15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grunge -tyyli: vuoden 2021 muodin havaitseminen on niin helppoa!

Ylisuuret villapaidat, ruudulliset housut ja bootcut -farkut – kun puhutaan viimeisimmistä muotitrendeistä vuonna 2021, yksi asia on selvä – ennemmin tai myöhemmin menneisyyden ilme palaa. Tällä kaudella voimme turvallisesti sanoa, että 90 -luvulla juhlitaan suurta paluuta ja he ovat ottaneet sekä kadut että catwalks myrskyn. Joten ei todellakaan ole yllätys, että grunge -tyyli on nousussa. Paksuista taistelukengistä repäisi farkut ja ylisuuret ruudulliset paidat, kapinallinen ilme on palannut, vaikkakin hienovarainen, moderni päivitys. Muotisuunnittelijat ja muodin vaikuttajat ovat tulkineet täysin uudelleen grunge -tyylin ja muuttaneet muuten karkeat asut ehdottomasti jokapäiväiseen käyttöön. Etkö ole vielä vakuuttunut? Lue sitten ja selvitä täältä, miten voit muotoilla minkä tahansa kiinteistön trendikkään ulkonäön uudelleen!

Grunge -tyyliset asuideat äiti -farkut yhdistyvät

Pieni heavy metal, vähän rockia, pieni punk ja grunge -tyyli syntyy. Kun kuulemme grungea, ajattelemme heti tummia, hieman likaisia ​​asuja, jotka näyttävät siltä, ​​että olet juuri tarttunut seuraavaan parhaaseen ja pukeutunut. Ulkonäölle on ominaista pääasiassa tummat värit, bändipaidat, paksut saappaat sekä nahka -asut ja ruudulliset kuviot. Vaikka tämä tuntui aikaisemmin tyylilliseltä, yhä useammat muotialan ammattilaiset näyttävät parhaillaan likaisia ​​asuja ja näyttävät meille, kuinka monipuolinen muotitrendi voi olla.

Mistä grunge -tyyli tulee?

Grunge -tyylinen muodin trendi 2021 yhdistää nahkatakin minihameeseen

Grunge -tyyli sai alkunsa 60- ja 70 -luvuilta, kun rock- ja punkbändit halusivat erottua tuolloin hallitsevasta valtavirrasta. Mutta vasta 80- ja 90 -luvuilla ulkopuolisesta genrestä tuli yhä enemmän uuden sukupolven symboli, joka kääntyi pois perfektionismista Pearl Jamin, Nirvanan ja Soundgardenin kaltaisten bändien kautta. Vaikka tyyli alkoi enemmän muodin vastaisena liikkeenä, se löysi tiensä catwalkeille melko nopeasti, ja Kate Mossin kaltaiset supermallit esittelivät sitä ylpeänä. Kun Nirvana julkaisi albumin “Nevermind” syyskuussa 1991, suuret muotisuunnittelijat, kuten Versace, Calvin Klein ja Marc Jacobs, saivat inspiraationsa grunge -kohtauksesta ja asettivat ruudulliset flanellipaidat, paksut taistelukengät, nahkaiset ulkoasut ja kuluneet farkut. . Sittemmin kapinallisesta trendistä on tullut olennainen osa muotimaailmaa, ja lähes kaikkien naisten vaatekaapissa on vähintään yksi tyypillinen grunge -kappale.

Kevään asujen muotitrendi 2021 grunge -tyyli

Toisin kuin 90 -luvun alussa, nykyinen grunge -tyyli on vähemmän likainen ja sopii siksi jokapäiväiseen käyttöön. Tuhoutuneet denim- ja karkeat saappaat yhdistetään tyylikkäiksi kappaleiksi, kuten satiinimekkoiksi, paitapuseroiksi tai jopa kukkakuvioiksi, ja ne takaavat tyylikkään viileän tauon.

Rockbändipaidat ovat ehdoton edellytys grunge -ilmeelle

Grunge -tyylinen muodin trendi 2021 Combat -saappaat yhdistyvät shortseihin

80- ja 90 -luvun musiikkielämästä inspiroidut bändipaidat ovat luultavasti tärkeimmät grunge -tyylin avainpalat. Saavuttaaksesi vaivattoman ja ylimitoitetun ulkoasun haluat ostaa ostoksia yhden koon tai jopa valita miesten t-paitoja. Itse asiassa sinun ei tarvitse panostaa liikaa sen muotoiluun. Sinun tarvitsee vain kanavoida sisäinen kapinallinen henkesi ja tarttua epätäydellisiin asuihin. Katso ajassa taaksepäin saadaksesi inspiraatiota ajan grunge -muodista. Halkeilevat farkut, nahkatakki, karkeat saappaat ja täydellinen grunge -ilme on valmis. Harmaa kampaus ja tummansiniset silmät pyöristävät kokonaisuuden täydellisesti.

Rento farkut täydelliseen grunge -ilmeeseen

Grunge -tyylinen asu muodin trendi 2021 yhdistää trenssitakki

Leveät löysät farkut ovat ensimmäinen valinta grunge -tyyliin ja luovat tyypillisen kapinallisen tunnelman. Kuinka hyvä, että olet tällä hetkellä todellinen pitkän maailman juoksija muotimaailmassa ja yksi vuoden kuumimmista trendeistä! Vaikka se ei ole pakollista, asu tulee erityisen totta, kun tavoitat trendikkäitä repäistyjä farkkuja.

Farkutrendit 2021 grunge -tyylinen asu

90 -luvun muodin palatessa syntyi uusi ilme, nimittäin grunge -esteettisyys. Tyyli viittaa tyypilliseen grunge -kosketukseen, mutta yhdistää sen moderneihin osiin hienompaa ulkoasua varten. Siksi tämä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokeilla grunge -tyyliä, mutta eivät halua muuttaa koko vaatekaappiaan heti. Yhdistä klassiset grunge -palat naisellisiin vaatteisiin, kuten paitapuseroihin tai korkokenkiin, ja luo tyylikäs asu, jossa on kapinaa.

Vuoden 2021 muotitrendi voidaan jopa muotoilla hienovaraisesti ja tyylikkäästi

Liivi yhdistää muodin trendin 2021 grunge -tyylinen asu

Vaikka grunge -tyyliin liittyi aikoinaan sotkuinen ja epäsiisti ulkonäkö, nykyään ulkoasu voi itse asiassa olla erittäin viehättävä ja tyylikäs mihin tahansa tilanteeseen. On todella yllättävän helppoa luoda söpö ja tyylikäs asu. Jos haluat osua söpöyn, mutta ärsyttävään tyyliin, on parasta valita mekko ja yhdistää se liiviin ja kestäviin saappaisiin.

Oikea meikki täydelliseen grunge-ilmeeseen

Grunge -tyyliset meikkivinkit muodin trendi 2021

Grunge-tyyli näyttää todella täydelliseltä vain oikealla meikillä. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko valita paljaan ilmeen saavuttaaksesi rohkean ulkonäön tai mennä ulos tummilla savuisilla silmillä ja tehdä lausuman. Tumma huulipuna ja kevyesti tahrattu eyeliner viimeistelevät ulkonäön täydellisesti ja antavat hienon rock -kosketuksen.

Grunge-tyyli: Yleiskatsaus tyylikkäimmästä katutyylistä etsii uudelleen muotoilua

Grunge -tyylinen muodin trendi 2021 yhdistää mustan mekon

Farkkuhaalarit ovat trendikkäitä ja sopivat täydellisesti hitaasti lähestymään vuoden 2021 muotitrendiä

Farkkuhaalari yhdistää grunge -tyyliset asut muodin trendiin 2021

Yhdistä karkeat saappaat ruudulliseen minihameeseen, jotta saat upean tyylitauon

ruudullinen hame yhdistää grunge -tyylisten asujen muodin trendin 2021

Bändipaidat ovat ehdottoman välttämättömiä onnistuneelle grunge-tyylille

Minihame yhdistää muodin trendin 2021 grunge -tyyliin

Grunge -trendi on tulkittu täysin uudelleen, ja se voi toimia jopa yritysasuna

Nahkahame yhdistää grunge -tyyliset asuideat

Grunge -tyyli ilman karkeita saappaita? Ei todellakaan mahdollista

Muodin trendi 2021 kevät minihame yhdistää grunge -tyylisen asun

Ylisuuret kappaleet ovat mukavia ja antavat asulle kapinallisen kosketuksen

Äiti farkut yhdistävät kevään muodin trendin 2021 grunge -tyyliseen asuun

Käytä t-paitaa vain mekkona, yhdistä se sopiviin kenkiin ja asusteisiin ja saat täydellisen grunge-ilmeen!

T-paita pukeutumiseen grunge-tyylinen asu muodin trendi 2021

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet