15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Häät Tallenna päivämääräkortit – Lue lisää trendistä!

Haluamme mennä naimisiin. Pidä tämä päivä vapaana meille

Et voi edes kuvitella häitä nykyään ilman suunnitelmaa. Yhdysvalloissa valmistautumisaika on usein vuosi tai puolitoista vuotta, joten tapahtuman päivämäärä valitaan melkein avioliittoehdotuspäivänä. Siksi ennen virallista kutsua pari lähettää ystäville ja sukulaisille vaatimattoman kortin, jossa on teksti “Tallenna päivämäärä”. “Pidä tämä päivä vapaana meille!” Tämä on kirjoitettu korttiin ja pyytää vastaanottajaa olemaan suunnittelematta muita asioita määritetylle päivälle. Amerikan suuntaus on tällä välin tullut meille myös Saksassa, ja sen suosio kasvaa. Lue lisätietoja siitä, miksi on järkevää lähettää hääpäiväkortit tallentamaan.

Siksi päivämääräkorttien tallentaminen on järkevää

Tallenna päivämäärä kortit kukilla kevät häät vaaleanpunainen punainen

Vaikka häiden yksityiskohtia ei ole vielä päätetty, jokainen morsian ja sulhanen haluavat olla varmoja siitä, että heidän rakkaansa voivat juhlia tätä erityistä päivää heidän kanssaan. Koska mitä häät olisivat ilman vieraita? Siksi on tärkeää, että vieraille ilmoitetaan häiden päivämäärästä etukäteen. Esimerkiksi monet meistä suunnittelevat edelleen kesälomaa talvella.

Tallenna päivämääräkortit ovat myös loistava tapa selvittää tarkka vieraiden määrä. Tällä on tärkeä rooli suunnittelussa. Tätä varten kaikkien kortin saaneiden on lähetettävä palautetta siitä, voivatko he tulla vai eivät.

Vastauskortit, niin kutsutut RSVP-kortit (Répondez s’il vous plait, mikä tarkoittaa: “Ole hyvä ja vastaa”), lähetetään usein yhdessä tallennettujen korttien kanssa. Näissä korteissa vieraan tulee ilmoittaa, voiko hän osallistua häihin ja onko hän tulossa yksin vai jonkun kanssa.

Toinen plussa: StD -kortteja ei personoida, ts. H. kutsuttujen henkilöiden nimiä ei anneta. Jos peruutuksia on paljon, vierailijaluettelosi muutokset ovat edelleen mahdollisia.

Tallenna päivämäärä kortit kukkia tyylikäs tyyli vaaleanpunaisia ​​sävyjä romanttinen ilme

Täydellisen suunnittelun valitseminen

Voit valita tallennuspäiväkorttien värimaailman ja suunnittelun ideoidesi mukaan. Jotta et eksy kauniiden inspiroivien maailmojen viidakkoon, on parasta päättää suunnittelutyylistä ja pitää siitä kiinni! Vuodesta vintage, rustiikki tyylikäs haute couture – at www.cottonbird.de on suuri valikoima tyylikkäitä malleja, jotka on luonut suunnittelijaryhmä. Kun olet päättänyt hääteemasta tai värikonseptista, voit suunnitella kokonaisen yksittäisen paperitavaran. Tallenna päivämäärät -korttien avulla saat vieraillesi ensivaikutelman siitä, miten järjestät häät.

Jotkut parit lähettävät painettujen postikorttien lisäksi myös pieniä esineitä, kuten koruja, karkkeja, magneetteja tai kalentereita. Tavoitteena on, että tämä pieni lisävaruste muistuttaa vastaanottajaa tärkeästä tapaamisesta.

Tallenna päivämääräkortit Teksti Trooppinen ilme Kesähäät Kukat Palms

Mitä kirjoittaa päivämäärän tallennuskorttiin?

Tallenna päivämäärä -korttia ei saa ylikuormittaa tiedoilla, koska monet yksityiskohdat voivat muuttua tänä aikana. Muista huomata, että virallinen kutsu tulee myöhemmin. Kutsukortit on suunniteltu paljon laajemmin ja sisältävät yksityiskohtia, kuten sijainnin, häiden ajan, pukeutumiskoodin ja muita tärkeitä kohtia.

Tärkeimmät tiedot:

  • häiden ilmoitus – menemme naimisiin! Me sanomme kyllä!
  • hääpäivä
  • morsiamen ja sulhasen nimet
  • Ilmaisu “Tallenna päivämäärä” tai vastaava lause: “Varaa tämä päivä meille”, “Pidä tämä … ilmaiseksi.”
  • Kaupunki (valinnainen)
  • Lähetä meille viesti parempaa suunnittelua varten
  • seurantahuomautus – “Lisätietoja seuraa …”, “Lisätietoja tulee kutsun mukana”

Tallenna päivämäärä kortit vintage kukat vaaleanpunainen ruskea tyylikäs

Milloin tallennuspäiväkortit tulee lähettää??

Tallennuspäiväkortit on yleensä parasta lähettää noin 6-8 kuukautta ennen hääjuhlaa, ellei aikaisemmin. Tämä antaa vieraille mahdollisuuden valmistautua tulevaan tapahtumaan, suunnitella matkaansa, valita oikeat hääsuosikit jne. Tämä säästää heitä tarpeettomilta huolilta ja aikapaineongelmilta.

Tallenna päivämääräkortit kukilla romanttiseen ilmeeseen

Johtopäätös

Päivämääräkorttien tallentaminen ei ole pakollista, mutta ne ovat tärkeä ensimmäinen askel häiden suunnittelussa. Vieraiden palautteen perusteella voit aloittaa hääteemasi kehittämisen, valita paikan ja miettiä hääjuhlan ohjelmaa.

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun