15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mekko morsiamen äidille – vinkkejä hääasun valintaan

mekko morsiamen äidille pitsihihat pitkä vartalo imarteleva

Hääpäivä ei ole vain yksi kauneimmista päivistä morsiamen ja sulhasen elämässä – erityinen tilaisuus on myös jotain erityistä vanhemmille. Se, että juhlit uuden perheen perustamista lastesi kanssa ja voit osallistua aktiivisesti festivaaliin, tuottaa heille varmasti iloa. Toiminnan painopiste, joskus tukena, joskus uskollisena avustajana, on morsiamen säteilevä äiti, jolla on hyvin valittu, muotitietoinen asu. Artikkelissa kerromme sinulle, mikä on ratkaiseva rooli vaatteita valittaessa, mitä pukukoodia on noudatettava ja mitkä värit näyttävät parhaiten perhekuvissa. Näiden vinkkien avulla löydät varmasti sopivan mekon morsiamen äidille!

Mekko morsiamen äidille – sinun on otettava tämä huomioon ostaessasi!

mekko morsiamen äidille pitsi bollero pieni laukku

Hyvin suunnitelluissa häissä mitään ei jätetä sattuman varaan: koristeista morsiusneitojen mekkoihin ja pukuihin, joita herrat käyttävät päivän aikana – pukeutumiskoodi on ehdoton edellytys kaikille, jotka osallistuvat aktiivisesti seremoniaan. Jopa vanhempien ei pidä unohtaa häämottoa ostaessaan vaatteitaan. Mutta näillä vinkeillä olet hyvin valmistautunut:

Sovi pukeutumiskoodista morsiamen kanssa

vaihtuva mekko alastonkuvioinen morsiamen äiti

Kysy tyttäreltäsi hänen toiveistaan ​​häissä tai valitusta motosta tai pukeutumiskoodista. Pyydä valokuvia, jotta saat paremman käsityksen – hän voi esimerkiksi julkaista taulua hääideoineen Pinterestissä tai näyttää koristeeksi valitut kankaat tai värit. Sijainti on myös tärkeä – linnaa käytetään pääasiassa muodollisiin häihin, kun taas maan viinitila tarjoaa täydellisen kohtauksen vintage-, boho- tai nuhjuisille hääille. Trendikkäät ravintolat keskellä suurta kaupunkia osoittavat modernit, puristiset häät. Lisäksi koristeluun valitut värit ovat erittäin tärkeitä – morsiamen äidin puvun tulee vastata niitä, ei kontrastia. Vältä korostusvärisiä vaatteita (esim. Valko-kulta-persikka-väreissä voit valita norsunluun sävyisen mekon).

mekko morsiamen äidille kukkakuvioinen vasikanpituinen hiha

Pyydä morsianta tekemään ostoksia kanssasi – tämä ottaa huomioon hänen toiveensa ja leikkauksista, väreistä ja kankaista voidaan sopia etukäteen. Se on myös loistava tapa viettää aikaa perheen kanssa. Mikä parasta, jos tulet morsiamen kanssa ostaessasi hääpukua.

Aseta budjetti

mekko morsiamen äidille pitkä satiini laventeli kesä hääasu

Aseta budjetti ennen kuin lähdet ostoksille – on parasta keskustella tästä sulhanen äidin kanssa, jotta ei tule yllätyksiä päivän aikana. Te kaksi olette usein yhdessä perhekuvissa. Se ei tee hyvää vaikutelmaa, jos kahden mekon budjetti on merkittävästi erilainen, ja lopulta kaikkien perheenjäsenten ulkonäkö olisi sovittava. Jos tuet morsiamen ja sulhasen rahoitusta hääjuhliin, sinun on tehtävä tarkka laskelma ja sisällytettävä mekko morsiamen äidille ja morsiamen isän puku, jotta myöhemmin ei tule yllätyksiä.

Mene ostoksille aikaisin

mekko morsiamen äidin pitkät tummansiniset kimaltelevat pitsihihat

Perinteen mukaan morsiamen äiti ostaa ensimmäisenä mekon morsiamen jälkeen – ja ilmoittaa sitten sulhanen äidille. Jos suuret häät on suunniteltu, sinun pitäisi mennä ostoksille noin 3 kuukautta ennen päivää. Epävirallisissa häissä läheisen perheen ja ystävien kanssa riittää, jos mekko on vaatekaapissasi kaksi kuukautta ennen hääpäivää. Älä unohda kertoa sulhasen äidille. Sitten hänen ei tarvitse etsiä asuja viime hetkellä.

Ota huomioon häiden värivalikoima

mekko morsiamen äidille satiini samppanja väri v kaula

Älä unohda, että häiden värivalikoima näkyy viimeistään kutsuissa. Olisi parasta, jos tapaat myös valokuvaajan ja keskustelet perhekuvista yksityiskohtaisesti – ehkä sitten saat idean siitä, mikä näyttäisi hyvältä. Kultainen sääntö on – sopeudu sävyyn äläkä ole ristiriidassa. Toisin sanoen, kun pastellivärit on valittu morsiusneitoille ja koristeluun, voit heti seurata esimerkkiä neutraalilla alaston sävyllä.

Hatulla tai ilman?

mekko morsiamen äidin pitkä yksivärinen jacquard -takki

Asusteet, kengät ja korut jätetään omien mieltymystesi mukaiseksi – periaatteessa voit käyttää silmiinpistäviä koruja yksinkertaisella mekolla ja päinvastoin – huomaamattomat, huomaamattomat korvakorut ja kaulakorut sopivat hyvin applikoinnilla koristeltuun mekkoon. Takki tai bolero – riippuen siitä, vietetäänkö häät päivällä vai illalla – pyöristää täydellinen hääasu.

Kysymys kaikista kysymyksistä – hatulla tai ilman – ei riipu vaatteista – hattua tai kiehtovaa voidaan käyttää jopa cocktail -mekon kanssa. On paljon tärkeämpää, miten prosessi tapahtuu hääpäivänä – häissä hattu on tärkeä osa asua, kun taas epävirallisissa häissä ilman häitä kirkossa se voidaan jättää pois. Ja jos mietit, missä muualla sitä kannattaisi käyttää – voit aina kietoa hatun tai kiehtovan sen ympärille niin, että se sopii myös toisen mekon kanssa.

Tiedustele ohjelmaa hääpäivänä

mekko morsiamen äiti pastellivärit polvipituinen minttu

Ohjelman yksityiskohdista kannattaa aina tiedustella ennen ostamista – häät voivat alkaa aamulla ja sitten juhlia myöhään yöhön. Tällaisissa tapauksissa et tarvitse yhtä, vaan kaksi asua – koska vuoropuku näyttää hyvältä päivällä ja illalla voit käyttää pitkää, tyylikästä iltapukua. Näissä tapauksissa kannattaa katsoa omaa vaatekaappiaan – ehkä siellä on sopiva vaihtoehto, jota voit käyttää.

Älä unohda mukavia kenkiä!

mekko morsiamen äiti samppanjaa pitkä tylli

Jokainen nainen käyttää pumppuja – mutta voitko kävellä mukavasti heidän kanssaan koko päivän? Valitse mukavat kengät, joita voit helposti käyttää veneessä sekä cocktailin kanssa puutarhassa ja myöhemmin ravintolassa. Älä unohda, että morsiamen äitinä olet aina keskellä kiireisiä valmisteluja, ja tässä tapauksessa mukavuus on avainsana.

Mekko morsiamen äidille – oikea leikkaus

mekko morsiamen äiti punainen hame kukka bändi

Leikkauksessa ei ole nyrkkisääntöä – voit käyttää sitä, mikä näyttää parhaalta ja mistä pidät. Minimekot ja syvät V-kaulat eivät sovi tilaisuuteen, mutta hihat sisältävät mekot näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Olkapäällä olevat mekot ovat myös erittäin tyylikkäitä ja romanttisia. Tyylikkäisiin kesähäihin on saatavana lattiapituinen variantti, jossa on pitsi tai sovelluksia ja laskostettu hame. Jos veneretki on suunnitteilla, voit valita yksivärisen vuoropuvun. Boho -häät saavat mielikuvituksesi valloilleen – esimerkiksi leveät hameet, joissa on pitkät hihat.

Mekko morsiamen äidille – oikea pituus

mekko morsiamen äiti pitkä sininen hame kukkakuvio musta pusero nahkavyö

Sopiva pituus ilmoitetaan yleensä viimeistään kutsuissa. Pukukoodi on erittäin tärkeä, koska vieraiden ei tarvitse pukeutua tyylikkäämmin kuin morsian. Jos hän käyttää esimerkiksi lyhyttä mekkoa, pukeutumiskoodi -päiväpuku on myös morsiamen äidin mekko – esimerkiksi polvipituinen mekko.

mekko morsiamen äidin pitkät bensiininsiniset hihat

Lattianpituiset mekot sopivat tilanteisiin, joissa morsiamella on myös pitkä hääpuku. Asusi voi tulkita hääpuvun yksityiskohdat – esimerkiksi tekojalokivet tai applikaatiot voivat koristella mekon morsiamen äidille. Muodollisessa juhlassa valittu kangas voi myös loistaa hieman.

mekko morsiamen äiti moellig harmaa moderni muotoilu

Vasikoihin ulottuvat midi-mekot osoittautuvat todellisiksi monitahoisiksi. Ilmava leikkaus varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi myös lämpimällä säällä ja mahdollistaa riittävän liikkumisvapauden. Oikein muotoiltu midi -mekko morsiamen äidille voidaan käyttää hääpäivänä kirkossa sekä illalla ravintolassa.

Mekko morsiamen äidille – kankaat yhdellä silmäyksellä

mekko morsiamen äidin harmaa kukkakuvio tyylikäs pitkä polven pituus

Kun sinulla on mekko morsiamen äidille, kankaan valinnalla on ratkaiseva merkitys lopputuloksessa. Muista kysyä neuvoa tästä ja päättää malli vasta kuulemalla ompelijoita. Annamme sinulle yleiskuvan aineista, jotka tulevat usein kyseenalaiseksi, sekä niiden eduista ja haitoista.

  • Satiini: kangas tekee vaikutuksen kiillollaan, näyttää tyylikkäältä ja on erittäin helppohoitoinen. Se pitää sinut viileänä lämpiminä kesäiltoina. Sen haittapuoli – paljon ryppyjä ilmestyy istuessasi, kävellessäsi ja ne on todella helppo nähdä. Siksi satiinipuvut yhdistetään yleensä bleiserin kanssa.
  • Jacquard: kiehtoo kiiltävillä langoillaan ja hienostuneella kuviollaan, ylellisellä ulkoasullaan ja kestävyydellään. Täydellinen takki. Haitta: pitää sinut lämpimänä ja näyttää erittäin tyylikkäältä – siis enemmän muodollisille häille.

mekko morsiamen äiti sininen kukka pitsi

  • Vinkki: pitää sinut viileänä, sitä voidaan käyttää monin tavoin, viimeistelee mekon. Haitat: kangas on herkkä.
  • Sifonki: näyttää laadukkaalta, tyylikkäältä, erittäin pehmeältä, tuntuu miellyttävältä. Lisäksi kangas on hieman joustavaa ja mukautuu siksi täydellisesti vartaloon. Täydellinen iltapukuun. Haitta: Herkkä, vaikea silittää.
  • Kreppikangas: virtaa erittäin mukavasti. Täydellinen ilmaviin kesämekkoihin. Haitta: pitää sinut lämpimänä ja voi hikoilla ravintolassa.

mekko morsiamen äiti pitsi vyötärösaumahattu 3_4 hihat

Mekon löytäminen morsiamen äidille ei ole helppo tehtävä. Se on sovitettava ensin hääpukuun. Silloin tulee huomioida myös häiden korostusvärit – parhaassa tapauksessa asun tulisi täydentää niitä. Lisäksi pukukoodia on noudatettava. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, mukavuudella on ratkaiseva rooli, jotta sinusta tuntuu todella hyvältä. Siksi on tärkeää keskustella yksityiskohdista morsiamen kanssa mahdollisimman aikaisin ja mennä ostoksille.

mekko morsiamen äiti alaston värit pitsi kukat pitkä takki

mekko morsiamen äiti turvonnut hihat norsunluunväriset kukat applikaatiot

mekko morsiamen äiti punainen perinteinen taiwan

mekko morsiamen äiti pitkä musta paljetteja tekojalokivi

mekko morsiamen äiti pitkä paljeteilla bensiini sininen musta tylli

mekko morsiamen äidin harmaa hattu bollero

mekko morsiamen äiti satiini röyhelö pitsi v pääntie polven pituus pronssia

mekko morsiamen äiti jäänsininen satiininauha laskos

mekko morsiamen äiti tummansininen yläosa pitsi satiininauha kohotettu hame

mekko morsiamen äidin pusero hame hääasu

mekko morsiamen äidin pitsimekko applikointi pyöreä pääntie leveä hame

mekko morsiamen äidin puserohame beige alaston väri

mekko morsiamen äidin pitsimekko sininen lyhyet hihat

mekko morsiamen äidin sininen pitsihame

vuoromekko morsiamen äiti polvipituinen sininen spagettihihna

mekko morsiamen äiti satiini polvipituinen harmaa laskostettu hame

vuoromekko morsiamen äiti kukkakuvio polven pituus vaaleanpunainen keltainen

mekko morsiamen äiti pitsi satiini kukka kuvio

mekko morsiamen äidin olkapäätön hihat hattu leveä satiininauha

mekko morsiamen äiti moellig pitkät olkaimeton kukat pitsi

mekko morsiamen äidin pitkä takkihattu pastelliväri vaaleanpunainen

mekko morsiamen äidin polvipituinen vaaleanpunainen v-pääntie

mekko morsiamen äiti tyylikäs pitsi satiini vaaleanpunainen bollero

vuoromekko morsiamen äiti pitsi polven pituus alaston vaaleanpunainen

vuoromekko morsiamen äiti jacquard kukat bollero asu samppanjaa

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin