keittiö sivuun saadaksesi enemmän tilaa. Aurinkosuoja on myös helpompi taata täällä. Jos sinulla ei ole kattoa tai jos se ei riitä suojaamaan sinua auringolta kesälläkään, kun valmistat ulkona, kompakti, liikkuva keittiö mahdollistaa suojan myös tavallisen päivänvarjon kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei myöskään tarvitse investoida kattoon.

Tilaa säästävä ja säilytettävä ratkaisu

ulkokeittiö puutarhassa teräs-mobiili-grilli-moderni

Mutta se ei suinkaan ole kaikki, mitä puutarhan liikkuva ulkokeittiö voi voittaa staattisen keittiön. Vaikka jälkimmäinen on talvella alttiina kosteudelle ja siksi se on peitettävä suojakalvolla, matkapuhelin voidaan säilyttää upeasti. Se voidaan helposti sijoittaa huvimajaan, kattoon tai jopa autotalliin. Keväällä, kun on seuraavan grillin tai ensimmäisen ulkona illallisen aika, se voidaan helposti ottaa pois ja näyttää silti uudelta.

Rakenna oma mobiili keittiö

ulkokeittiö-puutarha-puu-mobiili-palveleva vaunu-liesi-kaasu-pieni

Voit myös rakentaa puutarhaan liikkuvan ulkokeittiön itse, mikä on jopa helpompaa kuin suuren. Nopea vaihtoehto on käyttää tarjoiluvaunuja tähän tarkoitukseen. Näissä on jo pyörät ja valmis runko, joten voit säästää aikaa täällä. Tämän jälkeen vaunut liitetään työtasoon. Muuten, graniitti sopii hyvin ulkokäyttöön. Voit sulkea vaunujen kehykset vanerilla ja luoda kaappeja säilytystä varten. Periaatteessa voit suunnitella tarjoiluvaunut kokonaan ideoidesi mukaan. Lisäksi mene askeleen pidemmälle ja käytä jopa kolmea tarjoiluvaunua, jotka linkität yhteen, jotta niitä voidaan kääntää. Joten voit saada L- tai U -muotoisen keittiön mielialasi tai tilan mukaan ja koota sen uudelleen kompaktiksi käytön jälkeen. Leikkaa työtasoon reikiä liesiä ja pesuallasta varten, ja sinulla on kompakti, itse tehty ulkokeittiö puutarhassa.

etuja

ulkokeittiö-puutarha-jalokivi-työtaso-pergola-pesuallas

Puutarhan ulkokeittiössä on monia etuja. Toisaalta, kuten jo mainittiin, et ole yksin keittiössä, kun muu perhe tai vieraat puhuvat puutarhassa. Olet hyvässä seurassa ja se tekee aterioiden valmistamisesta ja valmistamisesta entistä nautinnollisempaa. Sama koskee tapauksia, joissa haluat valmistautua hetken mielijohteesta. Voit myös käyttää keittiötä pienenä baarina ja valmistaa cocktaileja tai muita juomia. On myös mainittava, että puutarhan ulkokeittiön säilytystilan ansiosta kaikki ruokailuvälineet, kuten astiat ja ruokailuvälineet, ovat lähellä. Tämä ei ainoastaan ​​helpota kattausta, vaan myös siivous illallisen jälkeen.

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!