15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nike (M): Urheilukokoelma raskaana oleville naisille ja nuorille äideille on jo täällä!

17. syyskuuta on tullut aika: urheilubrändi Nike tuo markkinoille maailman ensimmäisen äitiysmalliston odottaville ja uusille äideille. Nike (M) sisältää neljä välttämätöntä tavaraa: hoitotyön urheiluliivit, pusero, sukkahousut ja pusero. On monia esteitä, jotka vaikeuttavat naisten ja erityisesti äitien harjoittelua. Huonosti istuvat tai puuttuvat harjoitusvaatteet eivät saa olla yksi näistä.

Nike (M): llä yritys reagoi muuttuneeseen vanhemman kuvaan

Janeil Williamsilla on Nike (M) -urheiluliivit ja leggingsit

Ennen uskottiin, että naisten pitäisi nostaa jalkansa ja levätä koko 9 raskauskuukauden ajan. Nyt painotetaan paljon enemmän liikuntaa ja urheilua voidakseen pysyä terveinä raskauden aikana ja ladata akkuja synnytyksen jälkeen. Vanhentunut myytti “syömisestä kahdelle” raskauden aikana on myös kumottu. Joten ei ole mitään syytä, että naisen tulisi pitää taukoa kuntoilusta raskauden aikana (edellyttäen, että hän haluaa ja lääkärisi sallii sen). Toisaalta monet naiset haluavat olla kunnossa ”vauvan jälkeisessä kehossa” mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Mutta raskaana olevilla ja synnytyksen jälkeisillä naisilla on usein vaikeuksia löytää tukevia tuotteita, jotka sopeutuvat äidin muuttuvaan vartaloon.

Nike (M) luo yhteyden äitiyden ja urheilun välille

Niken suunnittelutiimi loi uuden linjan tukemaan naisia ​​raskauden kaikissa vaiheissa ja sen jälkeen. He analysoivat 150 000 kehon skannausta ja testasivat yli 70 materiaalia varmistaakseen, että uudet osat on suunniteltu mahdollisimman asiantuntemuksella. Pääpaino on myös kestävyydessä: 78-88 prosenttia osista on valmistettu kierrätetystä polyesteristä.

Uuden linjan kehittäminen kesti kolme vuotta

Ona Carbonellilla on Nike (M) -leggingsit ja urheiluliivit

Äitiyskokoelman kehittämiseen osallistui myös 30 ammattiurheilijaa, mukaan lukien jalkapalloilija Alex Morgan ja golfari Michelle Wie West. “Mitä enemmän kuuntelimme odottavia äitejä ja äitejä heidän syntymänsä jälkeen, sitä enemmän opimme, tarkistimme ja uudistimme malleja”, sanoo pääsuunnittelija Carmen Zolman, joka tuli itse äidiksi kymmenen vuotta sitten. Esimerkiksi sukkahousujen suunnittelussa otettiin huomioon se, että naisten on mentävä useammin vessaan raskauden aikana.

NIKEn uusi urheilumallisto äideille

Tiimi kehitti alun perin sukkahousut, joissa oli puristus- ja tukikomponentteja, mutta testattuaan mallia 12 tunnin aikana he muuttivat vaatteen rakentamistapaa. “Poistimme kaikki joustavat nauhat, muutimme leikkausta, säätimme vatsan ympärillä olevaa aluetta. Tämä johti monipuolisuuteen vatsan ylä- ja alapuolella, pukemisen ja riisumisen helppouteen sekä mukavuuteen ja suorituskykyyn ”, Zolman lisää.

Halkaistu pusero helpottaa imetystä

Michelle Wie West käyttää Nike (M) -urheiluliivejä, villapaitaa, legginssejä ja puseroita

Urheiluliivit ovat täydellinen esimerkki siitä, kuinka Nike (M) -mallisto seuraa naisia ​​raskaudesta syntymään. Rintaliivien avulla naiset voivat imettää helposti ja siinä on myös säädettävät hihnat, jotka takaavat hyvän istuvuuden. Neule on kehitetty erityisesti imettäville äideille, ja se toimii myös huomaamattomana suojana imettämiseen tai ilmentämiseen. Ja mikä parasta, siinä on myös taskut, joten voit “varastoida” paljon.

Nike äitiyskokoelma imettäville äideille

Jos naisilla on useita lapsia, matka ennen raskautta, raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen voi kestää jopa 10 vuotta. “Jatkamme vain kuuntelemista ja oppimista ja poistamme kaikki esteet, jotka estävät naisia ​​harjoittamasta”, Zolman sanoo.

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!