15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhassa takka ja mukavat oleskelutilat

takka puutarhassa mukavat sohvat verhoilu boxwood -allas

Maailma on suuri ja värikäs, ja joissakin maissa asukkaat voivat odottaa lämpimämpää ilmastoa, mikä tarkoittaa, että he voivat nauttia miellyttävistä hetkistä lähes ympäri vuoden sekä päivällä että illalla ulkona Puuliesi puutarhassa voi viettää.

Viihtyisät oleskelutilat, joissa on takka puutarhassa

takka puutarhassa moderni sisustus aksentti seinä rottinki harmaa

Emme tietenkään halua valittaa, että kasvamme maassa, joka tarjoaa neljän vuodenajan monipuolisuuden. Mutta on totta, että voimme viettää hienoja hetkiä puutarhassa vain kevään lopussa, kesällä ja syksyn alussa ja että vain jos meillä on tällaisia ​​tai ainakin vieraanvaraisia ​​ystäviä, joilla on puutarha.

Takka puutarhassa – tuli ja vihreä yhdessä

takka puutarhassa romanttiset kasvit pergola -tuolit metallikivilevyt

Lisäksi meillä on yleensä aikaa istua puutarhassa vain iltaisin, kun se viilenee. Ja kuinka usein olet ollut “onnekas”, että juuri silloin on tuulista ja pilvet ilmestyvät ja voi alkaa sataa milloin tahansa.

Ideoita juhliin 

takka puutarhassa kaksipuolinen katto pajuhuonekalut

Ja niin viileinä hetkinä puutarhajuhlan pelastava armo, olipa se läheisessä tai laajassa ystäväpiirissä, on lämmin, miellyttävä tuli Puuliesi puutarhassa.

Maalaismainen terassi, jossa takka

takka puutarhassa puukalusteet mökki tyylinen metsäterassi

Mutta jopa päivällä takan tanssivat liekit tarjoavat tietyn mukavuuden, joka voidaan havaita kaukaa. Tällainen a Puuliesi puutarhassa mutta sillä on myös käytännön puoli. Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että tuskin on herkullisempia ruokia kuin grillillä ja puulla tai hiilellä keitetyt.

Toki tämäntyyppinen illallinen voidaan valmistaa grillillä, joko sähkö- tai kaasugrillillä, mutta luonnollista liekkiä on vaikea vastustaa.

Kodin mukavin nurkka

takorauta-puutarha-takka-liesi-idea

Myös on a Puuliesi puutarhassa keskipiste rentoutumisalueilla, jotka korvaavat onnistuneesti talon olohuoneen.

Useimmille ajatus pitää yhdestä Puuliesi puutarhassa olla liian äärimmäinen talveksi, mutta silti on monia rohkeita ihmisiä, jotka haluavat nauttia toisesta talvi -illasta takan lämmössä avoimen taivaan alla. Ulkotakan ilmapiiri on yksinkertaisesti vertaansa vailla oleva kokemus, ja monet ovat varmasti samaa mieltä siitä.

Rakenna liesi

tyylikäs puutarha-design-puu-kivi-takka

Ja Puuliesi puutarhassa voidaan rakentaa eri tavoilla, jotka eroavat koosta, suunnittelusta ja tyylistä. On parasta rakentaa se katetulle terassille, paviljonkiin tai muuhun katettuun paikkaan puutarhassa. Loppujen lopuksi upea sää voi järkyttää suunnitelmasi miellyttävästä illasta ulkona, jos sinulla ei ole suojaa, ainakin lähellä.

Keräyspiste puutarhassa

pilari-puutarha-suunnittelu-idea-tyylikäs

Ja Puuliesi puutarhassa mutta se ei ainoastaan ​​tarjoa lämpöä ja viihtyisyyttä ulkona, vaan myös muuttaa puutarhan koko tyyliä lisäämällä eleganssia ja tiettyä viehätystä. Mutta jopa teidän keskuudessanne ammattitaitoiset voivat rakentaa tämän takan itse, mikä on talossa vaikeampaa ja jonka pitäisi tehdä asiantuntija.

Lämmin ja tyylikäs

valkoinen-ruskea-nurkka-kesä-puutarha-takka

Klo Puuliesi puutarhassa Miellyttävät kokoukset ja juhlat voivat kestää myöhään yöhön, koska jos joku vieraista tai isäntä väsyy, he voivat vetäytyä huoneeseensa. Edellyttäen tietenkin, että juhla ei häiritse naapureita, joilla on herkkä kuulo.

Leikkiminen luonnon elementeillä – ole varovainen tulen kanssa

ulkoalue-tyylikäs-design-takka-liesi

Huolimatta kaikista takan suurista eduista puutarhassa, on yksi asia, jota sinun ei pidä unohtaa. Älä missään tapauksessa jätä tulta ilman valvontaa. Koska huomaamattomuuden seurauksena on aina tulipalon vaara.

Ota aikaa tarkastellaksesi esimerkkejä Puuliesi puutarhassa ja haaveile omasta. anna itsesi inspiroitua.

Kesäkeittiö puutarhassa

kesä-puutarha-grilli-takka-nurkka-mukavuus

Kaunis muotoilu järvinäköalalla 

takka-uuni-vapaa-järvi-ranta tyylikäs

seinäkivet puutarha -takka -uunin suunnittelu

puu-shallet-verhoilu-huonekalut-kivet-takka

puinen kulma pergola kioski puutarhan suunnittelu

katon alla-puutarha-uuni-takka-kodikas

suunnittelija-nurkka-puutarha-katto-pyöreä-neliö

mukavuus-puutarha-gastalten-liesi-takka-takka

maalaismainen-nurkka-kesä-keittiö-takka-liesi

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!