15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele omat Stampin up -korttisi jouluksi – 12 ideaa ja käsityövinkkiä

leimaamalla kortit luo omat jouluideasi vinkit

Stampin up -kortit ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina. Ne ovat alkuperäisiä, poikkeuksellisia ja voidaan personoida hetkessä. Parasta siinä on, että voit tehdä sen itse ja suunnitella yksilöllisen onnittelukortin joka tilanteeseen. “Stampin up” tulee itse asiassa valmistajalta, joka tuli kuuluisaksi noin 20 vuotta sitten tyypillisistä lisävarusteista ja materiaaleista. Nyt on olemassa hyvin erilaisia ​​merkkejä, jotka tarjoavat olennaisia.

Leimaa kortteja jouluksi 3D -tehosteella

leimaamalla kortit joulu yksityiskohta 3d -vaikutus

Erityisiä juhlia, kuten joulua, kun sinun on hankittava ja lähetettävä paljon kortteja, kannattaa tehdä ne itse. Korttien leimaaminen on erittäin hyvä idea. Tätä varten sinun on oltava tietoinen siitä, että joitakin materiaaleja ja lisävarusteita tarvitaan. Suurimmaksi osaksi, kuten kuvioiden lävistykset ja postimerkit, saat ne vain kerran, mutta käsityömateriaalit eivät silti ole välttämättä halpoja. Kaikki mitä tarvitset Stampin up -kortteihin jouluksi, löytyy mistä tahansa hyvästä käsityökaupasta. Tietenkin on parasta valmistautua hyvissä ajoin ja selata käsityökauppoja. On erittäin halpoja sarjoja, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi. Kaiken kerralla hankkiminen säästää paljon aikaa.

Suunnittele omat Stampin up -korttisi jouluksi: Se on niin helppoa!

stampin up -kortit suunnittele omat joululeiman lävistyskuusi -ohjeet

Jotta voisit suunnitella todella upeita Stampin -up -kortteja itse jouluksi, tarvitset ennen kaikkea luovuutta ja mielikuvitusta. Materiaalit ja tarvikkeet voidaan rajoittaa minimiin. Ennen kaikkea on tärkeää saada käsitys ja mielikuvitus siitä, mitä sen lopulta pitäisi syntyä. Yleensä 2–3 scrapbooking-paperia, ”aakkosellinen” leimasarja ja 1-2–3 motiivilyöntiä riittävät kauniiden joulukorttien luomiseen. Sinun tulisi valita ne kaikki tyylikkäästi ja koordinoida ne keskenään.

Suunnittele omat Stampin up -korttisi jouluksi: Tarvittavat materiaalit

leimaamalla kortit joulun suunnittelumateriaalit paperi

Kun valitset joulukorttien materiaaleja, sinun tulee valita suosittuja aiheita ja värejä, jotka ovat tyypillisiä kaikkien festivaalien festivaaleille. Vihreä, punainen, valkoinen ja ehkä ruskea voimapaperi ovat perusmateriaaleja. Lisäksi sinun pitäisi ostaa pari motiivilyöntiä. Riippuen siitä, kuinka suuria ja kuinka monta joulukorttia haluat tehdä, sinun pitäisi myös hankkia tarpeeksi materiaaleja.

leimakortit joulukorttimateriaalit leima muste

Kun valitset motiiveja, on suositeltavaa ostaa useita pienempiä joulumuotoja, kuten lumihiutale tai tähti, ja ehkä isompi, esimerkiksi joulukuusi. Sama koskee postimerkkejä – 2-3 motiivia ovat täysin riittäviä. Musteen osalta on suositeltavaa valita samat värit kuin korttien paperille. Nyt esittelemme muutamia yksinkertaisia ​​ideoita, jotka voit toteuttaa itse muutamalla materiaalilla ja yksinkertaisilla tavoilla.

Suunnittele omat Stampin up -korttisi jouluksi: Ohjeet

stampin up kortit suunnittelu joulu itse ohjeet tannenbaum

Tätä kaunista joululahjakorttia varten tarvitset valkoista, vihreää ja punaista käsityöpahvia, vihreällä musteella varustetun joulukuusileiman ja toisen tekstin “Hyvää joulua” tai “Hyvää joulua”. Jos sinulla on aakkosmerkki, voit myös suunnitella fontin itse. Jos sinulla on erittäin kaunis käsiala, voit tietysti kirjoittaa jotain käsin mukavalla kynällä.

stampin up kortit suunnittelu joulu itse ohjeet

Erikoistehoste, jota voidaan kuvata myös 3D: ksi, on hyvin tyypillinen Stampin up -korteille. Tämä syntyy scrapbooking -paperin ja muiden materiaalien kerrosten päällekkäin. Voit myös lisätä ohutta huopaa tai muita käsitöitä. Suurimman osan ajasta Stampin up -korttien valmistukseen käytetään pientä kaksipuolista telaa, joka mahdollistaa tarkan liimaamisen.

Suunnittele omat Stampin up -korttisi jouluksi: yksinkertaisia ​​ideoita jäljitellä

stampin up -kortit suunnittele oma joulu yksinkertaisesti herzchen tannenbaum

Kun olet hankkinut tarvittavat materiaalit, voit suunnitella omia kauniita joulukuvioita vain yhdellä kuvionlävistyksellä. Värin valinta on erityisen tärkeää. Punainen ja kuusenvihreä ovat tyypillinen jouluyhdistelmä, eikä ole väliä, mitä suunnittelet näillä väreillä, se näyttää aina enemmän tai vähemmän jouluiselta. Siitä huolimatta on järkevää viitata joulukortteja suunniteltaessa aiheisiin, kuten joulukuusi, tähdet, lumihiutaleet, lahjat, hirvi, lumiukko ja muut.

leimaamalla kortit joulu suunnittele omat helpot ympyräsi

Hyvin yksinkertaisella motiivipainikkeella voidaan myös luoda kauniita Stampin -kortteja jouluksi. Joulukuusi tai jopa lumiukko voidaan luoda helposti useista erikokoisista sydämistä tai ympyröistä. Kaikki täällä on itse asiassa luovuuden ja mielikuvituksen kysymys. Jopa pienin joulukortti, jonka olet rakkaudella itse suunnitellut, on enemmän kuin yksi, jonka voit ostaa nopeasti mistä tahansa kaupasta.

stampin up kortit joulu yksinkertaisesti suunnitella pieni peura itse

Kuvioiden lävistys peurojen tai porojen kanssa on erityisen suosittu lasten keskuudessa. On siis loistava idea suunnitella muutamia pieniä joulukortteja lapsille. Tarvitset vain “Hyvää joulua” tai “Hyvää joulua” -leiman ja punaisen helmen peuran punaiselle nenälle ja kauniit leimakortit jouluun ovat jo valmiina.

stampin up kortit suunnittelu joulu itse tähdet joulu seppele

Seuraavaa DIY Stampin up -joulukorttia varten tarvitset vain motiivilyönnin, tässä tähden muodossa, hienon kaavikirjapaperin joulun väreissä ja ehkä leiman, jossa on joulukirjaimet. Haluttaessa voidaan lisätä myös muita koriste -elementtejä, kuten koristeellisia nauhoja ja glitteriä. Kuviolyönnin avulla voit lyödä useita vihreitä ja punaisia ​​tähtiä ja luoda kauniin jouluseppeleen.

leimaamalla kortteja joulu suunnittelu itse yksinkertaisesti leima kirjoituskone

Kaunis Stampin up -kortti jouluksi voidaan suunnitella hyvin pienillä resursseilla ja yksityiskohtien rakkaudella. Yksilöllisen kosketuksen kannalta on erityisen tärkeää, että kortin teema on räätälöity lahjan saajalle. Joten voit saavuttaa suuren vaikutuksen yhdellä leimalla ja sanoilla “Hyvää joulua”.

stampin up -kortit suunnittele omat joulusi yksinkertaisesti lumipallo -ohjeet

Jotta voit tehdä tämän mielikuvituksellisen joulukortin lumipallolla itse, sinun ei tarvitse edes motiivilyöntiä, vaan käsityöveitsi ja tietysti tarkka ja puhdas leikkaus sen avulla. Kortin etupuolelta sinun on leikattava kaunis ympyrä ja piirrettävä alla oleva lumipallo. Nyt toinen, hieman suurempi ympyrä on suunniteltu mielikuvituksellisesti lumipallon kaltaiseksi ja liimattu sisäpuolelle.

leimaamalla kortit joulu suunnitella omat ideasi helposti

Samalla tavalla voit tehdä Stampin up -kortin itse joulupallolla. Pallo tai ympyrä voidaan suunnitella leikkisästi erilaisilla talvikuvioilla ja kimalluksella. Täydellinen kortti on viimeistelty tunnelmallisilla merkeillä “Hyvää joulua” tai “Hyvää joulua”.

Stampin up -kortin jouluksi pitäisi vastata lahjaa

leimaamalla kortit joulukonsepti itsellesi sopiva lahja

Jos haluat tehdä Stampin up -kortin jouluksi ja käyttää sitä täydentämään täydellisesti kaunista lahjaa, kannattaa miettiä, miten lahja pakataan. Loppujen lopuksi pakkauksen ja kortin on sovittava yhteen.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä