15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jouluvalot ikkunoille ja ikkunalaudalle: 20+ ideaa joulutunnelmaan!

Joulun aikaan haluamme, että kotimme näyttävät poikkeuksellisilta ja tunnelmallisilta, jotta ne sopisivat tähän maagiseen, ainutlaatuiseen vuodenaikaan. Adventtiseppeleet, joulukuuset, koristeet kuusen oksilla ja nauhoilla ovat välttämätön osa joulukoristeita monissa taloissa. Täydennys, joka korostaa erityisesti juhla -joulukoristeiden viehätystä ja tunnelmaa, ovat kuohuviinit. Ne eivät vain koristele joulukuusta, vaan myös melkein joka ikkunan. Ikkunoiden valokoristeiden kauneus on siinä, että ne näkyvät sekä sisältä että ulkoa ja ilahduttavat siten naapureita ja ohikulkijoita. Nyt on olemassa LED -valoja kaikissa kuviteltavissa väreissä ja älykkäillä toiminnoilla. Valikoima on todella valtava, joten meidän on vaikea tehdä ostopäätöstä. Mutta mitkä ovat tämän vuoden trendit ja miten voit juhlallisesti valaista ikkunasi? Paljastamme sen alla.

Siitä lähtien, kun ikkunassa syttyy jouluvalot?

Jouluvalot ikkunalaudan ulkopuolella seppeleillä

Ei ole yleistä määräaikaa, milloin sinun pitäisi aloittaa ikkunoiden koristelu jouluvalolla. Adventin ensimmäinen sunnuntai voisi tietysti olla hyvä tilaisuus. Loppujen lopuksi kaikki riippuu siitä, milloin pääset joulun henkeen.

Mikä on sallittua jouluvalojen kanssa?

jouluvalot ikkuna keiju valot pallot

Joulu on niin kaunista aikaa, että on vaikea kuvitella, että kaikki jouluvalot voitaisiin kieltää. Vaikka kieltoja ei olisi, on tärkeää, että koristelu ei häiritse ketään. Vilkkuvat tai musiikkia toistavat koristeet on sijoitettava siten, etteivät ne mene naapureidesi hermoille. Yleensä jouluvalot eivät saa olla paljon kirkkaampia kuin muut paikan päällä olevat valot. Lisäksi hiljaiset ajat ovat voimassa klo 22.00–6.00. Joten on parasta varustaa vilkkuvat satuvalot ajastimella.

Jouluvalot ikkunoihin sisällä

Ikkunoiden ja ikkunalaudan joulukoristeet kynttilöillä ja keijuilla

Keiju valot kiinnitetään yleensä ikkunan runkoa pitkin tai suoraan ikkunaan teipillä tai imukupilla. Tämän avulla voit muotoilla kaapelin eri muodoissa, esim. Tähti tai joulukuusi. Muuten, keiju valot voivat tarjota tunnelmallista valaistusta ympäri vuoden. Löydät ideoita tämän tekemiseen tästä artikkelista.

Kevyet verhot trendissä

jouluvalot ikkunavalo verho chalet

Nykyaikaiset valoverhot ovat erityinen katseenvangitsija, ja niistä tulee vuosi vuodelta yhä suositumpia. Ne sopivat täydellisesti suurten ikkunoiden koristeluun ja ovat erittäin helppoja ripustaa. Useimmat valoverhot ovat yksivärisiä, mutta hienoa on, että valoja on erimuotoisia, kuten tähtiä tai lumihiutaleita.

Loistavat tähdet

moderni jouluvalojen ikkuna

Keiju valot eivät ole ainoa vaihtoehto kauniille jouluikkunoiden valaistukselle. Tapa ikkunat koristella tehokkaalla, loistavalla tähdellä on erityisen suosittu Skandinavian maissa. Voit ostaa valmiita LED-tähtiä tai tehdä ne itse.

Valoisia siluetteja

jouluvalot ikkunan valoisalle siluetille joulupukki

Jos haluat välttää kaapeleiden sotkeutumisen, voit valita jouluvalon siluetteja. Nämä ovat enimmäkseen paristokäyttöisiä, ja ne voidaan ripustaa nopeasti ja helposti imukuppikoukkuihin.

Käytännölliset ja turvalliset LED -kynttilät ikkunalaudalla

jouluvalot ikkunan sisällä led -kynttilöillä

Kynttilän liekillä on erityinen viehätys, mutta se aiheuttaa myös palovaaran. Nykyaikaisissa LED -kynttilöissä on myös liikkuva liekki, mutta ne ovat täysin vaarattomia. Vielä helpottamiseksi korkealaatuisissa malleissa on myös ajastin ja kaukosäädin.

Hieno idea oksilla maljakoissa

Jouluvalot ikkunalaudan maljakko oksilla ja palloilla

Sen sijaan, että peittäisit keiju valot ikkunaan, voit kokeilla myös seuraavaa ajatusta: Laita muutama oksa maljakkoon ja vedä kaapelit haluamallasi tavalla. Se olisi kaunis katseenvangitsija ikkunalaudalla, joka näyttää hyvältä sekä sisältä että ulkoa.

Jouluvalot ikkunoihin ulkona

jouluikkunan valot ulkona seppeleellä

Haluatko luoda joulutunnelman ohikulkijoille tai tehdä vaikutuksen naapureihisi? Sitten sinun pitäisi myös laittaa jouluikkunavalot ulos. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota satuvalojen vastaavaan suojausasteeseen – vähintään IP44. Näin lamput on suojattu yli 1 mm Ø suurilta vierailta esineiltä sekä sateelta ja lumelta.

jouluvalot ikkuna silhoette -silmukan ulkopuolella

Ulkona olevat satuvalot kiinnitetään yleensä myös ikkunan runkoa pitkin ja yhdistetään usein vihreään kuusen seppeleen. Jos sinulla on kukkalaatikot ikkunan ulkopuolella, voit myös koristella ne sopivasti. On myös kauniita ulkokäyttöön tarkoitettuja LED -valohahmoja, jotka voit kiinnittää kukkien väliin.

Aurinkokäyttöiset keijuvalaisimet sopivat täydellisesti kukkalaatikoihin, koska aurinkopaneelissa on yleensä maapiikki. Auringonvalot ovat riippuvaisia ​​auringon valosta. Varmista siis, että valot saavat tarpeeksi valoa.

Jouluvalojen toiminnot

Jouluvalot ikkunan valoverho ja kuusen seppele ikkunalaudalla

Jouluvalot voivat olla paitsi kauniita, myös käytännöllisiä ja tehokkaita. Tässä on joitain hyödyllisiä jouluvalojen ominaisuuksia, joita kannattaa varoa:

Sovelluksen hallinta – Joulu ei ole haaste älykkään kodin tekniikalle. Nyt voit helposti hallita jouluvaloja älypuhelimella sovelluksen kautta ja jopa muuttaa valojen väriä.

Kaukosäädin – Kaukosäätimellä varustetut laitteet helpottavat käyttöä. Tämä koskee myös jouluvaloja. Keiju valot, kirkkaat siluetit, LED -kynttilät – kaukosäätimellä ohjaus on lapsileikki. Sinun ei tarvitse edes nousta sohvalta. Vain yksi napin painallus ja jouluvalot loistavat täydessä loistossaan.

Jouluvalot ikkunoille LED -kynttilänjalka ja seppele

Ajastin tai ajastin – Sammutetaanko jouluvalot manuaalisesti ennen nukkumaanmenoa? Se olisi erittäin hankalaa ja epäkäytännöllistä. Tällaisessa tapauksessa ajastin on täydellinen, jotta voit ohjelmoida valaistuksen yksilöllisten mieltymystesi mukaan.

Milloin joulukoristeet kannattaa ottaa pois??

jouluvalot ikkuna sisällä johto

Monille ihmisille tammikuun 6. päivä, kolmen kuninkaan loma, on joulun loppu. Mutta jos et halua vielä osallistua vaaleisiin koristeisiin, sinun tulee tietää, että kirkkovuoden kalenteri määrittelee 2. helmikuuta jouluajan päätteeksi. Tänä päivänä kirkko viettää ”Herran esittely” -juhlaa, joka tunnetaan monissa paikoissa Maria Kynttilänpäivänä. Joten ei ole ongelma pitää ikkunat koristeltuina siihen asti. Valot piristävät myös tunnelmaa synkkinä talvipäivinä.

Kevytketju voidaan kiinnittää ikkunaan eri tavoin, kuten esimerkiksi täällä – keskeltä ulospäin

jouluikkunan valot sisällä kanerva ulkopuolella

Ikkunakuvat liidukynillä ja pallo keiju valot

Ikkunoiden koristelu liidukynällä ja keijuilla

LED -kynttilöitä voidaan sijoittaa myös verhojen lähelle

jouluvalot ikkunavalo verho sisällä

Keittiön ikkuna ansaitsee myös mukavan joulukoristeen

Koristele keittiön ikkuna jouluksi kuusen seppeleellä ja valoketjulla

Voit myös kääriä keiju valot oksan ympärille

Ikkunoiden sisustusidea talvi oksilla, tähdillä ja puilla

Sinisillä ja violetilla vaaleilla ketjuilla on maaginen vaikutus

jouluvalot ikkuna värikäs

LED-tähdet ovat katseenvangitsija

jouluvalojen idea suurille ikkunoille

Tähdet näyttävät upeilta jopa päivänvalossa

Skandinaaviset joulukoristepaperitähdet suuriin ikkunoihin

Paristokäyttöiset keiju valot tyhjissä viinipulloissa

Jouluvalot ikkunoille, joissa on akku pulloissa ikkunalaudalla

Leveällä ikkunalaudalla on tarpeeksi tilaa koko talvimaisemaan

Ikkunalaudan talvikoristeita kultaisilla pylväskynttilöillä ja kartanoilla

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”