15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Farkkuopas: Näin voit muotoilla housut housut oikein

Slim fit -farkut ovat olleet välttämätön osa muotia jo vuosia, ja ne ovat erityisen suosittuja nuorten tyttöjen keskuudessa. Mutta mitä ovat slim fit -farkut ja miten ne voidaan muotoilla oikein? Näihin kysymyksiin on vastattava seuraavassa artikkelissa.

Mikä on slim fit -farkut?

Mikä on slim fit -farkut

Slim fit -farkut, jotka tunnetaan myös nimellä modernit farkut, ovat erityisen kapeita tai tiukkoja farkkuja. Tässä keskitytään tiukkaan istuvaan jalkaan ja vyötäröleikkaukseen, joka halaa kehoa mahdollisimman lähellä ihoa. Siksi nämä farkut ovat sitä korosta erityisesti kuvaa, sopii ohuemmille ihmisille. Slim fit -farkut eivät ole yhtä tiukkoja kuin kapeat farkut, ja niissä on usein korkea elastaanipitoisuus. Siksi ne “pesivät” täydellisesti vastaavaa hahmoa vasten. Erilaisia ​​malleja löytyy kaupoista, kuten Farkut Mile tai vastaavia kauppoja kätevästi.

Tyylikkäät housut, nahkatakki ja lenkkarit

Muuten: Slim fit -malli on saatavana sekä miehille että naisille. Ensinnäkin rock -tähdet käyttivät tällaisia ​​farkkuja ennen kuin he löysivät tiensä massojen vaatekaappiin. Niitä on saatavana myös lähes kaikissa väreissä, mustasta harmaan, valkoiseen sekä vahvempiin väreihin ja sävyihin.

Näin muotoilet optimaalisesti slim fit -farkut

Mustat slim fit -farkut, joissa korkokengät ja valkoinen bleiseri

Kuten edellä on jo todettu, housut ovat “löysempiä” kuin kapeat farkut, mutta ne ovat silti lähellä vartaloa. Siten naisten, joilla on lonkkakulta, pitäisi mieluummin pidättäytyä käyttämästä näitä farkkuja, koska ne voivat myös korostaa pieniä rullia epäedullisesti ja housut istuvat joskus liian alhaalla. Hoikkaat naiset, joilla on sekä pitkät että lyhyet jalat, voivat luotettavasti tavoittaa ohuet farkut, koska ne istuvat kauniisti, mutta eivät korosta kuvaa liikaa. Pienille naisille suositellaan myös korkeavyötäröistä mallia, joka venyttää hahmoa visuaalisesti, hoikkaille pitkille naisille ei ole väliä käyttävätkö he korkeampaa vyötärömallia vai matalampia farkkuja.

Kevyet, slim fit -farkut kesällä, valkoinen t-paita

Erityisesti keväällä tai kesällä farkkujen vaaleat värit sopivat ihanteellisesti raikkaan ja onnellisen asun yhdistämiseen, ja ne tuovat sinulle automaattisesti hyvän mielen. Tennarit, korkokengät, istukat, pakettiautot tai ballerinat, jotka tekevät asusta vieläkin kesäisemmän, sopivat hyvin yhteen. Syksyllä tai talvella slim fit -farkut voidaan käyttää mustana, harmaana tai sinisenä, eivätkä silti näytä liian tylsiltä oikean yläosan kanssa. Paidat tai puserot, jotka ovat satunnaisesti vyötärönauhassa, näyttävät erityisen rentoilta ja viileiltä vapaa -ajallaan.

Oikeiden farkkujen valinta

Slim fit -farkutyyliset vinkit toppeihin ja kenkiin

Erityisesti nuoremmilla tytöillä on vaikeuksia valita sopivia housuja. Täällä on etu olla menemättä ostoksille yksin, vaan mieluummin ottaa esimerkiksi äitisi, sisaresi tai hyvä ystäväsi mukaasi. He voivat auttaa sinua tekemään rehellisen päätöksen, koska he tietävät tarkalleen, miten neuvoa sinua päätöksenteossa. Rehellinen katse peiliin auttaa aina: farkut eivät saa olla liian lyhyitä tai liian pitkiä, liian tiukkoja tai “puristaa” mitään. Jos lonkkarasva “vuotaa”, housut ovat melko sopimattomia ja ennemmin tai myöhemmin käyttäjä ei tunnu mukavalta housujen kanssa. Sen sijaan jos housut istuvat kuin hansikas ja käyttäjä tuntee olonsa mukavaksi, kannattaa valita housut, jotka sopivat hyvin istuvuuteen.

Oikeiden farkkujen valitseminen Vinkkejä Slim -malli

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet