15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyiset joulukoristetrendit Pinterestistä – 12 epätavallista ideaa

joulukoristeiden ideat trendit pinterest tee itsestäsi moderni

Jos etsit moderneja ja nykyaikaisia ​​koristeita jouluun tai muihin tilaisuuksiin, löydät aina mielenkiintoista inspiraatiota Pinterestistä. Monet jouluksi esitetyt sisustusideat voidaan tehdä itse. Ja koska valikoima on erittäin suuri, olemme yksinkertaisesti koonneet luettelon alkuperäisimmistä muunnelmista, jotka olemme löytäneet ja joita voit käyttää myös joulukoristeisiisi. Luonnollisista materiaaleista perinteisiin astioihin luovasti suunniteltuihin joulupalloihin ja epätavallisiin joulukuuseihin on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja nykyaikaisille joulukoristeille. Mutta katso vain itse!

1. Luonnollisista materiaaleista valmistetut joulukoristeet

joulukoristeita David tähti oksat luonnonmateriaaleja

Luonnollisilla materiaaleilla, kuten oksilla, on erityinen viehätys. Ne näyttävät maalaismaisilta ja romanttisilta ja sopivat erityisen hyvin joulukoristeisiin. Loppujen lopuksi ei ollut mitään muuta koristeltavaa aikaisemmin. Tuo siis luonto kotiisi ja tee kauniita joulutarvikkeita ja joulukoristeita, kuten esimerkiksi Daavidin tähti. Vaikka se ei täsmälleen vastaa uskomuksiasi, se näyttää erittäin houkuttelevalta seinällä. Se näyttää hyvältä yksinkertaisten oksien kanssa sekä muiden vihreiden kanssa, joilla voit myös koristella jouluksi.

2. Tähdet joulukoristeina

joulukoristeiden tähdet muoto lanka oven seppele teollinen maalaismainen

Yleensä tähdet ovat loistava idea. Jos sinulla ei ole saatavilla luonnonmateriaaleja, voit käyttää myös lankapalaa. Itse asiassa, koska se on trendi, löydät todennäköisesti jo suuren mallin kaupasta käytettäväksi. Tämän jälkeen voit suunnitella sen muilla koriste -elementeillä, kuten kuusenvihreällä, nauhoilla tai jousilla.

3. Joulupöydän koristeet tulkitaan uudelleen perinteisten ruokien kanssa

joulukoristeita posliini sininen valkoinen perinteinen pöytäkoriste

Hieno posliini näyttää erityisen kauniilta juhlapöydällä, eikö niin? Joten miksi et tarjoilisi juhlaa sopiviin ruokiin. Mutta ei ole tarkoitettu erityisiä jouluastiastoja, joissa on joulukuvioita, vaan sinivalkoisia astioita, joita et muuten käyttäisi joulukoristeisiin. Tällä tavalla voit muuttaa perinteiset astiat suhteellisen moderniksi koristeeksi jouluksi. Jos tämä ei riitä jouluun, voit lisätä muutamia malleja, joissa on joulukuvioita.

joulukoriste posliini koristella riipuksia joulukuusi idea

Jos sininen ja valkoinen ulkoasu miellyttää sinua, miksi et etsi pienempiä posliiniesineitä, joita voit käyttää joulukuusen riipuksina. Toisaalta väriyhdistelmä on varsin epätavallinen joulujuhlille, ja toisaalta myös pöytäkoristeet ja joulukuusenkoristeet sopivat heti yhteen. Tällaiset riipukset sopivat hyvin myös ikkunoiden joulukoristeiksi.

4. Joulukoristeet ulkona ja sisällä ilmapalloilla

sisustus joulu ilmapallot sytyttää seppele moderni ylellinen

Se ei ole vain satuvalot itse, jotka voivat olla värikkäitä. Tällainen hienoista, suurista ilmapalloista valmistettu valoketju herättää kaikkien huomion ja on hieno, jos haluat sisustaa modernisti jouluksi. Lisäksi voit tehdä ne itse. Tätä varten tarvitset tummanvihreitä paperikuppeja (tai valkoisia, jotka maalaat vihreiksi), hehkuvia ilmapalloja, jotka saat täältä, sekä nauhaa tai lankaa. Sytytä ilmapallot pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja täytä ne. Työnnä reiät kupin pohjan läpi. Yhdistä nyt ilmapallot toisiinsa nauhan tai langan avulla ja ripusta seppele.

deco joulukuusi idea puu koristeet ilmapallot lamput valot

Tällaisten ilmapallojen avulla voit tehdä monia muita joulu- ja adventtikoristeita itse. Yksi niistä on tämä moderni ja värikäs joulukuusi tai kauniit riipukset puutarhaan tai joulukuuseen, joita voit jäljitellä. Keksiä jotakin. Tämä ylellinen joulukoriste sopii myös ikkunoiden joulukoristeeksi.

5. Suunnittele joulukuusipallot värikynillä

koristelu joulu koruja puu koristeet vaha väriliidut puhalluskuivaaja diy

Läpinäkyvät joulukuusi pallot ovat loistava perusta monenlaisille käsityöideoille. Olet varmasti nähnyt monia. Mutta olisiko tullut mieleesi suunnitella pallojen sisäpuoli värillisillä värikynillä? Miten sen pitäisi toimia? Tosi helposti! Leikkaa lyijykynät paloiksi ja laita haluamasi värit palloon. Ota se nyt käteesi tulenkestävällä käsineellä tai pidä sitä pihdeillä ja lämmitä se hiustenkuivaajalla. Sitten vaha alkaa sulaa. Kääntämällä lasikuulia vaha jaetaan sitten sisäpuolelle.

6. Tee itse joulukoristeita joululahjoiksi

deco joulutrendi käärepaperi leima design diy moderni trendi

Käytä yksinkertaista paperia lahjojen käärimiseen ja koristele se itse tehdyillä aiheilla. Näiden ei välttämättä tarvitse olla jouluisia. Helpoin tapa tehdä tällainen joulukoriste on käyttää leimoja. Voit ostaa nämä tai tehdä ne itse. Tai voit maalata aiheet vapaalla kädellä paperille.

7. Kimaltelevat tarrat

deco jouluetiketit merkit lahjat kimallus värikkäitä värejä

Tällaiset tarrat on tarkoitettu myös lahjoiksi. Sitä voidaan käyttää joululahjojen merkitsemiseen, jotta jokainen voi löytää oikean lahjan puun alla. Ja tämä joulukoriste voi olla myös epätavallisempi. Värikäs kimallus kirkkaissa väreissä sopii erinomaisesti suunnitteluun. Tätä tarkoitusta varten tarrat yksinkertaisesti maalataan tai ruiskutetaan liimalla ja sitten sirotellaan kimalluksella tai kastetaan suoraan kimallukseen.

8. Kuivattuja sitrushedelmiä seppeleisiin ja muihin joulu- ja adventtikoristeisiin

Koristeelliset joulun appelsiiniseppeleet sitrushedelmät tekevät kanelia itse

Kuivattujen hedelmäviipaleiden avulla voit tehdä vain seppeleitä jouluksi. Ne sopivat erinomaisesti myös muihin koristeisiin. Jos haluat myös ostaa joulukoristeita halvalla, on parasta tehdä se itse! Yhdistä appelsiiniviipaleet muihin hedelmiin tai tyypillisiin joulumausteisiin, kuten kanelitankoihin tai tähtianiksiin, ja luo yksilöllinen seppele joulukuuseen tai muuhun talon alueeseen.

9. Koristele huone jouluksi lemmikkien avulla

deco joulu lemmikkieläimet tassut tulosta maali suolainen taikina käsityö savi

Koirat ja kissat ovat osa perhettä ja voivat siten edistää joulun tunnelmaa. Kuten? Käyttämällä tassunjälkiä joulukoristeiden tekemiseen. Helpoin tapa tehdä tämä on suolataikina tai käsisavi, jonka paistat jälkeenpäin. Sinun tulisi myös maalata jälki niin, että se on helpompi nähdä. Tätä varten kimalteleva väri on erittäin hyvä. Yllä näet myös ohjeet tällaisen joulukoristeen tekemiseen.

10. Joulukoristeet – ideoita ympäristöystävälliseen lahjapakkaukseen

koristelu joulutrendi furoshiki ympäristöystävällinen käärepaperi kierrättää kankaan

Ympäristöystävälliset käsityöprojektit ovat suuri trendi yleensä. Joten ei ole ihme, että niitä löytyy myös suhteessa jouluun. Olet todennäköisesti jo huomannut käärepaperin vuoret, jotka muodostuvat lahjojen avaamisen jälkeen ja heitetään yksinkertaisesti pois. Käytä sen sijaan muita materiaaleja! Esimerkiksi kangaspalat ovat hienoja. Ne tekevät lahjasta houkuttelevan ja sitä voidaan käyttää uudestaan ​​ja uudestaan, koska ne eivät repeydy purkamisen yhteydessä. Pakkauksessa käytetään ns. Furoshiki-tekniikkaa.

11. Vaihtoehdot joulukuusi

deco joulutrendi ananas joulukuusi baubles keinotekoinen puu keltainen

On erittäin suosittua leikkiä joulukuusi kanssa joulukoristeisiin. Tämä tarkoittaa, että muita vaihtoehtoja etsitään. Ja tulet hämmästymään mielenkiintoisista ideoista, joita käytetään joulukoristeina. Mitä mieltä olet esimerkiksi tästä ananasjoulukuusta? Tämä voidaan jopa napostella joulun jälkeen, eikä sitä yksinkertaisesti heitetä pois kuin perinteinen joulukuusi. Tai voit käyttää keltaista keinotekoista joulukuusta ja tehdä siitä ananas.

koristelu joulutrendi washi -nauha joulukuusi seinäkoriste -ehdotus

Voit puolestaan ​​luoda washi -teipin puuhun seinälle. Koska tämä ei ole vahva liima, teippi voidaan helposti poistaa myöhemmin. Joka tapauksessa voit käyttää mitä tahansa värejä ja kuvioita ja jopa kiinnittää joulukuusi koristeita. Todella alkuperäinen joulukoriste, eikö totta!

12. Valmista valokuvakoppi

sisustus joulu valokuva ideoita lahja valokuvauskoppi rakentaa itsellesi tarvikkeet naamarit

Hanki erilaisia ​​joulukoristeita oman valokuvakopin rakentamiseen. Valitse vain vapaa alue talossa ja luo sopiva tausta lakanoista tai muista kankaista tai yksinkertaisesti valkoisen seinän eteen. Tämän lisäksi sinulla on valmiina erilaisia ​​lisävarusteita, kuten hatut, poron sarvet, naamarit ja vaatteet, ja jokainen, joka siltä tuntuu, voi ottaa kuvan. Tämä on taatusti ainutlaatuinen muisto, joka sopii jopa lahjaksi.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse