15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valkaisevat männynkävyt: tee puristinen joulukoriste valkoinen!

Valkaise männynkäpyjä pajukori järjestelemään ideoita

Luonnollisista materiaaleista valmistettu mielikuvituksellinen sisustus tekee joulusta juhlavamman ja luo erityisen tunnelman. Hanki tunnelma tulevasta festivaalista moderneilla, puristisilla järjestelyillä mykistetyillä sävyillä ja luo sujuva siirtyminen syksyn ja talven koristeiden välillä. Tee talostasi satu, jossa on lumen peittämiä kuusen oksia, puusta valmistettuja tähtiä ja puuvillaista pöytäliinaa. Kotitekoiset jouluseppeleet, pöytäkoristeet tai seppeleet ovat erityisen viehättäviä. Valkoisilla männynkäpyillä on usein päärooli. Ne osoittautuvat tunnelmalliseksi, puristiseksi vaihtoehdoksi perinteisille väriduoille, kuten vihreä ja ruskea, ja antavat sisustukselle modernin ilmeen. Näytämme sinulle DIY -ohjeet ja selitämme yksityiskohtaisesti, kuinka voit valkaista männynkäpyjä, ja annamme sinulle ideoita tyylikkäisiin esityksiin. anna itsesi inspiroitua!

Valkaisevat männynkävyt: yleiskatsaus materiaaleihin

Valkaistut männynkävyt Ohjeet tehdä joulukoristeita itse

Et tarvitse paljon materiaaleja projektillesi – luultavasti suurin osa niistä on jo talosi ympärillä. Tässä tulee koko lista:

Kaksi muoviastiaa, isompi ja pienempi. Varmista, että pikkuinen sopii isoon.

Valintasi

vettä

Tiilet, lasipullot, jotka on täytetty vedellä, tai mikä tahansa muu esine, jota voit käyttää painona.

männynkäpy

Ruokasooda (ruokasooda)

kumihanskat

Valkaisevat männynkävyt – valkaisuaineen turvallinen käyttö

Pinecone -valkaisuohjeet Materiaalien yleiskatsaus

Kerää ensin männynkävyt ja anna niiden kuivua lämpimässä, hyvin ilmastoidussa huoneessa 2-3 päivän ajan. Voit laittaa kartiot sanomalehtiin ja kääntää ne sitten kaksi kertaa päivässä. Käyntien valkaisu on pohjimmiltaan erittäin helppoa. Joka tapauksessa sinun on oltava kärsivällinen – kestää jopa kaksi viikkoa, ennen kuin ne muuttavat värin kokonaan. Sillä välin sinun pitäisi löytää talosta hyvin tuuletettu huone, jossa voit säilyttää muovisäiliön tapit. Tämä voi olla esimerkiksi pesuhuone – jos siinä on ikkuna. Lapset ja eläimet eivät saa päästä huoneeseen. Jos haluat valkaista männynkäpyjä, sinun on noudatettava muutamia sääntöjä. Valkaisuainetta käsiteltäessä on oltava erityisen varovainen. Käytä aina kumikäsineitä ja pitkähihaisia ​​puseroita. Tuuleta huone hyvin ennen kuin menet sisään ja kun olet sisällä.

Kävyt valkoisia – DIY -opas

Kastamalla männynkäpyjen valkaisuohjeet askel askeleelta

Kun olet valmistanut kaiken ja männynkävyt ovat kuivia, on aika aloittaa valkaisu. Käytä kumikäsineitä ja kaada noin 1 1/2 litraa valkaisuainetta suureen muovisäiliöön. Kaada vielä 1/2 litraa haaleaa vettä ja kasta männynkävyt varovasti ämpäriin. Peitä tapit pienemmällä muovisäiliöllä ja aseta tiilet päälle. Anna männynkäpyjen liota päivän ajan, tarkista seuraavana päivänä, ovatko ne vielä täysin ruskeita tai ovat jo alkaneet muuttaa väriä. Jos olet vielä täysin ruskea 24 tunnin kuluttua, voit lisätä 1/2 litraa valkaisuainetta. Odota vielä 24 tuntia ja ota männynkävyt pois ja huuhtele ne juoksevan veden alla. Aseta sitten pieneen ämpäriin, kaada haaleaa vettä sen päälle, ravista varovasti. Heitä vesi pois. Ripottele männynkäpyjä puoli kupillista ruokasoodaa (ruokasoodaa). Ruokasoodan on tarkoitus neutraloida valkaisuaineen epämiellyttävä haju. Kaada haaleaa vettä muovisäiliöön, ravista sitä ja heitä vesi pois. Älä missään tapauksessa laita käpyjä uuniin, takan tai lämmittimen viereen. On parasta antaa märkien käpyjen kuivua parvekkeella tai terassilla. Niiden kuivuminen kestää noin 10 päivää. Sitten ne avautuvat hitaasti uudelleen.

Valkaise männynkävyt ja koristele keinotekoisella lumella

Männynkävyt valkoiset ohjeet harja keinotekoinen lumiliima

Lumiset männynkävyt antavat joulun odotukselle muodon ja luovat romanttisen tunnelman pöytään. Näin teeskentelet ilmeen: osta hienoa valkoista hiekkaa käsityökaupasta. Harjaa männynkävyt liimalla ja kasta ne keinotekoiseen lumeen. Anna niiden kuivua sivuun.

Valkaisevat männynkävyt – sisustusideoita valkoisella

männynkävyt valkaisua puuvillaköysi merenkulku talvella

Ja lopputulos näyttää kiehtovalta – voit järjestää lumen peittämät männynkävyt kulhoon. Yhdessä köyden ja puuvillan oksan kanssa ne muodostavat houkuttelevan järjestelyn merelliseen elämäntapaan.

Mäntykävyt valkaisivat valkoisia kurpitsia syksyn talvikoristeluun ajopuut

Kävyt ja kurpitsat ovat suosittu kaksikko kiitospäivän juhlapöydässä. Mutta myös jälkikäteen sävy-sävy-järjestely tuo talvisen tunnelman sisätiloihin. Baby Boo -lajikkeen valkoiset männynkävyt ja kurpitsat näyttävät erityisen houkuttelevilta.

Männynkäpyjä valkaisua joulu koristaa oven seppele tuja oksat pellava nauha

Valkaistut männynkävyt kestävät hyvin kauan ja ovat säänkestäviä – niitä voidaan siksi käyttää helposti osana talon sisäänkäynnin sisustusta.

Valkaisevat männynkävyt puristiset pöytäkoristeet tekevät omia joulukellon ideoita

Jos haluat päästää luovuutesi vapaaksi, voit tehdä seppeleen ajopuusta, kelloista ja männynkäpyistä. Yhdessä puisten joulutähtien kanssa seppele voi koristella takkaa.

Mäntykävyt valkaisivat ajopuun joulutähdet tekevät keiju valot

Parhaan vaikutuksen saamiseksi voit kietoa valoketjun puristisen seppeleen ympärille – se luo jännittäviä valotehosteita illalla.

Männynkäpy valkaisuaine seppele takkakeinotekoinen lumi ajopuu ruusunmarja

Tai voit lisätä värin aksentteja punaisilla joulukuusi palloilla. Jos pidät luonnonmateriaaleista, valitse ruusunmarja.

Kävyt valkaisevat männyn oksat ruusunmarjan seppele

Sekoitussuuntauksen mukaan valkaisemattomat ja valkaistut männynkävyt voidaan yhdistää täydellisesti.

Tee oma joulukuusi käpyistä ja koristele se punaisella pallolla

Voit jopa tehdä joulukuusi valkoisista männynkäpyistä. Lisää ehdotuksia löydät alla olevasta kuvagalleriasta.

Männynkäpyjä valkaisu sammal koristelu idea

Kävyt valkaisevat nykyaikaisia ​​pöytäkoristeita sammalta

Valkaise männynkäpyjä, sido oma seppele, käsityöideoita

Mäntykartion valkaisukynttilä valkoinen sammalta ajopuu

Käpyjä valkaisuainetta kullan spray ripottele paikka kortti

Valkaistut männynkävyt järjestävät hopeisia kynttilänjalkoja

Käpyjä valkaiseva seppele tekee ideoita itse

Männynkäpyjä valkaiseva valkoinen väri koristele vintage

Käpyjä valkaisuaine puristinen pöytäkoriste hopea vintage tarjoilualusta

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse