15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöideoita adventtiaikaan – joulukoristeita tähtien ja enkelien kanssa

joulukoristeita punaisilla tähdillä ompele DIY ideahelmiä

Tee kaunis Joulukoristeita tähtien kanssa ja enkeleitä. Näillä perinteisillä elementeillä on suuri vetovoima ja ne ovat suosittu valinta adventtikoristeisiin näinä päivinä.

Joulukoristeita tähdillä ja nappeilla

joulukoristeita tähtipainikkeella muhkeat joulukuusi koristeet valkoinen

Ompele koristetyyny täytteenä puuvillavillalla. Tämän jälkeen voit piristää tyynyä eri kokoisilla ja muotoisilla painikkeilla. Voit myös koristella ostamasi tyynyn tällä tavalla. Voit valita värit tälle joulukoristeelle tähdillä asunnon muun sisustuksen mukaan.

Joulukoristeita musiikkipaperista tehdyillä tähdillä

joulukoristeita tähtien kanssa paperi romanttinen suunnittelu diy design

Musiikkipaperin käyttäminen tavallisen sijaan on erittäin suosittua nykyään. Syynä tähän on syntynyt vintage -efekti, joka puolestaan ​​tekee tunnelmasta romanttisemman. Sopii jouluksi! Tätä tähdistä tehtyä joulukoristelua varten rullaa useita paperia ja liimaa ne yhteen muodostaen tähden.

Enkelit joulukoristeina

joulukoristeita tähtien kanssa enkeli puinen pallo nauha siipi beige

Yhtä sopivia joulukoristeita ovat enkelit. Ja voit myös tehdä nämä itse. Se ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Voit suunnitella pään puupallolla. Siivet voidaan valmistaa monista eri materiaaleista. Tässä tapauksessa käytettiin yksinkertaisesti mukavaa lahjanauhaa.

Valkoinen enkeli joulukoristeeksi

joulukoristeiden tähdet tinker höyhenet fleugel enkeli kuva puu koristeet

Tämä söpö enkeli käyttää höyheniä siipinä. Voit suunnitella kasvot yksilöllisesti. Tähdistä tehtyjen joulukoristeiden lisäksi kokeile muutamia enkeleitä.

Joulukoristeet tähtien ja enkelien kanssa – tunnelmallisia ideoita

Kartiot marjat kuusen oksat paperi käsityöideoita

Jokainen käsityöharrastaja rakastaa varmasti seuraavaa ideaa – yhtä Joulukoristeita tähtien kanssa paperista. Tätä kaunista koristetta voidaan käyttää lahjan koristamiseen. Leikkaa vain tähti valkoisesta pahvista ja taita puolet lävistäjästä. Käännä tähti sitten ympäri ja taita jäljellä oleva lävistäjä. Liimaa strassit tähtiin tai suihkuta tähti glitter -suihkeella. Se voi paitsi kaunistaa jouluseppeleen, myös toimia puun koristeena.

Joulukoristeet tähtien kanssa – käsityöideoita taloustavaroihin

Tähtikeksileikkuri lanka vihreä sininen

Onko sinulla useita erikokoisia leivonnaisia? Sido kaksi tähtileikkuria yhteen punaisella nauhalla, käytä tätä ideaa Joulukoristeita tähtien kanssa, koristamaan joulukuusi.

Käsittele ideoita huovalla

Ompeluhuopa koristaa strassit

Tee huovasta kauniita koristeita – leikkaa huopasta useita tähtiä ja pienempiä sydämiä ja liimaa tai ompele ne yhteen. Valkoiset ja siniset strassit täydentävät muotoilua. Sido tähdet yhteen ja ripusta ne ikkunaan. saattaa loppuun!

Joulukoristeet enkelien kanssa – tee pieniä hahmoja paperista

vihreä puu pallo lumihiutaleet valmistella paperin koristelu

Tämä kaunis enkeli leikattiin paperista. Yksittäiset elementit liimattiin sitten yhteen – ja tunnelma on kaunis Joulukoristeita tähtien kanssa ja enkelit valmiina pöytään. Jos haluat luoda juhlatunnelman taloon, voit ilmaista useita enkelihahmoja ja koristaa sitten valkoiset lautaset näillä. Tässä tulee decoupage -tekniikka.

Kaunista vanhoja puukoristeita maalaustekniikoilla

kaunistaa vanhoja joulukoristeita, maalata omaperäisellä, luovalla tavalla

Onko sinulla yksinkertaisia ​​muovisia enkelihahmoja makaamassa jossain kotonasi? Voit antaa näille uuden ilmeen hieman väreillä. Käsityökaupan vastaava metallimaali voidaan muuntaa vintage -koristeeksi.

Herkullinen yllätys lapsille

Käsityön koristelu Joulun enkelihahmo leipoo herkullisia piparkakkuja

Valmista herkullinen yllätys lapsillesi – paista piparkakkuja ja leikkaa ne enkelikekseillä. Nämä puukoristeet kestävät pitkään – ja ne taatusti maistuvat hyvältä!

Sisustus vintage -tyyliin

vintage joulukoristeita helmet vanhat hopea elementit

Ompele tähti kankaasta

Koristele joululahjaideoita kangas lapsille kauniita ideoita ompeluun

Koristele levy decoupage -tekniikalla

Decoupage -enkelielementit kaunis juhlatunnelma

Joulukoristeet tähtien kanssa ovat hyvä idea

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä