15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Boho -koruja trendissä – 5 kaunista korua boheemi -tyyliin

Boho korut kulta kaulakoru rannekorut romanttinen pitsi mekot

Boho -tyyli (tunnetaan myös nimellä “gypsy style”, “hippi chic” tai “boho chic”) on jo pitkään ollut erittäin suosittu. Boheemi tyyli ei ole vain hieno sekoitus eri kulttuureista, vaan myös eri ikonisten muodin aikakausien yhdistelmä.Tyyli on niin suosittu, koska se antaa meille kesän ja hauskan tunteen, keveyden ja vapauden. On monia erilaisia ​​tapoja toteuttaa trendikäs trendi ja yksinkertaisin on upeiden boho -korujen kautta. Tänään esittelemme sinulle valikoiman ainutlaatuisia Boho -tyylisiä koruja, jotka inspiroivat sinua.

Boho -korut kultaa

Boho -korut, kultaiset pitkät kaulakorut, joissa riipukset

Nämä kaksi kaulakorua Coachella Fairtrade -mallistosta Sveitsin korumerkiltä Auryn Jewels ovat loistava lisä mihin tahansa boho -asuun. “Deborah” -kaulakoru koostuu filigraanisesta kultaketjusta ja lehtiriipuksesta jännittävässä etnisessä suunnittelussa. Toisaalta “Jasmin” -kaulakorulle on ominaista ajattoman tyylikäs ja suoraviivainen ilme. Lisää glamouria voit yhdistää kaulakorut kauniisiin “Jasmin” -korvakoruihin. Tyylikkään timanttimuotonsa ansiosta nämä ovat ihanteellisia molemmille riipuksille.

Ketjut kerrostuvat boho -tyyliin kultaketjujen höyhenistä ja turkoosista

Muuten, ketjun kerrostamisen avulla voit luoda uusia ulkoasuja uudestaan ​​ja uudestaan. Saat hyvän vaikutuksen yhdistämällä vähintään kolme eripituista ketjua. Sinun tulisi myös jättää hieman tilaa yksittäisten kerrosten väliin, jotta jokainen koru voi kehittää vaikutuksensa. Esimerkiksi Jasmin- ja Deborah -kaulakorujen kokonaispituus on yhteensä 70 cm. Voit käyttää tätä ketjun kerrostamisen oppaana.

Boho etniset korut kulta vastaavat häät

Aidon boheemi -ilmeen vuoksi boho -tyylisen rannekkeen ei tietenkään pitäisi puuttua. Coachella Fairtrade Premium Line -rannekkeet “Mila”, “Alice” ja “Sara” näyttävät erityisen naisellisilta ja imartelevat kaikkia boho -asuja. Nämä näyttävät erityisen kauniilta rusketetulta iholta kesällä. Yhdistä nämä kauniit korut kukkaisella maximekolla, hihnallisilla sandaaleilla ja nahkavyöllä. Toinen vaihtoehto rento ja tyylikäs ulkonäkö on yhdistää se valkoinen pitsi toppi ja korkea vyötärö shortsit.

Boho korut häät

Boho korut ranta häät ylempi rannerengas ylempi rannerengas kukka seppele

Yhä useammat morsiamet valitsevat nykyään boho -tyyliset häät sekä rantahäät. Kuten hääpuku, myös kukkakimppun ja kampauksen tulisi olla Korut sovitetaan yhteen hääteeman kanssa. Kultaiset ylemmät rannerenkaat ja nilkkakorut tarjoavat osan leikkisästä naisellisuudesta ja näyttävät filigraaneilta ja tyylikkäiltä. Tuore kukkakruunu päähineenä sopii myös täydellisesti rento hippi -tyyliin.

Boho -korujen rystysormukset sormusrenkaat

Lähes joka vuosi vuodesta 1999 Kalifornian Indiossa on järjestetty tämä kuuluisa Coachella -musiikkifestivaali. Vuosien varrella siitä on tullut todellinen vaatteiden ja korujen tyyli. Tätä voidaan kuvata myös boho chiciksi – sekoitus hippiä, mustalaista, etnistä ja modernia. Teemana on nuoriso ja vapaus.

Knuckle -renkaat ovat täydellisiä täydentämään festivaalin ulkoasua. Aivan kuten yhdistät monia erilaisia ​​kaulakoruja, voit myös muotoilla useita sormuksia yhdellä kädellä.

Boho -korut hopeaa

Boho korut laadukkaita sterlinghopea korvakorut rannerengas ruusukvartsi jalokivi

Kulta voidaan yhdistää hyvin kaikkiin Boho -väripaletin väreihin. Siksi on aina hyvä sisällyttää joitain kullanvärisiä lisävarusteita boho -asuihin. Mutta lämmin materiaali ei sovi kaikille. Jos pidät hopeasta, unenomaiset boho -korut “Confidence” Auryn Jewels Fairtrade -mallistosta “Bohemian Love” olisivat sinulle oikea asia. Korumallistossa on käsintehtyjä 925 sterlinghopeasta tehtyjä kappaleita, kuten korvakoruja, sormuksia ja rannerenkaita. Kohokohtia ovat ylelliset jalokivet, kuten ruusukvartsi, kuukivi tai preniitti. Tutustu koko mallistoon ja löydä uudet suosikki korusi moitteettomalle boho -asulle!

Jalokivi Boho korut hopeasormus korvakorun häät

Boho korut hopea ja kuukivi laadukkaita häät

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”