15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hopeisen astian koristelu jouluksi – 19 tyylikästä sisustusideaa

Tarjotin hopeaa -joulu-koristelu-ruokailuvälineet-todellinen-vintage

Tarjotin toimii käytännöllisenä apuna kotitaloudessa, koristaa pöydän samalla, kun se on kauniisti koristeltu yhdessä muiden esineiden kanssa. Koristeellisena lisävarusteena se sopii kaikkiin leikkisiin pöytäkoristeisiin jouluksi. Tarjoamme 15 tyylikästä sisustusideaa Tarjotin hopeaa, joka voidaan helposti toteuttaa. Jos sinulla on sellainen, tee se itse, jos ei, älä tuhlaa aikaa ja hemmottele itseäsi yhdellä. Se on tyylikäs, tyylikäs ja todellinen kohokohta modernissa kodissa.

Hopeinen lokero upealle pöytäkoristeelle jouluksi

Tarjotin hopea -joulu-koristeet-todellinen-vanha-vintage-patina

Harvat ihmiset omistavat todellisen hopeatarjottimen ja useimmiten se kuuluu kokonaisuuteen, joka periytyy sukupolvien kautta. Jotta tämä helmi tulisi omakseen, tuskin mitään tarvitaan. Luota tyylikkääseen yksinkertaisuuteen ja korosta säästeliäästi talvista, jouluista muistiinpanoa. Keinotekoinen lumi ja pienet teemahahmot antaisivat leikkisän tunnelman häiritsemättä kaunista hopeaa

Joulukoristeita – hopeinen tarjotin

Tarjotin hopea -joulu-koristelu-kynttilät-keitto-tureen

Hopea ja valkoinen ovat ajaton yhdistelmä, joka on aina ajan tasalla ja sopii hyvin kaikkiin elämäntapoihin. Alkuperäiset keräilyesineet ja käsityöt tarjoavat vaihtelua rauhallisessa ilmapiirissä. Ajatus lumipallojen tekemisestä jäljelle jääneistä viinilasista on erityisen mielikuvituksellinen. Tyylikkäitä, mutta pitkään käyttämättömiä astioita voidaan käyttää koristeena.

Koristele ylellisesti hopeinen tarjotin jouluksi

Tarjotin hopeaa -joulu-deco-ideoita-ku% cc% 88che-salt shaker-geu% cc% 88tlich

Järjestä rohkeasti eri keräilyesineet riippumatta siitä, mihin tyyliin ne kuuluvat. Pidä kiinni värikonseptista, jonka olet harkinnut ja päättänyt etukäteen. Älä unohda kynttilöitä. Juuri nämä lämpimän liekin kanssa luovat harmonisen, kodikkaan ilmapiirin. Valitse mikä tahansa määrä samankokoisia valkoisia kynttilöitä.

Tyylikäs, yksinkertainen sisustus jouluksi – hopeinen tarjotin, kynttilät, käpyjä ja muita koriste -elementtejä

Tarjotin hopea-joulu-deco-hopea-kartioista

Luonnonmateriaalit, joita löytyy puutarhasta, puistosta tai yksinkertaisesti kotimatkalla, voidaan järjestää upeasti hopealautaselle. Käpyjä, aniksetähtiä, kanelitankoja ja pieniä kuusen oksia voidaan käyttää hyvin. Aseta sen viereen mikä tahansa joulupallo kaikenkokoisena ja ehkä mikä löytää, jolle on tunnusomaista hopeinen hohto.

Joulukoristeita skandinaaviseen tyyliin hopealla tarjotimella 

Tarjotin-hopea-joulukoriste-hopeavalkoinen

Nyt selitämme, että hopealautanen ei aina tarkoita tunnetusta jalometallista valmistettua. Nykyaikaiset, uudet mallit toistavat suosittua optiikkaa ja tarjoavat #samanlaisia ​​tehosteita. Näitä materiaaleja on usein helpompi hoitaa kuin oikeaa hopeaa, koska sillä on ominaisuus luoda patina ja sen poistaminen vaatii säännöllistä kiillotusta..

Pienet koriste -esineet ja hopeinen tarjotin yksinkertaisena joulukoristeena

Lokero-hopea-joulu-koristelu-ideat-metalli-koristelu-puu-kynttilänjalka

Tuore vihreä luo aina iloisen ilmapiirin, mikä on erityisen toivottavaa kylmänä vuodenaikana. Koristeelliset boxwood -pallot näyttävät erityisen söpöltä, kun ne on koristeltu pienillä joulupalloilla. Ikivihreinä kasveina ne tuskin tarvitsevat huoltoa, eikä säännöllistä kastelua tarvita.

Järjestä pyöreä tarjotin hopeaa kirjapuun ja joulupallojen kanssa jouluksi

Tarjotin-hopea-joulu-koristelu-ideat-kartiot-koristepuu

Nykyaikaisessa elämäntyylissä säästetään yhä kalliimpia ja aivan liian yleviä koristeita. Ole käytännöllinen ja valitse koriste -elementtejä, jotka todella sopivat konseptiin. Jalometallinen hopeatabletti sopii myös koruihin, kuten hopeasormuksiin ja muihin, joita voidaan helposti käyttää leikkisästi. Helmistä tulee palloja, jotka koristavat mini -boxwoodia. Ole luova, mutta älä liioittele sitä.

Pyöreä lokero hopeaa harmoniseksi ulkokoristeeksi jouluksi

Tarjotin-hopea-joulukoriste-ideat-ulkokynttilät-kuusen oksat

Hopeanvärinen tarjotin on hyödyllinen myös ulkoalueella. Aseta siihen kauniit lyhdyt, kuusen oksat, pienet omenat, käpyjä ja muita luonnollisia alkuperäisiä, jotka sopivat harmoniseen puutarhan koristeluun.

Lähetä hopeiset joulukoristeet korille

Jos hopealautanen ei ole saatavilla, hanki se toisesta mukavasta materiaalista, kuten puusta, ja sovi hopeanväristen esineiden kanssa. Pysy uskollisena konseptille päävärillä ‘hopea’ ja varmista, että hopea on hallitseva muissa pöytäkoristeissa. Paljon asioita voidaan muuttaa sekunnissa ruiskumaalilla.

Koristele tarjotin jouluksi – luonnonmateriaaleilla ja hopeapalloilla

Tarjotin-hopea-joulukoriste-ideat-paju-paju-maalaistyylinen

Luonnonmateriaalista, kuten pajuista, tehty tarjotin voi olla paras ratkaisu, jos kotisi on sisustettu maalaistyyliin ja haluat hopeisen koristeen. Metalliset vivahteet liittyvät enemmän yksinkertaisiin, moderneihin kalusteisiin kuin viihtyisään mökkiin. Siitä huolimatta on olemassa hopeisia joulupalloja ja joulukuusenkoristeita, jotka on valmistettu aidosta lasista ja joissa on metalliriipuksia, jotka näyttävät täysin maalaismaisilta ja käytetyiltä ja jotka voidaan integroida upeasti maaseudun tunnelmaan.

Tyylikkäät, tyylikkäät joulukoristeet pöydälle – metallinen hohto

Tarjotin-hopea-joulukoriste-ideat-jalo-hopea-kulta-joulu-pallot

Keraaminen, jonka pinta on erityisesti käsitelty hohtamaan, saavuttaa samanlaisen vaikutuksen kuin hopeinen tarjotin, ja se voidaan yhdistää upeasti metalliväreihin. Poimi loput esineet siten, että ne valmistetaan yksinomaan hopeasta, kullasta tai kuparista. Aseta viereen lasi- tai posliiniastia, jossa on heijastava pinta. Älä unohda valoja, koska tämä tuo esiin hohtavan.

Vintage -tarjotin hopeaa, messinkiä tai kuparia joulukoristeeksi

Tarjotin-pyöreä-joulukoriste-ideat-kartiot-metalli-messinki

Vintage on tällä hetkellä todella trendikäs muodin alalla, mutta myös suunnittelussa. Vanhat esineet, joissa on käytön jälkiä ja jotka todistavat menneitä tarinoita, toimivat kohokohtina, jotka antavat huoneen suunnittelulle yksilöllisen ilmeen. Kirpputorilta löytyy varmasti hyvin säilyneitä esineitä, mutta uusilla tuotteilla on suosittu käytetty ulkoasu.

Koristele pyöreä lokero hienoista materiaaleista jouluksi

Tarjotin-pyöreä-joulukoriste-ideat-messinki-kiillotettu -pöytäkoriste

Hopean lisäksi messinki on toinen erittäin suosittu materiaali lokeroiden valmistukseen. Tasaisesti kiillotettu messinki muistuttaa vanhaa kultaa ja on siksi erittäin tehokas. Pyöreä messinkialusta sopii erityisesti joulupöydän koristeluun jouluksi. On paljon muita samasta materiaalista valmistettuja pieniä esineitä, jotka sopivat temaattisesti joulun aikaan. Nämä eivät ole halpoja, mutta ajattomia koristeita, jotka eivät myöskään vaurioidu helposti.

Saavuta peilin peiliefekti hopealla peilillä ja koristele se jouluksi

Tarjotin-hopea-joulukoriste-ideat-ruuvi-lasi% cc% 88ser-peili-kynttilät

Hopeisen tarjotimen luoma heijastavan pinnan vaikutus voidaan helposti visualisoida peilillä. Visuaalinen vetovoima on paljon suurempi, joten pinta on täysin sileä. Aseta sen päälle lasista tai metallista valmistettuja esineitä, jotka heijastavat myös valoa ja luovat erehtymättömän katseenvangitsijan joulupöytään.

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin