15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksilöllinen painettu t -paita – loistava lahja kaikkiin tilaisuuksiin

Olimme kotona, jokapäiväisessä elämässä, urheilun aikana tai nukkumaan mennessä – me kaikki käytämme T -paitoja. Ne ovat mukavia, sopivat joka kausi ja niitä on ääretön määrä malleja. Viileä painettu t-paita on myös loistava lahja tilanteesta riippumatta. Artikkelista löydät muutamia vinkkejä henkilökohtaisen T-paidan suunnitteluun sekä joitain hoito-ohjeita painetuille vaatteille.

Lahjaksi painettu t-paita

T-paitojen tulostusideoita suunnitteluun

Onko äitisi, kumppanisi tai parhaan ystäväsi syntymäpäivä pian? Silloin et vain voi mennä vikaan painetun t-paidan kanssa. Vaatetus on universaali lahja, joka menee aina hyvin ja mikä tärkeintä, se tulee todella käyttöön.

Oikean painetun t-paidan löytäminen ei ole aina helppoa, varsinkin kun etsit tiettyä muotoilua. Jos olet selaillut pitkään ilman tulosta, on aika ottaa asiat omiin käsiin. Selitämme nyt vaihe vaiheelta, kuinka voit saada sellaisen verkosta Suunnittele t-paita ja saat haluamasi paineen nopeasti ja helposti.

T-paidan tulostaminen: Se on niin helppoa!

Lahjaidea joka tilanteeseen, tulosta t-paidalle, jossa on kuva

Verkkopainokaupassa voit siirtää minkä tahansa aiheen, logon tai iskulauseen T-paitaan. Alla on yhteenveto kaikesta, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota.

Valitse aihe

Ensimmäinen asia, mitä tarvitset painetussa t-paidassa, on muotoilu. Olet hemmoteltu valintasi suhteen. Voit luoda ja ladata oman mallisi tai käyttää valmiita aiheita. Erityisen suosittuja ovat myös henkilökohtaiset t-paidat, joissa on hauskoja tai motivoivia sanontoja. Halutessasi voit myös tulostaa oman valokuvasi. Kaikki on todella mahdollista.

Valitse t-paidan malli, väri ja koko

Yksilöllinen t-paita, jossa painatus lahjaksi

Jos malli on jo määritetty, valitse t-paita. Olipa kyseessä pyöreä kaula tai V-pääntie, leveä tai hahmoa haava, erityisen pitkä tai normaali leikkaus-tarjolla on yleensä erilaisia ​​malleja. Värillä on myös tärkeä rooli, ja se on sovitettava kuvion väreihin, jotta tuloste voidaan helposti tunnistaa. Lahjan ei myöskään tarvitse olla t-paita. Hupparit, puserot ja topit voidaan myös tulostaa valitsemallasi kuviolla. On vain tärkeää tietää tarkka koko. Jos olet epävarma, voit yksinkertaisesti kysyä lahjan saajalta.

Tarkista lopulliset tiedot ja tilaa

Valkoinen t-paita, jossa on värikäs Dreamer-painatus

Voit nyt sijoittaa painatuksen mihin tahansa T-paidan kohtaan valitun verkkokaupan kokoonpanossa. Haluttaessa T-paidan selkä ja / tai hihat voidaan myös tulostaa. Säädä tarvittaessa kuvion kokoa, kunnes olet tyytyväinen tulokseen, ja tilaa yksilöllinen t-paita.

Vinkkejä painettujen t-paitojen hoitoon

T-paita, jossa painettu inspiroiva sanonta

Asianmukainen hoito on välttämätöntä, jotta henkilö, jolle annat T-paidan, voi nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Painettujen vaatteiden asianmukainen hoito riippuu paitsi materiaalista myös käytetystä painotyypistä. Joten sinun ei pitäisi vain katsoa puhdistusmerkkejä etiketissä.

Hauska t-paita painatuksella ihanteellinen vegaaneille

Useimmat tekstiilien tulostusprosessit ovat erittäin kestäviä ja kestäviä, mutta on myös joitakin, joissa painokuvio menettää värin jokaisen pesun yhteydessä. Yksi niistä on esimerkiksi digitaalinen tulostus. Siksi käsinpesu on parempi digitaalisesti painetuille T-paidoille. Jos haluat pitkäkestoisen painatuksen, sinun on painettava T-paita flex-painatuksella, parvi- tai silkkipainatuksella. Silloin painatus on todella kestävää ja T-paidan voi pestä helposti pesukoneessa.

Kun hoidat painettuja T-paitoja, on parempi olla turvallisella puolella ja noudattaa seuraavia perussääntöjä:

  • Pese painettu T-paita aina nurinpäin
  • Pesu korkeintaan 30 ° C (poikkeustapauksissa 40 ° C)
  • Käytä pesuainetta ilman valkaisuainetta
  • Älä käsittele kemiallisilla puhdistusaineilla
  • Ei rumpukuivausta
  • Silitä t-paita nurinpäin matalalla tai keskilämmöllä
  • Älä silitä aihetta

Nämä hoito -ohjeet koskevat yleensä useimpia painettuja vaatteita.

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet