15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Adventtikalenteri erolla – 3 alkuperäistä ideaa ja ohjeet

Joulukalenteri, jossa on ero-tikkaat-joulukuusi-koristelu-puu-luonnonmateriaalit

Joulu on lahjojen antamista. Lapset odottavat kärsimättömästi yllätyksiä joulukuusen alla ja jotta uteliaisuutensa pidetään rajoissa, adventtikalenteri vaikuttaa loistavalta ratkaisulta. Tietenkin kaikki lapset tietävät, mitä on piilotettu supermarketista valmistuneen adventtikalenterin pienen ikkunan taakse – suklaapraliinit. Siksi nämä ovat täysin kiinnostamattomia. Jos ei ole yllätys, jokainen lahja pidetään tylsänä, jopa aikuiset. Luo Adventtikalenteri erolla ja tuo iloa rakkaasi, iso tai pieni.

Joulukalenteri, jolla on ero – pieniä yllätyksiä alkuperäispakkauksessa

Joulukalenteri, jolla on ero-ajopuu-ruskeat paperipussit

Jos suunnittelet itse joulukalenterin eri tavalla, et todellakaan tarvitse paljon. onko sinulla jo mielessä jokin idea, joka pisti silmään? Jos ei, niin olemme tiivistäneet kolme hienoa ja luovaa käsityötä, jotka voidaan toteuttaa nopeasti ilman vaivaa. Kaikille on tavallista, että vaaditaan ruskeasta paperista valmistettuja paperipusseja. Niitä on saatavana jokaisesta supermarketista, ja niitä pidetään luontoystävällisinä, koska ne on valmistettu kierrätyspaperista, voimapaperista. Tarvitset niitä 25. Lisäksi sinun olisi pitänyt valita ja valmistaa 25 pientä lahjaa.

Suunnittele lapsen vuoksi joulukalenteri eri tavalla – ohjeet

Joulukalenteri, jossa on ero-ohjeet-ajopuu-pa% cc% 88ckchen-lapsi

Jos haluat tehdä adventtikalenterin lapsille, makeiset, kuten karkit, tikkukaramellit, karkkikepit ja muut pienet asiat sopivat erityisen hyvin pieniin lahjoihin. Valmista adventtisunnuntaihin jotain isompaa, esimerkiksi lelu tai pieni mekko. Aikuisille valinta on hieman vaikeampi. Hauska huomautus on aina tervetullut, samoin kuin sinulle lähetetyt kupongit, kuten elokuvan ilta ja illallinen, jonka ostat toiselle henkilölle.

Erilainen joulukalenteri – ripusta pienet paketit

Joulukalenteri, jossa on ero-ohjeet-paketti-numeroitu-katkaise puhelin

Pakkaa kaikki yllätykset ja pienet lahjat kauniisti ja merkitse jokainen pakkaus numeroin 1–25. Tähän voidaan käyttää itseliimautuvia tarroja tai voit tulostaa ne itse ja kiinnittää ne pakkaukseen alkuperäisellä tavalla. Helpoin tapa, mutta ei kovin mielikuvituksellinen, on ottaa kynä ja kirjoittaa siihen sopiva numero.

Erilainen joulukalenteri – värikkäitä paketteja ja laukkuja roikkuu ajopuun oksalla

Joulukalenteri, jossa on ero-ohjeet-ajopuu-ruskea-paperipaketti

Kun kaikki paketit ovat valmiita – täynnä ja numeroitu, se riippuu luovasta, ainutlaatuisesta suunnittelusta. Ensimmäinen ehdotuksemme menee hieman pidemmälle ympäristöystävällisen sisustuksen suhteen. Tätä varten tarvitset ajopuun oksan tai tehdäksesi siitä todella jouluisen, voit hankkia sellaisen aidosta kuusesta. Käytä koristeellisia nauhoja ja naruja ripustaaksesi kaikki pakkaukset päällekkäin järjestyksessä. Käytä eri nauhoja luodaksesi rehevän joulukalenterin.

Erilainen adventti -kalenteri – valmistettu vanhoista puutikkaista

Joulukalenteri, jossa on ero-ohjeet-tikkaat-pckhen-u% cc% 88 yllätys

Toinen erityisen alkuperäinen idea olisi muuttaa vanhat puiset tikkaat nopeasti upeaksi joulukoristeeksi. Voit hioa puuta niin, että se näyttää entistä vanhemmalta ja käytetyltä. Nimittäin tämä käsittelemättömän puun luonnollinen, harmaa pinta tarjoaa haluttua vintage-tunnelmaa, joka on tällä hetkellä hyvin ajankohtainen.

Erilainen joulukalenteri – ripusta tikkaat paperipusseihin, joissa on pieniä lahjoja

adventti-kalenteri-eri-ohjeet-tikkaat-puiset-askeleet

Ota pakkaukset ja tee reikä jokaiseen pakkaukseen rei’ittimellä. Reiän tulee olla tarpeeksi suuri, jotta voit vetää narut tai nauhat sen läpi. Käytä tätä kiinnittääksesi kaikki pakkaukset tikkaat. Voit aloittaa pakettien ripustamisen ylhäältä tai päinvastoin. Halutessasi voit laajentaa joulukoristeita ja lisätä vielä muutamia koriste -elementtejä.

Tee oma joulukalenterisi eri tavalla – vintage -joulukoristeita

adventti-kalenteri-eri-ohjeet-tikkaat-puu-vintage-alkuperäinen

Adventtikalenteri erolla – alkuperäinen idea mallinrakennushahmoilla

adventti-kalenterikaudet-eri-ohjeet-kuusi-muovi-mallin tekeminen

Kun saat lahjan, se on jännittävintä, kun se on kauniisti pakattu ja varsinkin kun se on lahjapakkauksessa. Silloin uteliaisuus ja kärsimättömyys lisääntyvät valtavasti. Seuraava idea alkuperäiseen adventtikalenteriin on ruskeasta paperista valmistettujen pussien sijaan samasta materiaalista valmistetut pienet laatikot. Nämä näyttävät aivan söpöiltä, ​​kun niitä on niin paljon. Tarvitset näitä 25 kuten ennenkin.

Erilainen joulukalenteri – mitä tarvitaan?

adventti-kalenterikaudet-eri-ohjeet-materiaalit-tarrat-muovi-kuusi-mallin valmistus

Pienistä ruskeasta paperista valmistettujen lahjapakkausten lisäksi voit saada myös yhtä monta lattiapuuta mallin rakentamiseen. Tarvitaan myös 25 tarraa joka päivä. Voit suunnitella ja tulostaa nämä itse tai löytää ne käsityökaupasta. Sitten tarvitset liimaa – kuuma liima tai puuliima toimii myös.

Suunnittele joulukalenterisi eri tavalla ja luovasti

adventti-kalenterikaudet-eri-ohjeet-muovi-kuusi-auto-malli-rautatie

Tee oma adventtikalenterisi eri tavalla – luova etiketti 

adventti-kalenteri-eri-ohjeet-muovi-kuusipuu-etiketit-joulu

Leikkaa kaikki tarrat ja kiinnitä yksi joulukuusi jokaiseen. Varmista, ettei liima putoa puun latvaan ja vahingoita sitä. Jotta etiketti näyttää lipulta, kiedo se kynän kahvan ympärille ennen kuin kiinnität sen puuhun. Aseta yksi pienistä kuusista jokaisen lahjapakkauksen kannelle ja kiinnitä se tukevasti liimalla.

Kiinnitä kuuset pieniin lahjarasioihin mallin rakentamista varten

adventti-kalenterikaudet-eri-ohjeet-muovi-kuusi-mallinvalmistusliima

Valmiit joululahjapakkaukset voidaan nyt täyttää. Huomaa, että niihin mahtuu vain pieniä esineitä. Jos haluat suuremman lahjan, mutta sille ei ole tilaa pienessä laatikossa, voit yksinkertaisesti laittaa siihen setelin. Kirjoita siihen vain se, mitä annat rakkaalle.

25 pientä lahjapakkausta pienillä yllätyksillä 

adventti-kalenteri-eri-ohjeet-joulukuusi-muovi-malli-valmistus-yllätyksiä

Adventtikalenteri, jossa on eroa ja luovuutta 

adventti-kalenterikaudet-eri-ohjeet-kuusi-muovi-mallin tekeminen

Suunnittele joulukoristeet ja joulukalenterit eri tavalla 

adventti-kalenteri-eri-ohjeet-paketti-deco-joulu

Ruskea paperi näyttää epäilemättä yksinkertaiselta ja yksinkertaiselta. Tästä syystä sitä käytetään yhä enemmän tavallisissa pakkauksissa. Sen sisältämät aksentit ovat siis tehokkaampia. Sido punavalkoisella narulla, lisää kuusen oksia ja punaisia ​​joulupalloja lisää tunnelmaa.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä