15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koristele suuri lasimaljakko jouluksi – luovia ideoita jäljitellä

iso lasimaljakko koristella jouluna oksia käpyjä kuusen vihreä yksinkertainen

On monia erilaisia ​​tapoja sisustaa joulu mielenkiintoisella ja luovalla tavalla. Periaatteessa tarvitset vain vähän mielikuvitusta tai ehdotuksia, ja voit luoda ainutlaatuisia koristeita käyttämällä asioita, jotka sinulla on jo talossa. Niinpä vanhoja joulukoristeita voidaan käyttää ja yhdistää luonnonmateriaaleihin ja myös uusiin koriste -esineisiin. Yksi mahdollisuus on esimerkiksi käyttää houkuttelevia ja suuria lasimaljakoita kauniin lasimaljakkoristeen luomiseksi. Korkea lattia maljakko on erityisen sopiva, mutta myös pienemmät versiot ovat loistava valinta. Jos etsit inspiraatiota lasien koristeluun jouluksi, olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Katso ideoita, joilla voit koristella suuren lasimaljan jouluksi ja aloittaa oman joulukoristeesi heti!

Koristele iso lasimaljakko jouluksi – ideoita joulukoristeilla

suuri lasimaljakko joulukoristeeksi Joulukuusen koristeet värikäs hopea yksinkertaisesti moderni

Olemme jo maininneet, että voit käyttää vanhoja joulukoristeita, joita et itse enää käytä lasin joulukoristeeksi. Ehkä olet vaihtanut joulukuusen koristeet ja pidät edelleen vanhoja? Sitten sitä voidaan nyt käyttää uudelleen ja ottaa täysin uusi rooli. Ja sitä voidaan käyttää suurten lasien koristamiseen erittäin helposti ja ilman paljon vaivaa.

suuri lasimaljakko joulukoristeiden ideoihin keiju valot puun koristeet männynkävyt

Voit koristella yhden maljan lisäksi useita maljakoita ja asettaa ne sitten erikokoisille ryhmille. Voit käyttää vain yhtä väriä jokaiseen maljakkoon tai yhdistää useita värejä ja värikkäitä joulupalloja keskenään. Mutta olisi erityisen hyvä, jos maljakkoristeiden värit vastaavat talon muiden joulukoristeiden värejä. Loppujen lopuksi harmoninen vuorovaikutus on luotava, kun koristelet suurta lasimaljakkoa jouluksi.

koristele jouluinen iso lasimaljakko pitkä maljakko muoto saksanpähkinät kultakartiot hopea

Voit myös yhdistää käytetyt joulukuusenkoristeet muihin koriste -elementteihin. Esimerkiksi tässä näet idean, jossa käytettiin myös männynkäpyjä. Nämä voidaan jopa maalata halutulla tavalla korujen värin mukaan. Mutta tietysti ne näyttävät myös erittäin houkuttelevilta luonnollisessa värissä. Kuusivihreä on yhtä sopiva, tai miten laittaa saksanpähkinöitä lasimaljakoihin? Vaihtoehtoja on lukuisia, jos haluat koristella suuren lasimaljan jouluksi.

Joulu koristele suuret lasimaljakellot kellot punainen vihreä kulta keinotekoiset oksat

Tämä järjestely näyttää myös erittäin houkuttelevalta. Joulupallojen lisäksi värillisiä kelloja käytettiin myös suuren lasimaljaksen sisustusideoina. On myös muutamia oksia, jotka antavat lasin koristeelle lisää tekstuuria. Joten, kuten näette, on monia tapoja kokeilla lattiamaljakkoa koristettaessa. Se vaatii vain vähän mielikuvitusta.

Korkean lasimaljaksen koristelu – ideoita joulukimppuun

Joulu koristele iso lasimaljakko joulukimppu tavallinen tähti palloja

Haluaisitko koristeena joulukukan? Ei hätää, koska voit käyttää sitä täydellisesti, jos haluat koristella suuren lasimaljan jouluksi! Ja jos haluat käyttää pidempiä oksia, tarvitaan korkea maljakko. On houkuttelevia lattiamaljakoita, jotka ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen, mutta voivat myös koristella pöytiä tai takkaa. Yleensä voit käyttää mitä tahansa DIY -joulukoristeita sinulle sopivana! Haara (t) voidaan joko sijoittaa suoraan veteen tai piilottaa joulukoristeiden avulla, kuten yllä olevien ideoiden osalta, jotta vain kärjet ulottuvat maljakosta. Ja vaikka itse järjestely näyttää erittäin houkuttelevalta tällä yksinkertaisella tavalla, voit myös koristella kimppua kauniilla riipuksilla. Päätät itse.

koristele joulu suuri lasimaljakko yksinkertaiset modernit oksat lehdet pöydän koristelu

Mutta saatat löytää myös kauniita oksia, joissa on punaisia ​​marjoja tai vihreitä lehtiä. Kuusivihreän lisäksi koristeluun voidaan käyttää myös muita ikivihreitä kasvilajeja. Tuloksena on yksinkertainen sisustus, joka näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Oksat asetetaan yksinkertaisesti maljakkoon, joka on täytetty vedellä. Tämä kaunis idea sopii erityisesti nykyaikaisiin tai skandinaavisiin joulukoristeisiin.

Oksien ei kuitenkaan tarvitse olla todellisia. Markkinoilla on myös laaja valikoima keinotekoisia malleja, jotka on myös kauniisti sisustettu. Vaihtoehtoisesti voit myös koristaa oksat itse glitterillä tai valkoisella tai kultaisella värillä. Kupari on myös erittäin suosittu ja sitä käytetään usein nykyaikaisiin joulukoristeisiin.

Koristele jouluksi asetelmilla ja kukilla

koristele jouluinen iso lasimaljakkojärjestely rehevän punainen valkoinen pöytäkoriste

Järjestelyn oksien ja luonnonmateriaalien kanssa ei tarvitse olla yksinkertaista. Jos haluat tehdä kukka -asetelman, voit myös tehdä sellaisen ylellisen järjestelyn, jota voit sitten käyttää juhlapöydän koristeena. Tämä vaihtoehto on myös loistava, jos haluat koristella korkean maljakon jouluksi.

koristele joulua varten suuri lasimaljakkojärjestely tee amaryllis -kukkia kuusen oksia

Voit halutessasi käyttää myös kuusen vihreitä ja tyypillisiä joulukukkia. Esimerkiksi ritarin tähti ja joulutähti sopivat hyvin täydellisen joulutunnelman luomiseen, ja niitä voidaan käyttää eri väreissä. Erityisesti ritarin tähti tarjoaa tältä osin laajan valikoiman vaihtoehtoja. Sitä ei myöskään tarvitse leikata kukkia. Käytä amaryllistä lamppusi kanssa ja käytä sitä uudelleen ensi vuonna, jos haluat koristella suuren lasimaljan jouluksi uudelleen!

Suuret lasimaljakset koristavat vettä ja jouluelementtejä

iso lasimaljakko jouluun koristeluun vesi marjat moderni kuusen vihreä misteli kelluvat kynttilät

Haluatko koristella asunnossa suuren lasimaljan jouluksi, tämä on myös mukava muunnelma, joka sopii erityisen hyvin pöytäkoristeeksi. Mitä suurempi maljakko, sitä näyttävämpi voit suunnitella sen. Marjat ja kuusenvihreä ovat vain yksi vaihtoehto. Kelluvat kynttilät ovat yhtä kauniita koristeiden keskellä ja valaisevat samalla pöydän romanttisesti. Jos käytät kynttilöitä, on myös suositeltavaa valita halkaisijaltaan suurempi maljakko, jotta tilaa on tarpeeksi.

Koristele iso lasimaljakko jouluksi – vinkkejä jäljitellä

Joulu koristele iso lasimaljakko hedelmät päärynät kulta glitter hedelmät talvimaisema kuuset

Keksi epätavallisimpia ideoita ja toteuta ne oikeilla väreillä ja elementeillä, jotka luovat joulun tunnelman. Jopa hedelmät ovat sopivia, kuten näet tästä esimerkistä. Ne voidaan suunnitella ruiskumaalilla ja glitterillä ja näyttää sitten lasimaljakassa. Tai miten luodaan kaunis talvimaisema, kuten usein tehdään joululasikelloissa. Tarvitset vain keinotekoisen lumen ja muutaman jouluhahmon, kuten kuuset, porot ja vastaavat. Voit luoda jokaiseen maljakkoon minkä tahansa teeman, jota kaikkien taataan katsovan suurella mielenkiinnolla.

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta