15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kosmetiikan ainesosat – mitä sinun pitäisi tietää luonnonkosmetiikasta

Ainesosat kosmetiikassa -bio-luonnonkosmetiikka-beauty-plant-based-natural

Vaikka termi luomukosmetiikka tai luonnonkosmetiikka ei ole vielä selkeä eikä siksi määritelty laillisesti, sitä käytetään kuvaamaan hoitotuotteita, jotka eivät sisällä säilöntäaineita ja että kaikkien käytettyjen raaka -aineiden on oltava kasvi-, eläin- tai mineraaliperäisiä. On monia syitä, miksi ihmiset haluavat käyttää luonnonkosmetiikkaa perinteisten tuotteiden sijaan, jotka ovat myös paljon siedettävämpiä ihmisille. Pääpaino on siinä, että ympäristöystävällisiä ja biohajoavia ainesosia ei aina käytetä kosmetiikassa valmistusprosessin aikana.

Kosmetiikan ainesosat, jotka ovat haitallisia ympäristölle

Ainesosat kosmetiikassa-luomutuotteet-luonnonkosmetiikka-tunnista-vinkit-korkealaatuiset tuotteet

Tässä meillä on viisi valittua ympäristölle haitallista ainesosaa tiivistettynä kosmetiikassa, joka on muistettava ja jota on vältettävä tarvittaessa. Ne ovat joko erittäin vaikeasti hajoavia tai eivät lainkaan biohajoavia, ne yhdistyvät raskasmetallien kanssa ja joutuessaan veteen voivat johtaa huonoihin seurauksiin juomavedellemme ja ruoallemme tulevaisuudessa.

Mihin kosmetiikan ainesosiin kannattaa kiinnittää huomiota??

Kosmetiikan ainesosat - orgaaninen - luonnonkosmetiikka - ympäristölle haitalliset aineet

  • EDTA / Tetrasodium EDTA / Dinatrium EDTA on kompleksinmuodostaja, jolla on säilöntäaine ja jota käytetään vedenpehmennin- ja vaahdotusaineena.
  • Polyquats / Quats (Quanterium-80, Polyquanterium-10) ovat ammoniumyhdisteitä, joita esiintyy pääasiassa hiustenhoitotuotteissa, mutta myös huuhteluaineissa. Nämä helpottavat hiusten kampaamista ja niillä on myös antistaattinen vaikutus.
  • Silikonit (tai ainesosat, joiden loppu on -kartio ja -siloksaani) sisältävät suuren osan kauneudenhoitotuotteista. Ne takaavat kiillon ja sileän tekstuurin ja lisäävät myös kestävyyttä.
  • Akrylaatteja käytetään siten, että tuotteella on oikeat virtausominaisuudet, hyvä sakeus ja se ei ole liian ohut. Natriumakrylaattikopolymeeri, akrylaatti -ristipolymeeri tai polyakryyliamidit ovat öljystä valmistettuja muoveja.
  • Mikromuovit (polypropeeni, polyetyleeni tai polykarbonaatti) sisältävät tavanomaisia ​​kuorintoja ja hammastahnaa. Kaikki alle 5 mm: n hiukkaset ovat siksi yleensä liian pieniä jätevedenpuhdistamolle ja kun ne ovat joutuneet viemäriin, ne päätyvät pohjaveteen. Nämä millimetrin kokoiset muovihiukkaset syövät kalat ja linnut ja talletetaan niihin.

Ainesosat kosmetiikassa – Kuinka tunnistat aidon luonnonkosmetiikan?

Ainesosat kosmetiikassa-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-tunnista-sinetti-kansainvälinen

Kosmetiikkatuotteet osoittavat usein, että ne ovat 100% luonnollisia, ja antavat keskivertokuluttajalle vaikutelman, että ne ovat täysin vapaita kemiallisista ainesosista. Pohjimmiltaan se on kosmetiikka, joka ei sisällä parafiineja ja keinotekoisia hajusteita. Jos haluat olla turvallisella puolella, sinun pitäisi Probiootti, sertifioitu orgaaninen perinteinen luonnonkosmetiikka itselleen ja perheelleen ja kiinnittää huomiota yhteen tärkeimmistä sineteistä.

Mitkä kosmetiikan luonnolliset ainesosat sopivat kenelle?

Kosmetiikan ainesosat -bio-luonnonkosmetiikka-luonnon-ainesosat -hoitotuotteet

Puhtaasti luonnonkosmetiikka voi saavuttaa saman vaikutuksen kuin synteettisesti valmistetut hoitotuotteet, mutta tämä voi joskus tapahtua hieman myöhemmin. Yksilöllisistä vaatimuksista ja ihon ominaisuuksista riippuen sinun tulee luottaa erilaisiin luonnollisiin ainesosiin kosmetiikassa. Olemme koonneet luettelon, jossa on 10 valittua yrttiä ja luomuraaka -aineita, jotka (voivat) parantaa ihonväriä.

Luonnolliset ainesosat kosmetiikassa, jotka tasoittavat ihoa – aloe vera

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-aloe-vera-iho-tehokas

Aloe vera on tunnettu arvokkaista biologisista ainesosistaan. Tuore kasvimehu virkistää ihoa, edistää solujen muodostumista ja antaa kosteutta. Herkälle, allergialle alttiille iholle ei ole sopivampaa hoitotuotetta kuin kasvovoide tai hius shampoo, jonka pääainesosa on aloe.

Jojobaöljy on Kasviöljy vahan muodossa, joka tunkeutuu ihoon erityisen nopeasti ja syvästi, mutta ei ole rasvainen. Suuren E -vitamiinimääränsä ansiosta se on erityisen tehokas kuivalle iholle. Se muodostaa suojakerroksen kylmää, aurinkoa ja kuivuutta vastaan ​​ihon yläkerroksille ja pitää sidekudoksen joustavana. Jojobaöljyä suositellaan päivittäiseen hoitoon ja se parantaa ihonväriä luonnollisessa muodossaan.

Arvokkaita öljyjä luonnonkosmetiikassa

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-avokadoöljy-oliiviöljy-shea

Oliiviöljyä, avokadoöljyä ja sheavoita ovat arvokkaita öljyjä, jotka estävät ihon kuivumista ja tekevät siitä pehmeän ja joustavan. Ne elävöittävät ihon keratinisoitumisprosessia ja estävät sen kuivumista. Hiusten ja ihonhoitotuotteiden ainesosina ne antavat silkkisen kiillon, parantavat yleiskuntoa ja antavat ravitsevan vaikutuksen.

Ainesosat kosmetiikassa, joka tekee sinusta hyvän olon – ruusu- ja laventeliöljy 

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-ruusu-ruusuöljy-arvokas-kauneudenhoito

Herkästi tuoksuvat Ruusun ja laventelin öljyt varmistaa hyvinvoinnin hetkiä ja hyväillä aisteja. Nämä arvokkaat orgaaniset öljyt sopivat myös erityisen hellävaraisesti ihon puhdistamiseen ja niillä on lipidejä täydentävä vaikutus, mikä säilyttää ihon luonnollisen kosteuden. Siksi ne ovat erittäin tehokkaita kuivan ihon vartalonhoidossa.

Tarjoa arvokkaita biologisia raaka -aineita Kaneli, kookos ja vanilja sileälle iholle ja yhdistelmänä niillä on voimakkaasti puhdistava vaikutus. Iho muuttuu pehmeäksi ja joustavaksi, näyttää sileämmältä, terveemmältä ja nuoremmalta.

Orgaaniset ainesosat kosmetiikassa – parantavia yrttejä

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-yrtti-uute-ihon-hiustenhoito

Bio Yrttiuutteet valmistettu rosmariinista, salviasta, sitruunaruohoista, nokkosesta, ginkgoista, teepuusta ja korteista elävöittää päänahkaa. Ne puhdistavat hellävaraisesti ja virkistävät päänahkaa. Hoitoshampoot, jotka sisältävät näitä arvokkaita orgaanisia yrttejä, sopivat siksi erityisesti normaalille tai rasvaiselle hiukselle.

Kehäkukka Sitä käytetään luonnollisena ainesosana kosmetiikassa, jossa ärtynyt, loukkaantunut tai tulehdukselle altis iho tarvitsee rauhoittumista. Se vaikuttaa syvälle ja säätelee ihon verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa ja ihon sävyä. Se voi olla erittäin hyödyllinen krooniseen ihottumaan, näppylöihin, palovammoihin ja auringonpolttamiin.

Erityisen tehokkaat luonnolliset ainesosat hiusten kosmetiikassa

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-hiustenhoito-luonnollinen-hoitotuotteet

Vihreä tee sillä on virkistävä ja samalla rauhoittava vaikutus. Ihon ja hiusten kosmetiikan luonnollisena ainesosana sillä on erittäin positiivinen vaikutus verisuoniin. Hiuksille, jotka rasvoittuvat nopeasti, shampoo vihreän teen uutteella auttaa ja rauhoittaa stressaantunutta päänahkaa. Sillä on myös antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, minkä vuoksi sitä käytetään aknea vastaan. On huomattava, että jotkut ihmiset voivat olla allergisia sille.

Orgaaniset ainesosat kosmetiikassa, joilla on erityisen voimakas vaikutus – Manju ja tehokkaat mikro -organismit

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-kylpy suolat-em-manju

Manju on erityinen eliksiiri, joka luodaan fermentoimalla Okinawan vihreää papaijaa, ruskeaa riisiä, riisileseitä ja rakkoleipää. Se sisältää koko kirjon mineraaleja ja hivenaineita, ja sille on ominaista korkea antioksidanttivaikutus. Lisääntynyt Tyynenmeren suolalla tai muulla korkealaatuisella suolalla, kuten kivisuolalla, se voidaan ottaa tai käyttää kylpysuolana. Lisäksi Manjulla on valtava regeneratiivinen voima, se edistää solujen aineenvaihduntaa ja vapauttaa vapaita radikaaleja soluista.

EM – Kosmetiikkatuotteiden tehokkaat mikro -organismit (EM) tehostavat käytettyjen raaka -aineiden ja yrttien vaikutusta. Siten positiivinen, luonnollinen mikrofloora edistää ihoamme, mikä suojaa sitä ja edistää sen kuntoa.

Kosmetiikan ainesosien vaikutus ympäristöön

ainesosat-kosmetiikka-orgaaninen-luonnonkosmetiikka-ympäristöystävällinen-

Iho on luonnollinen suojakerroksemme ja vaatii erinomaista ja ainutlaatuista hoitoa. Tämän ei kuitenkaan tarvitse johtaa ympäristövahinkoihin. Vain kestävyys ja ekologiset perusideat voivat muodostaa hyvän perustan luonnonkosmetiikalle.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse