15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pöytäkoriste hortensioilla – jalo häät koristelu kukilla

Pöytäkoriste hortensioilla-hääpöytä-keskellä kynttilänjalkaa-koristeltu-kukat-tuolit-istuintyynyt-valkoinen

Hortensiat näyttävät erittäin romanttisilta ja upeilta, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kukkien hääkoristeiksi. the Pöydän koristelu hortensioilla siitä tulee rauhallista ja sen pienet kukat ovat erityisen koristeellisia. Kukkakimput, pienet pompomit tai sateenvarjot, jotka on järjestetty muiden kukkien kanssa, miellyttävät varmasti kaikkia asianosaisia.

Pöytäkoriste hortensioilla häät kesällä

Pöytäkoriste hortensioilla -häät-valkoiset kukat-pöytä-maljakot-astiat-herkkä-kulta-morsian

Hortensiat kukkivat kesäkuusta elokuuhun, ja niitä esiintyy yleensä puutarhassa upeina kukkivina kasveina. Sopivia tyyppejä käytetään kukkakoristeisiin, ja ne sopivat ruusujen ja orkideoiden tapaan joka tilanteeseen. Pöytäkoriste, jossa on sinisiä hortensioita, säteilee viileää tyyneyttä ja on kaunis päämotiivi morsiamen ja sulhasen ennakkoluulottomuudelle. Hortensiat voidaan yhdistää upeasti muiden kukkien kanssa, ja eri kukkien värileikki on erityisen tehokasta valkoisissa maljakoissa ilman koristeita. Pöytäjalkojen ja ruokailuvälineiden tulee olla värillisiä pöydän kimppujen kanssa.

Pöydän koristelu hortensioilla kukka -loistoon pöydällä

Pöytäkoriste hortensioilla -häät-vas-valkoinen-vaalea-sininen-kellertävä-pöytäliina-ikkuna

Rehevä hortensiapöydän koristelu, joka on myös loistava idea iltatapahtumaan, on koottu kulhoista, jotka on täytetty ruusun terälehdillä, hortensian kukilla ja teevaloilla. Kynttilänjalat tai kristallista valmistetut tyylikkäät, pitkänomaiset maljakot on koristeltu hortensioilla ja jaettu pöydälle. Näiden kukkien kanssa tehty pöytäkoriste näyttää aina kauniilta, varsinkin kun valkoiset ja siniset sävyt yhdistetään toisiinsa. Kahden sävyn välinen kontrasti saa pöydän loistamaan.

Hortensian kukat jaloihin ja hienostuneisiin hääkoristeisiin

Pöytäkoriste hortensioilla-häät-pöytä-ruokailuvälineet-pöytäliina-valkoiset tee-valot

Pöydän koristelu hortensioineen sopii erityisen hyvin klassiseen tai hieman maalaismaiseen tyyliin. Mutta se ei tarkoita, että ne näyttävät vanhanaikaisilta. Kukkien herkät värit lisäävät romanttista tunnelmaa ja luovat idyllin ympärillesi. Voit asettaa pieniä kukkakimppuja koko huoneeseen, mikä luo upean ilmapiirin ja paljon hohtoa. Kuivatut siniset tai vaaleanpunaiset kukat voidaan liittää kutsukortteihin tai ripotella pöytien päälle.

Erityisominaisuudet tekevät hortensian koristuksesta kauniin

Pöydän koristelu hortensioilla -häät-hääkakku-valkoiset kukat-violetti-kukkulanvärinen

Mikä tekee hortensioista suosittuja pöytäkoristeita häissä, ei ole vain niiden kaunis ja vaikuttava ulkonäkö, vaan myös niiden merkitys. Kukka edustaa ensisijaisesti kunnioitusta ja symboloi kauneutta ja ihailua. Hortensian monet kukat ovat rivissä lähellä toisiaan ja symboloivat vastikään paistetun parin välistä syvää sidosta. Vaikka tämä merkitys ei ole enää laajalle levinnyt näinä päivinä, hortensiat annettiin ennen, kun halusit huomaamattomasti kysyä henkilöltä, ajatteliko hän edelleen ihmistä. Hortensia on epäilemättä todellinen helmi kukkakimpussa tai pöydän koristeena häissä. Monet värit, joissa kukka on saatavana, jättävät sinulle monia suunnitteluvaihtoehtoja. Kermanvalkoinen, vaaleanpunainen tai pehmeä sininen luo unenomaisen, kauniin ja romanttisen sisustuksen.

Pöytäkoriste hortensioilla -häät-violetti-lila-kukat-teekynttilä-vesi-kynttilät-pöytäliina-harmaa

Hortensian kukat ovat erittäin hallitsevia ja mahdollistavat erilaisia ​​järjestelyjä, jotka näyttävät henkeäsalpaavilta. Värin valinnan osalta voit koristaa juhlapöydät valitsemillasi väreillä tai käyttää eri värejä sisältäviä kukkia. Jos haluat valita kukkivan yrityksen hortensialle, hortensioiden ja ruusujen vuorovaikutus on erittäin harmonista. Luo kauniita kontrasteja yhdistämällä eri värejä. Esimerkiksi vaaleanpunaiset hortensiat, jotka on yhdistetty keltaisiin tai kermanvärisiin ruusuihin, näyttävät hyvältä. Kauniita kumppaneita juhlapöydässä oleville valkoisille tai pastellivärisille hortensioille ovat esimerkiksi vahvat värit, kuten delphinium. Delphiniumin kapeat paneelit kontrastivat hortensioiden kirkkaiden pallojen kanssa ja loihtivat upean pöydän koristeen.

Pöytäkoriste hortensioilla -häät-kukat-violetit-teevalot-vesikynttilät

Jos haluat luoda epätavallisen, kukkaisen pöydän koristeen, voit luoda todellisen katseenvangitsijan vihreillä hortensioilla. Kukkien värisenä vihreä on erittäin virkistävä ja luonnollinen. Herkkä vihreä kukka on hyvä valinta, jos sinun täytyy rikkoa yhtenäinen valkoinen häät. Vihreä hortensia tekee mielenkiintoisen muutoksen ja sopii todella hyvin kaikkien muiden värien kanssa. Voit lisätä erityistä kosketusta, jos yhdistät pöydän koristeen päävärin vihreisiin hortensioihin.

Pöytäkoriste hortensioilla-häät-ilta-kynttilät-romanttiset-astiat-ruokailuvälineet

Hortensioiden suuret, pallomaiset kukinnot näyttävät yksinkertaisesti upeilta ja lumoavilta kapeassa, korkeassa maljakossa. Yllä olevassa kuvassa näkyy kaunis yhdistelmä valkoisia hortensioita ja kermanvärisiä ruusuja, jotka näyttävät hyvältä violetilla pöytäliinalla. Ripustettavat kiteet antavat pöydän sisustukselle erityisen viehätyksen ja eleganssin. Kelluvat kynttilät antavat lämpimän, pehmeän ja romanttisen valon, joka saa kristallipallot kimaltelemaan.

Pöytäkoriste hortensioilla -häät-valkoinen-violetti-kontrasti-maljakko-kristalli-pieni kimppu

Mielenkiintoinen ja kaunis yhdistelmä syntyy, kun yhdistät valkoiset hortensiat filigraanisen gypsophilan kanssa. Kukat näyttävät hienovaraisilta ja jaloilta, ja ne sopivat maalaismaisempaan pöydän koristeluun sekä unenomaiseen, romanttiseen koristeluun. Voit myös luoda tyylikkään ja hienovaraisen koristeen, jos yhdistät hortensiavarjoja useissa väreissä ja esität ne matalassa maljakoissa. Korkea kristallimaljakko mahdollistaa häiriöttömän viestinnän ja mahdollistaa vieraiden välisen katsekontaktin. Pienet maljakot luovat yhtenäisen kokonaiskuvan ja luovat värillisiä aksentteja valkoiseen pöytäliinaan.

pöydän koristelu-hortensia-häät-violetti-liila-glitter-kristalli-romanttinen

Jos haluat lisätä kiiltoa pöydän koristeluun häissäsi, voit yhdistää herkät ja jalohortensiat hopeisiin koriste -elementteihin. Neliönmuotoiset, matalat maljakot, jotka on koristeltu kimaltelevilla kivillä, esittävät kauniit hortensiapallot ja näyttävät ylellisiltä ja tyylikkäiltä. Nimikyltit kiehtovat samanlaisella koristelulla ja pyöristävät tyylikkään pöydän koristeen. Maljakkojen alla oleva peili heijastaa pehmeää kynttilänvaloa ja maljakoiden siluettia. Korkea kristallimaljakko esittelee upean asetelman vaaleanpunaisia ​​ruusuja, violetteja hortensioita, pioneja ja gypsophilaa, jotka avaavat kauneutensa vieraiden pään yläpuolelle ja luovat juhlatunnelman. Hortensioiden avulla voit luoda rehevän ja upea kukkakoristeen juhlapöydille. Näiden kauniiden kukkien avulla voit myös antaa yksinkertaisen ja tyylikkään kosketuksen tai loihtia koristeen ripauksella vintagea.

pöydän koristelu-hortensia-häät-valkoinen-musta-maljakot-pöytäliina-harmaa-kuviolliset astiat

pöytäkoriste-hortensia-häät-valko-ruusut-pöytäliina-antrasiitti-lasit-astiat-ruokailuvälineet-juhla

pöydän koristelu-hortensia-häät-valkoinen-keskipöytä-astiat-kristallilasit

pöydän koristelu-hortensia-häät-valkoinen-pieni-pöytä-suola-pippuri-ravistelija

pöydän koristelu-hortensia-häät-valkoiset lasit-maljakko-kynttilät-teevalot

pöydän koristelu-hortensia-häät-valkoinen-hellä-ruusut-vaaleanpunainen-pöytäliina-lasikristalli

pöydän koristelu-hortensiat-häät-valkoiset kukat-juhla-viinipullo-astiat

pöydän koristelu-hortensia-häät-valkoinen-sininen-tarjous-ruusut-vaaleanpunaiset lehdet-vihreä-maljakko-kristalli-pöytäliina

pöytäkoriste-hortensia-häät-violetti-pöytä-kansi-värillinen-pöytä-pyöreät tuolit-valkoinen

pöytäkoriste-hortensia-häät-taulukot-huone-saaö-kattokruunu-klassinen-kimppu-keskikuvat

pöytäkoriste-hortensia-häät-kukkakimppu-kukat-ruusut-pöytäliina-harmaa-astiat-valkoinen

pöydän koristelu-hortensia-häät-yksinkertaiset maljakot-suuret-keskipöydässä-pöytäliina-munakoiso-väri

pöytäkoriste-hortensia-häät-sininen-herkkä-pöytäliina-vaaleansininen-lasit-teevalot-romanttinen

pöydän koristelu-hortensia-häät-sininen-valkoinen-lasit-vasse-kristalli-pöytäliina-koristeet

pöytäkoriste-hortensia-häät-siniset-ruusut-valkoinen-vaaleanpunainen-tavallinen-pöytä-pöytäliina-valkoinen

pöydän koristelu-hortensia-häät-siniset-kynttilät-kukat-kukkakimppu-ruokailuvälineet-astiat-kristalli

pöytäkoriste-hortensia-häät-koristelu-valkoinen-vihreä-ruusut-maljakko-yksinkertainen

pöytäkoriste-hortensia-häät-koristelu-maljakko-lasi-strauss-raosa-vihreä-valkoinen-tarjous

pöydän koristelu-hortensia-häät-koristelu-vaaleanpunainen-voimakas-väri-lasi-oksat pöydän koristelu-hortensia-häät-koriste-lila-violetti-valkoinen-pioni

pöytäkoriste-hortensia-häät-sisustus-kutsukortti-suunnittelu-valkoinen-violetti

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?