15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pöytäkoriste hedelmistä tehdyksi hääkoristeeksi

hedelmät-koostumus-pöytä-koristelu-häät

Tätä varten Pöydän koristelu hääkoristeena Tarvitsetko:

  • Kultainen ruiskumaali
  • Kakkulautanen
  • hedelmiä
  • Kuuma liimapistooli

Nätti Pöydän koristelu hääkoristeena tehdä kullatusta hedelmästä

kaksivaiheinen-diy-idea-häät-koristelu

Suihkun käyttö hääkoristeisiin on loistava idea, koska se näyttää hyvältä. Sitä on myös helppo käyttää ja se sopii erinomaisesti niille, jotka pitävät siitä hieman vähemmän työläästä, kun heillä on sellainen Pöydän koristelu hääkoristeena haluat suunnitella itse. Sinun tarvitsee vain ravistaa suihketta hyvin, suihkuttaa esine, antaa sen kuivua ja katso, onko toinen kerros tarpeen. Mutta parasta on, että metallisuihke näyttää todella tehokkaalta ja tuskin koskaan tarvitsee toistoa.

Pöytäkoristelu hääkoristeena kauden hedelmillä

DIY-kulta-hedelmät-granaatti-omena-koristele itse

Tätä varten Pöydän koristelu hääkoristeena valittiin hedelmiä sisältävä järjestely, joka muistuttaa syksyä. Ja koska omenoita ja päärynöitä on saatavilla ympäri vuoden, voit tehdä sisustuksen milloin tahansa. Mutta jos aiot tehdä niistä hieman monipuolisempia, on myös monia muita hedelmiä saatavilla näytteinä. Ja ennen häät harjoitusta suositellaan. Loppujen lopuksi haluat varmistaa, että kaikki on täydellistä.

Valmistelu

diy-pöytä-koristelu-suunnittelu-häät

Joten vie kohteeseen Pöydän koristelu hääkoristeena muotoilla joitakin hedelmiä ja suihkuttaa niitä millä tahansa metallimaalilla. Jos luulet, että oikeiden hedelmien ruiskuttaminen maalilla on hukkaa, koska sitä ei voida syödä jälkeenpäin, voit käyttää muovisia hedelmiä. Se on täysin sinusta kiinni.

Valitse säiliö

hedelmä-pöytä-koristelu-häät-koriste-idea

Sinulla pitäisi olla myös sopiva säiliö Pöydän koristelu hääkoristeena Valitse. Esimerkissä tähän käytettiin yksinkertaisesti kaunista kakkulevyä. Tämä voi kuitenkin olla vaikeampaa toteuttaa, jos haluat luoda useita koristeita, kuten yleensä häät. Tästä syystä voit myös valita kauniita kulhoja tai koreja, jotka tarjoavat myös suuren vaikutuksen. Tämäkin riippuu täysin makustasi ja häiden teemasta.

Määritä koristusten määrä ja sävellykset

päärynä-kulta-virallinen-häät-koriste-idea

Sitten sinun on arvioitava, kuinka paljon hyödyt Pöydän koristelu hääkoristeena täytyy täyttää taulukko. Esimerkki kuvattiin pöydällä, joka on paljon pienempi kuin häissä. Pyöreän pöydän yhteydessä on parasta valita 3 hedelmän ryhmät. Mutta se näyttää hyvältä myös pidemmillä pöydillä kulhojen, pöytälevyjen tai jopa pidempien laatikoiden jakamiseen. Toinen loistava vaihtoehto on koristella lautaset itse värillisillä hedelmillä, jos haluat tehdä ilman yhtä pöytäkoristelua suuremmille ruokapöydille perheen kokoontumisen aikana.

Tämä tyylikäs Pöydän koristelu hääkoristeenaon niin helppo tehdä, että et edes tarvitse ohjeita. Hauskaa kopiointia!

Idea maljakoille  

Metallinen-hedelmä-maljakko-sitruuna-idea-häät

Idea häät kultaa

DIY-metallinen-hedelmä-maljakko-idea-häät

 Hieno koostumus, jossa on sokerivaikutelma

Kulta-valkoinen-koriste-sokeri-diy-pöytä-idea

 Rosetin muotoinen säiliö

kultaiset hedelmät-idea-pöytä-koristelu-häät

 Kultainen omena – symboli saduista

kulta-koristelu-pöytä-häät-metalli-hedelmät

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin