15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuusi oksien sisustusideoita: Nämä joululahjat levittävät onnellista tunnelmaa!

Kun ensimmäiset joulukortit ovat jo leipomoiden hyllyillä, on aika sisustaa kotisi juhlallisella ilmapiirillä. Koska mikä olisi kaikkien joulujuhlien juhla ilman joulukoristeita. Värikkäät seppeleet, keiju valot ja joulukoristeet ovat erittäin kauniita, mutta luonnonmateriaalit tekevät joulukoristeesta niin houkuttelevan. Näytämme sinulle 22 ideaa kuusen oksille, jotka levittävät onnellista tunnelmaa, sekä lukuisia yhdistelmiä männynkäpyjen, appelsiinien ja kukkien kanssa.

Kuusi oksien sisustusideoita kotiisi

Koristele kuusen oksat jouluksi ripustettavaksi ripustimeen

Oletko jo ostanut joulukuusen, mutta joudut leikkaamaan kuusen oksat sen asennuksen aikana etkä halua heittää niitä pois? Tai oletko tehnyt kauniin oviseppeleen, mutta jäljellä on useita sypressin oksia? Ensimmäinen käsityöidea on erittäin helppo ja se voidaan tehdä luonnonmateriaalijäämistä. Tarvitset koukun ripustimiin, puun oksan, langan, vintage -postikortit, perhevalokuvat ja valitsemasi luonnonmateriaalit. Poraa haaraan reikä ja työnnä koukku siihen. Ripusta vuorotellen sypressi- ja kuusen oksat “vaateripustimen” päälle. Liimaa useisiin männynkäpyihin, ripusta perhevalokuvat pienillä leikkeillä ja koristele omituinen luonnonmateriaaleista valmistettu seppele valitsemillasi joulukoristeilla.

Koristele ruokapöytä jouluksi kuusen oksilla

Tinker kuusen oksat puuvillaa kulhoon

Seuraava sisustusidea on puristinen ja kiehtoo tehokkaalla yhdistelmällä luonnollisia materiaaleja. Luontoretkellä kerää kuusen oksat ja anna niiden levätä yön yli lämmittämättömässä huoneessa. Seuraavana aamuna voit laittaa kuusen oksat puiseen kulhoon tai rottinkialustalle. Kaada haalea vesi suihkupulloon ja suihkuta sillä kuusen oksat. Ripottele sen päälle puuvillakukkia. Tämä puristinen joulukoriste leikkaa erityisen hyvän hahmon sohvalle ja ruokapöydälle. Se voidaan helposti yhdistää kultaisiin koristehahmoihin, lasi- tai kristallimaljakoihin ja pronssisiin kynttilänjalkoihin. Jos kuitenkin haluat pitää sen yksinkertaisena, voit luottaa puuhun, luonnonvärisiin kankaisiin ja rottinkiin. Antiikkiset hopeiset ruokailuvälineet antavat yhtyeelle juhlallisen tunnelman.

Kuusi oksien sisustusideoita: Talvimaisema akryylipalloissa

Kuusta oksien koristelu ulkona läpinäkyvillä palloilla

Jaettavia akryylipalloja löytyy käsityöliikkeistä. Ne sopivat erinomaisesti luonnonmateriaalien täyttämiseen ja ovat viileä koriste ulko- ja sisäpuolelle. Täytä puolet pallosta keinotekoisella lumella, leikkaa kuusen oksat ja aseta ne sisälle. Akryylipalloilla voit piristää sisäänkäyntiä, eteistä tai ruokailutilaa. Voit myös ripustaa ne ikkunaan.

Joulukoristeet kulhossa

Kuusi oksat ja ruusun ja ruusun lonkat tähtikulhoon

Onko sinulla tähtimäinen valkoinen posliinikulho? Täytä ne sitten ruusunmarjoilla ja kiinnitä punainen ruusu keskelle. Voit järjestää viisi 10 cm pitkää kuusen oksaa ruusun ympärille. Ruokapöydän, takan tai ikkunalaudan joulukoriste on valmis. Tällä koristeidealla on kaksi tärkeää etua: kun ruusun kukka kuihtuu, voit korvata sen uudella ja koriste on valmis erittäin nopeasti. Se sopii jopa täysin aloittelijoille.

Tee joulukoristeita lasista itse

Kuusi oksien koristelu jouluksi lasissa, jossa on lintuja ja pesä ja joulukuusi palloja

Onko sinulla pääsiäiskoristeita kellarissa? Sitten voit käyttää niitä seuraavaan sisustusideaan. Tarvitset seuraavia materiaaleja: linnunpesä, kaksi koristeellista höyhenlintaa leikkeillä, kuusen oksia, 3 eri väriä ja kokoa olevaa joulupalloa, keinotekoinen lumi, iso lasi. Peitä lasipohja keinotekoisella lumella, aseta linnunpesä sen päälle ja aseta kolme joulupalloa sisään. Järjestä pesän ympärille useita kuusen oksia ja kiinnitä linnut siihen.

Puristinen sisustusidea luonnonmateriaaleista

Järjestä kuuset ja misteli maljakoihin

Seuraavaa järjestelyä varten tarvitset lasit, pullot ja pullot. Varmista, että kaikki säiliöt ovat läpinäkyviä tai että ne kuuluvat väriperheeseen. Laita oksa kuhunkin pulloon / maljakkoon ja kohdista ne takatangon pituudelta. Luonnollinen koristelu on valmis!

Joulukoristeita kuusen oksilla ulkona

Kuusen oksien koristelu ulkopuolella täyttää saappaat luonnonmateriaaleilla

Älä heitä vanhoja saappaita pois, tarvitset niitä seuraavassa käsityöideassasi. Täytä saappaat puun ja kuusen oksilla, sido valkoinen tai punainen jousi ja olet luonut tehokkaan ja erittäin pitkäkestoisen koristeen kuusen oksilla. Kuusi oksat ovat erittäin herkkiä lämmölle, muuten ne kestävät paljon kauemmin ulkona kuin kotona.

Pöydän koristelu luonnonmateriaaleilla

Kuusen oksien koristelu jouluksi pöydälle

Ei suuria ja raskaita järjestelyjä paljon tilaa vievissä maljakoissa – seuraava sisustusidea lisää luonnollista kosketusta joulupöytään, eikä ruokapöytä ole täynnä lyhtyjä, kynttilänjalkoja ja patsaita. Levitä vain valitsemasi luonnonmateriaalit vaalealle, yksiväriselle pöytäliinalle tai pöytäjuoksijalle: kuusen oksat, ruusunmarjat, männyn oksat ja käpyjä. Jätä riittävästi tilaa astioille, ruokailuvälineille ja laseille. saattaa loppuun!

Koristele tyynyt kuusen oksilla

Koristele juhlatyynyt olohuoneeseen kuusen oksilla

Koristele tyyny valkoisella satiininauhalla ja männyn oksilla. Kauniisti pakattu kuin joululahja ja tyylikkäästi esillä yhdessä kodikkaan valkoisen peiton kanssa sohvalla tai suosikki nojatuolilla, se taatusti kiinnittää kaikkien huomion ja viimeistelee tehokkaasti jouluisen olohuoneen sisustuksen.

Kelluvat ruusun kukat ja kuusen oksat korkeassa maljakossa

Ruusut ja kuusen oksat ja misteli maljakossa

Ruusun terälehdet kelluvat yleensä itsestään, jos ensin lyhennät varsia vastaavasti. Turvallisuuden vuoksi voit leikata ympyrän kuplamuovista, tehdä reiän ympyrän keskelle ja pistää kukkavarren reiän läpi. Laita kuusen oksat maljakkoon ja täytä se kylmällä vedellä. Voit myös sitoa mistelin seppeleen ja asettaa maljakon keskelle.

Tinker kuusen oksat jouluksi: Tuoksuva järjestely

Koristele kuusen oksat ja appelsiinit sekä piparkakut ja lyhty adventiksi

Joulukoriste, joka näyttää paitsi hyvältä myös levittää mukavaa aromia. Järjestä suureen kulhoon kuusen oksat, appelsiinit tai mandariinit ja valitsemasi mausteet. Aseta lyhty, jonka keskellä on suuri pylväskynttilä. Täydellinen kokonaisuus keittiöön, joka levittää joulutunnelmaa ja herättää ruokahalua.

Kuusi oksat koristelu kaide

Ideoita koristella kaiteita kuusen oksilla

Jouluna paitsi olohuone ja sisäänkäynti on juhlallisesti sisustettu, myös eteinen on koristeltu juhlatilaisuuksiin. Erityisesti taloissa portaikko voidaan maustaa seppeleellä. Viileä vaihtoehto seppeleelle: koristele kaiteet tuoreilla kuusen oksilla. Sido ruusunmarjan oksat ja joulupallot siihen. Satiininauha, sävy-sävy joulukuusi palloilla, täydentää kokonaisuuden.

Joulukoristeita kuusipuuilla sivupöydässä

Kuusi oksat koristelu olohuoneen sivupöydälle

Erittäin kaunis ja erittäin tehokas sisustusidea pieneen olohuoneen pöytään. Muuta posliinimunatelineet maljakoiksi ja aseta niihin tuoreita kuusen oksia. Kääri merkkijono hopeatarjottimelle ja järjestä kolme tällaista mini-maljakoita (kaksi muuta voidaan täyttää muulla vehreydellä tai löysällä kukalla). saattaa loppuun!

Kääri lahjat ja koristele kuusen oksilla

Kuusi oksat sisustus ideoita lahjoja

Rakkaudella käärityt lahjat tuovat paljon iloa ja luovat onnellisen ilmapiirin. Kiiltävän pakkauksen päivät ovat menneet, viime vuosina luonnonmateriaaleihin ja puristiseen ulkonäköön on panostettu paljon. Kuusi oksat, käpyjä ja jopa kukkia koristavat lahjoja.

seppele

Kuusi oksat koristelu itse tehdä seppele lumihiutaleita ja organza koriste nauha

Jos haluat tehdä upean joulukoristeen ulkona, seuraava DIY -idea tulee esiin. Tarvitset noin 10 suurta kuusenoksaa, 5 männynoksaa, pitkän oksan, lumihiutaleet klipseillä, valkoisen organzanauhan, sidontalangan ja siipien. Sido kuusen oksat oksalle, täytä aukot männyn oksilla, kiinnitä lumihiutaleet ja kiedo löysästi organzanauha luonnonmateriaaleista valmistetun seppeleen ympärille.

Tee ikkunakoristeet kuusen oksista itse

Jouluikkunakoristeet puusta ja sypressin oksista

Tee kuusen oksista tyylikäs ikkunakoriste keittiön ikkunalle. Liimaa erikokoiset puupallot ja kuusen oksat metallirenkaaseen ja kaunis joulukoriste on valmis. Voit käyttää sitä myös puristisena oviseppeleenä esimerkiksi asunnon oveksi.

Tinker kuusen oksat: koristele ruokailutila

Kiiltävät kuusen oksat pöydälle jouluksi

Tervetuloa vieraasi tyylikkäällä pöytäkoristeella. Kanelitanko ja männyn oksa lautasella luovat onnellisen ilmapiirin ja ovat kutsuvia. Puristinen duo antaa pöydälle skandinaavisen vaikutelman, joka noudattaa mottoa “vähemmän on enemmän”. Joten perhe voi keskittyä olennaiseen – tapaamiseen ja tietysti ruokaan.

Koristele juhlallisesti mini -joulukuusi

Koristele ideoita kuusen oksilla ja Kyproksen oksilla

Jos sinulla ei ole tilaa suurelle puulle pienessä olohuoneessasi tai haluat mieluummin tehdä ilman leikattua joulukuusta, voit luottaa ruukkuissa oleviin minijoulukuusiin. Ne selviävät helposti talvesta ulkona, mutta ne on istutettava puutarhaan keväällä. Kuuset koristavat ulkoaluetta tulevina vuosina, ja sinulla on aina muutamia kuusen oksia, joilla voit kaunistaa kotiasi adventin aikana.

Kuusi oksat ja männynkävyt maljakoissa pöydällä

Voit luoda juhlallisen kokonaisuuden kuusen oksista, käpyistä ja valkoisista kynttilöistä. Yhdistä erikokoisia maljakoita, kynttilänjalkoja, kakkutelineitä ja tarjottimia. Toimi ilman pöytäliinaa ja käytä sen sijaan lasipannuina musiikkipaperia ja puulevyjä. Vintage -kynttilänjalat vanhasta hopeasta täydentävät kokonaisuuden. Täydellinen pienelle ruokapöydälle!

Tee ruokapöydälle kuusen oksien seppele ja koristele lyhtyillä

Tee seppele kuusen oksista ja käpyistä ja kiedo se lasi- ja metallilyhtyjen ympärille valkoisilla pylväskynttilöillä. Täydellinen pitkälle ruokapöydälle tai jopa puutarhapöydälle.

Kuusi oksat ja joulupallot tarjotin vintage sisustusidea

Kukaan ei yhdistä vanhaa ja uutta yhtä tehokkaasti kuin Pohjoismaat. Vintage -tarjotin, useita rennosti asetettuja kuusen oksia ja muutama kimalteleva joulupallo muodostavat seuraavan kokonaisuuden viehätyksen. Joulukuusi pallojen kiiltävät heijastukset luovat erityisen kutsuvan ja kodikkaan tunnelman.

Kuusen oksien koristelu juhlapöydän kohokohtana

Koristele kuusi oksilla maljakko ruusunmarjoilla

Kuusen oksat eivät ainoastaan ​​luo tyylikästä taustaa, vaan niitä voidaan käyttää myös solisteina. Kuusen oksat voidaan yhdistää täydellisesti ruusunmarjoihin ja laittaa korkeisiin maljakoihin.

Tee kuusen oksat itse jouluksi ulkona

Varsinkin jouluna kotitekoinen kuusen oksan koriste lisää puristista, luonnollista ja klassista kosketusta juhlapöytään tai muuhun koristeluun. Riippumatta siitä, onko se kääritty seppeleeksi, asetettu rennosti yksittäisiksi irrallisiksi oksiksi ikkunaan tai yhdistetty muihin koristeisiin: mahdollisuudet ovat yksinkertaisesti rajattomat.

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”