15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tikkaiden koristelu jouluksi – luovia ideoita juhlatunnelmaan

Suuntaa joulukoristeisiin ideoita vinkkejä joulukoristeisiin maalaismainen

Jälleen kerran meillä on alkuperäinen joulukoristeidea sinulle. Joten jos olet epätavallisten koristeiden fani, pidät niistä varmasti myös. Ne ovat yksinkertaisia ​​tikkaita, jotka voidaan koristaa jouluksi. Tätä varten voit käyttää mitä tahansa joulukoristeita ja muita joulukoristeita, kuten keinolunta, keijuvalaisimia tai kuusenvihreitä ja jouluhahmoja. Puiset tikkaat koristelu on loistava joulukuusi korvike, mutta sopii myös lisäjoulukoristeeksi. Katso vain mielikuvituksellisia ideoita ja toteuta suosikkisi itse sisustamalla vanhat tikkaat jouluksi.

Koristele tikkaat jouluksi – ideoita kuusenvihreällä

Suuntaa joulukoristeeksi kuusen vihreä punainen tähti joulukuusi

Kuusivihreä voi olla ensimmäinen asia, joka tulee mieleen tikkaiden joulukoristeessa. Tämä vaihtoehto sopii myös hyvin, jos haluat käyttää tikkaita perinteisen joulukuusen korvaajana. Kolmion, joka muodostaa tikkaat, muistuttaa kuusesta, jota jopa vahvistaa kuusen oksilla varustettu verhous. Oksat voidaan yhdistää muihin koriste -elementteihin.

koristele joulutikkaat kuusen vihreä järjestely ruudullinen nauha punainen valkoinen oksat marjat

Kuusi vihreän lisäksi mikä tahansa ikivihreä kasvi sopii tietysti myös, jos haluat koristella tikkaita jouluksi. Periaatteessa ei ole sääntöjä. Lisäksi koko tikkaita ei välttämättä tarvitse peittää. Pieni järjestely korostuksena, kuten yllä olevassa esimerkissä, sopii myös hyvin antaa koristukselle tarvittavan joulun viehätyksen.

Vanhat puiset tikkaat syttyvät kauniisti keijuvalaisimilla

Suuntaa joulukoristeeksi joulukuusi vaihtoehtoinen keiju valot suunnittelu helppoa

Aivan kuten voit suunnitella joulukuusen, portaiden kaiteen tai ikkunan keijuvalaisimilla, voit käyttää myös pieniä valoja, jos haluat koristella tikkaita jouluksi. Ei ole väliä minkä tyyppisiä tikkaita käytät täällä. Valaistus näyttää yhtä hyvältä nojaten seinää vasten kuin se on vapaasti seisova huoneessa.

Suuntaa joulu koristamaan keiju valot idea romanttinen valaistus joulu

Voit valita monenlaisten satuvalojen välillä. On niitä, joissa on valkoinen ja keltainen valo, ja tietysti kirjavia. Hehkulamppujen muoto voi myös vaihdella. Nykyään eniten käytettyjen pienien mallien lisäksi on saatavana myös vintage -hehkulamppuja tai erikoismuotoja, kuten tähtiä. Katso ympärillesi ja koristele paitsi sisätiloja keijuvalaisimilla, myös puutarha ja sisäänkäynti.

Ainutlaatuinen itse tehty joulukoriste, jossa on tikkaat ja joulukuusi pallot

koristella joulu tikkaat joulukuusi pallot puu koristeet joulukoristeita valot

Mielestämme tämä idea, jolla voit sisustaa olohuoneen, on todella vaikuttava. Suuri määrä joulukuusipalloja ripustettiin yksinkertaisesti tikkaille ja koristavat tikkaiden sisäpintaa tällä tavalla. Lisäksi valoketju tulee peliin. Jälleen voit leikkiä puukoristeiden muodoilla. Ei vain pallot sopivat.

koristele joulutikkaiden koruja koristele keulanauhoja

Käytä niin monta elementtiä kuin haluat ja missä tahansa värissä, niin saat todella alkuperäisen joulukoristeen, joka kiinnittää kaikkien huomion. Sisustustyyli riippuu tikkaiden tyylistä. Jos esimerkiksi haluat tehdä maalaismaisen joulukoristeen itse, käytä vanhoja tikkaita, jotka jätät myös kunnossa. Jos haluat sen nykyaikaisemmaksi, voit antaa sille uuden maalikerroksen ja valita värin, joka vastaa koruja.

Käytä tikkaita hyllynä ja koristele olohuoneesi jouluksi

Tikkaat koristavat jouluhylly maalaismainen jouluhahmoja deco ideoita

Jos tikkaat ovat leveämpiä, niitä voidaan käyttää myös hyllyn tavoin. Sitten voit sijoittaa niihin mitä tahansa jouluhahmoja sekä joululamppuja ja vastaavia. Jos tikkaissasi on vain portaat, sinun ei tarvitse tehdä ilman versiota, jossa on hylly. Yksinkertaisesti aseta laudat portaille ja sinulla on suuri alue, jonka voit suunnitella ideoidesi mukaan. Käytä kaikkia muita mainitsemiamme ideoita koristettaessa tikkaita jouluun.

Koristele pää jouluksi – idea joulusukilla

Pää koristele joulu sukat takka korvaaminen joulu järjestely seinän koristelu

Haluatko ripustaa joulusukat, mutta sinulla ei ole takkaa, jossa voit perinteisesti tehdä sen? Silloin tikkaat ovat juuri oikea vaihtoehto. Yksi etu on, että se tarjoaa myös enemmän tilaa. Voit vapaasti yhdistää sukat muihin joulukoristeisiin. Silloin koko juttu näyttää vielä juhlavammalta.

Tee joulukoristeita itse – joulukalenteri ja postikorttivarasto

Pää koristamaan jouluideoita adventti kalenteri postikortteja joulukortteja

Joulun koriste -ideoiden lisäksi on myös niitä, jotka ovat käytännöllisiä samanaikaisesti, mutta jotka myös suunnittelevat huoneen. Toisaalta voit käyttää tikkaita ripustaaksesi itse valmistetun adventtikalenterin. Sitten olet jo saanut valmiiksi yhden ensimmäisistä adventtikoristeista ja voit nauttia siitä koko joulun ajan. Nyt on aika, jolloin monet ystävien ja sukulaisten postikortit saapuvat. Koska on tietysti sääli yksinkertaisesti laittaa ne laatikkoon, voit käyttää niitä koristeena ja ripustaa ne sen sijaan. Tikkaat ovat täydelliset tähän tarkoitukseen. Joten tämä on toinen käytännöllinen ja mukava idea, jolla voit koristella tikkaita jouluksi. Lisäksi lähettäjät ovat iloisia nähdessään, että heilutat korttiasi tällä tavalla.

Kotitekoisia johtajia spontaaneille projekteille

koristele joulutikkaat vaihtoehtoiset sauvat luonnonmateriaalit puulahjat

Tässä vaiheessa sinulla ei ehkä ole todellisia tikkaita saatavilla, mutta haluat silti koristella tällä tavalla. Tämä pätee erityisesti, jos teit päätöksen spontaanisti ja viime hetkellä. On kuitenkin olemassa ratkaisu! Nimittäin voit helposti jäljitellä tikkaita käyttämällä köyttä ja tikkuja. Tämä on hyvä vaihtoehto, vaikka sinulla ei olisi tilaa oikeiden tikkaiden asettamiseen. Tämä tikkaat on kiinnitetty seinään.

koristele joulutikkaat improvisoi puu perävaunu punainen

Kuten useimpien muiden yllä olevien ideoiden kanssa, voit koristella millä tahansa elementillä. Perävaunut sopivat erityisesti tähän. Tuloksena on maalaismainen seinäkoriste, joka näyttää nostalgiselta ja jouluiselta ja on epätavallinen samaan aikaan.

Kuinka muuten voit koristella tikkaat jouluksi?

Pää koristele jouluisia skandinaavisen tyylin jouluseppeleitä ruudullisilla

Kaikki mainitut ideat ovat vain ehdotuksia eivätkä suinkaan kaikkea, mitä voidaan käyttää suunnittelussa. Katso kaikki joulukoristeet, joita ei ole käytetty muutamaan vuoteen ja jotka ovat vain ullakolla tai kellarissa olevissa laatikoissa. Varmasti löytyy paljon tikkaiden avulla. Ripusta jouluseppele tai yksinkertaisesti joulukankaat askelmien päälle. Jopa talviset asiat, kuten käsineet tai neulotut talvihatut, sukset ja luistimet ja vastaavat, parantavat erinomaisesti huoneen tunnelmaa joulun aikaan. Anna mielikuvituksesi lentää!

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse