15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee joulukoristeita pöydälle: Nämä DIY -projektit ovat valmiita 20 minuutissa!

Koristele kynttilöitä, tee oma koti -tuoksu, tee joulukoristeita pöydälle

Tuo luova vauhti jouluun hetkessä: Näytämme sinulle 7 DIY -projektia, jotka voit tehdä itse alle 20 minuutissa. Tervetuloa vieraasi mielikuvituksellisesti suunnitellulla pöydällä. Artikkelista löydät ohjeet vanhaan samppanjapulloon tehdystä pöytälyhtystä, lasissa syötävästä koristeesta, kotitekoisesta huoneen tuoksusta ja kahvisuodattimista valmistetusta joulukuusta. Jos haluat tehdä joulukoristeita pöydälle, anna luovuutesi vapautua ja lue eteenpäin.

Tinker joulukoristeet pöydälle: joulukuusi vanhoista laatikoista

Joulukuusi paperi tinker joulukoristeita pöydälle

Suunnitteletko vintage -pöydän sisustusta jouluksi, vai aiotko ottaa hopeiset ruokailuvälineet ja kristallilasit kaapista ja hemmotella vieraasi ripauksella glamouria? Sitten sinun tulee pitää muu sisustus yksinkertaisena. Puristiset kokoonpanot valkoisena ja vihreänä ovat erityisen sopivia. Laita aksentti juhlapöydälle viehättävän joulukuusi kanssa.

laatikko joulukuusen joulukoristeita tinker pöydälle

Tarvittavat materiaalit: 5 erikokoista lahjapakkausta (voit myös leikata erikokoisia Styrofoam -paloja), painettua pakkauspaperia tai valkoista paperia, jolle kirjoitit joulutarinan, pieni valkoinen kukkaruukku, männyn oksat, männynkävyt ja samettinauha vihreänä koristeluun . Glitter spray, kukkakauppavaahto, shish kebab -vartaat, sakset ja kuuma liima.

DIY -ohjeet: Kääri ensin kaikki lahjapakkaukset tai styrofoam -palat käärepaperiin. Aseta sitten laatikot peräkkäin suurista pieniin puiseen vartaaseen. Laita vartaat kukkakaupan vaahtoon, laita vaahto kattilaan. Peitä vaahto kuusen oksilla, männynkäpyillä ja muilla kauden luonnonmateriaaleilla. Suihkuta laatikot ja kuusen oksat glitter -suihkeella ja anna niiden kuivua. Sido pieni rusetti vihreästä samettinauhasta ja kiinnitä se kuumalla liimalla. saattaa loppuun!

Joulukuusi mini lahjoja Tinker joulukoristeita pöydälle

Röyhkeät joulukoristeet pöydälle: pöytälyhty vanhoista samppanjapulloista

Tinker samppanjapullo lyhty joulukoristeita pöydälle

Seuraava pöytälyhty loistaa täydessä loistossaan ja luo onnellisen tunnelman pöytään. Tyylikkäästi maalatut samppanjapullot tuovat joulun iloa ja luovat jännittäviä valotehosteita juhlapöytään. Ja mikä parasta: toisin kuin paperilyhdyt, erikoislasivalaisimet voivat koristella pöydän joka vuosi uudelleen.

samppanjapullo lyhty keiju valot joulukoristeet pöyristyvät pöydälle

Tarvittavat materiaalit käsityöprojektille jouluksi ovat: Yksi tai useampi tyhjä samppanjapullo maitolasista, hieno vuoraus lasille, kaareva veitsi lasille, LED -valoketju. Valinnainen: leima ja lasin väri. Poista etiketit samppanjapulloista saippualla ja lämpimällä vedellä, huuhtele pullot huolellisesti ja anna niiden kuivua.

Maalaa samppanjapullo ja tee joulukoristeita pöydälle

Maalaa lasi suosituilla joulukuvioilla tai leimaa ne käsityökaupan lasimaalilla. Anna pullon kuivua. Leikkaa kaarevalla veitsellä pieni aukko valon merkkijonolle. Aseta LED -valoketju paikalleen. saattaa loppuun!

Tinker -joulukoristeet pöydälle: Joulukuusen kahvi suodattimista

Tee omat kahvisuodattimen puutikkujen joulukoristeet pöydälle

Luo kodikas tunnelma hygge -asuintyyliin. Vieraanvaraisuus on tärkeä osa tanskalaista kulttuuria, ja ystävät ovat lämpimästi tervetulleita maalaismaisilla pöytäkoristeilla. Jos sinäkin haluat seistä rentoilla ja viihtyisillä pöydillä, seuraava käsityöidea on juuri sinulle sopiva. Näytämme sinulle, kuinka voit tehdä joulukuusi pahvista ja kahvisuodattimista.

Tee kahvisuodatin joulukoristeita itse pöydälle

Tarvittavat materiaalit: Puiset kiekot (yksi per puu), sammal, oksat, joiden halkaisija on 1-2 cm, 8-10 kahvisuodatinta (puuta kohden), kaksipuolinen teippi, koristeellinen teippi koivupuukuvioilla, kuuma liima, sakset, harja, valkoinen pahvi. Valitse koriste (männynkävyt, pähkinät, puiset tähdet jne.) Omien mieltymystesi mukaan.

Tee kahvisuodattimen joulukuusi itse Tee omat joulukoristeet pöydälle

DIY -ohjeet: Liimaa ensimmäinen haara, jonka halkaisija on 2 cm ja pituus noin 20 cm, puulevyyn, kääri haara sammaleella pohjaan ja koristele teipillä. Leikkaa pahvista kolmio, rullaa pahvin kaksi ulkokulmaa keskelle ja liimaa löysät reunat yhteen kaksipuolisella teipillä.

kahvisuodatin joulukuusi tinker joulukoristeita pöydälle

Leikkaa seitsemän ensimmäisen kahvisuodattimen pohja ja kiinnitä ne sitten kartioon (katso kuva yllä). Älä leikkaa viimeistä kahvisuodatinta pois, kiinnitä se vain kuumalla liimalla. Aseta valmis kartio oksalle. Koristele sen yläosa puisella joulutähdellä.

Pöydän joulukoristeet: huoneen tuoksu lasissa

Tee huoneen tuoksuja itse, tee pöydälle joulukoristeita

Luo maksimaalinen joulutunnelma minimaalisella vaivalla: hemmottele vieraasi viettelevällä tuoksulla lasissa jouluaattona. Tarvitset tuoksuun neilikkaa, appelsiineja ja kanelitankoja ja pähkinöitä, kastanjoita, ruusunmarjoja ja männynkäpyjä koristeluun. Leikkaa appelsiinit viipaleiksi, aseta appelsiininkuori läpinäkyvän lasikulhon keskelle. Kuori kuori neilikalla.

tinker lasi kakku seistä huone tuoksu joulukoristeet pöydälle

Järjestä kanelitangot ja appelsiiniviipaleet kulhoon, koristele huoneen tuoksu jäljellä olevilla luonnonmateriaaleilla. Näytä astia lämpimässä paikassa. Jotta ihana joulun tuoksu voi kehittyä, voit suihkuttaa järjestelyn vedellä aika ajoin.

lasiset joulukoristeet koristavat pöytää

Tinker -joulukoristeet pöydälle: Syötävät lahjat pöytäkoristeina

Herkulliset piparkakut lasisessa joulukoristeessa pöydälle

Jouluna piparkakut ovat perinteisesti osa pöydän syötävää koristetta. Voit tehdä seppeleen piparkakkumiehistä tai loihtia taloja piparkakkuista. Mutta järjestely suosikkikekseillesi leikkaa myös hienon hahmon säilöntäpurkkiin. Tarvitset projektiin: muurauspurkin, piparkakut ja keksit, punainen samettikeula, koristeellinen nauha lumihiutaleilla, hieno valkoinen sokeri.

Tinker piparkakku seppele joulukoristeita pöydälle

Toinen vaihtoehto on järjestää karkkeja vihreänä, punaisena ja valkoisena. Voit sitten laittaa lahjat lasten pöydälle, jotta pienet voivat makeuttaa elämänsä.

Koristele lasilla karkkia Tinker -joulukoristeita pöydälle

koristelu lasiverkossa joulukoristeilla pöydälle

Merkitse viinilasit nimikyltteillä

Tee omat viinilasin nimikyltit pöydälle

Sekoittaako vieraasi jatkuvasti lasit? Tämä ei ole vain epämukavaa ystäville, vaan myös suuri haaste isännälle, joka joutuu aina tuomaan uudet lasit. Rakkaudella tehdyillä nimimerkeillä ongelma voidaan ratkaista hetkessä.

Tee huoneen tuoksuja itsellesi joulukoristeita pöydälle, näytä tekojalokiviä origami -joulukuusta

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin