15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee jääkuningatar -puukoristeita – DIY -joulukuusen koristeideoita

Tinker puu koristeet joulu-joulu-pallot-jää kuningatar-lumiukko

Suosittu elokuva “Frozen – Totally Unabashed” tarjoaa lukuisia ideoita käsityöhön erityisesti talvella. Jos sinä ja lapsesi olette Frozenin faneja, voit käyttää motiivia tämän vuoden joulukoristeisiin. Tästä artikkelista löydät hyviä ideoita ja ohjeita jääkuningattareksi ryhtymisestä Tinker puun koristeet ja siten pystyä koristamaan joulukuusi luovasti.

Tinker puun koristeet – luovia ideoita jääkuningattarelta

Tinker luova-joulu-pallot-lumiukko-sulanut puun koristeet

Elokuva “Frozen” esittelee joitain hahmoja, jotka ovat suosittuja lasten ja aikuisten keskuudessa ympäri maailmaa. Kuningatar Elsa on luottavainen, kuninkaan tytär Anna on optimistinen ja huolehtiva, ja lumiukko Olaf on ystävällinen ja viihdyttävä. Jos haluat tehdä luovia jääkuningatarpuun koristeita, voit valita suosikkihahmosi, suositun lainauksen tai kohtauksen elokuvasta ja suunnitella sopivan joulupallon. Luova ja samalla yksinkertainen idea olisi tehdä joulupallo sulana lumiukkona ja koristella sillä puu. Esitetty idea edustaa lainausta lumiukolta Olafilta: “Jotkut ihmiset ovat sulamisen arvoisia heidän puolestaan.”

Tee jääkuningatarpuun koristeet ja koristele joulukuusi

Tinker puu koristeet joulu-jää kuningatar-teemalla joulukuusi

Jäädytettyjen puiden koristeilla voit koristaa joulukuusi temaattisesti ja viettää jäädytettyä joulua. Tätä varten sinun on valittava sopivat joulupallot eri elokuvan hahmojen kanssa. Voit myös tehdä puukoristeita tähtien ja lumihiutaleiden muodossa sekä muutamia seppeleitä. Jäädytetyn teeman joulukuuselle suositellaan värejä, kuten sininen, turkoosi, valkoinen ja hopea.

Tinker Frozen joulupallot – materiaalit

Tinker-puukoristeet jääkuningatar-inspiraatiomateriaalit-diy-projekti

Kotitekoisten joulukoristeiden avulla voit säästää rahaa uusiin joulupalloihin ja samalla antaa joulukuusi henkilökohtaisen tunnelman. Seuraavassa on yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten voit tehdä Elsa -joulupallon itse. Tarvittavat materiaalit ovat läpinäkyvä muovipallo, kiiltävä turkoosi konfetti, Elsa -malli, hammastikku, strassit ja paperikartio.

Täytä tyhjät joulupallot konfetillä

Tinker puun koristeet Joulupallot-tee-itse-konfetti-täyte

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on suunnitella joulupallon pohja. Tätä varten tarvitset turkoosia konfettia, jonka täytät tyhjään muovipalloon paperikartion avulla. Helpoin tapa tehdä kartio on yksinkertaisesta paperiarkista. Täytä noin neljäsosa pallosta konfetillä.

Tinker Elsa -hahmo

puu koristeet-tinker-diy-ice queen-elsa-christmas-pallot-ohjeet

Seuraava askel on suunnitella Elsan hahmo. Etsi kuva Elsasta Internetistä ja tulosta se. Tuloste ei saa olla suurempi kuin hammastikku. Jos haluat tehdä kuvasta kaksipuolisen, käännä kuva ympäri ohjelmalla ja tulosta se uudelleen. Leikkaa sitten kaksi kuvaa ja liimaa ne hammastikkuun.

Elsa teki itse joulukuusen koristeita

puu koristeet-tinkering-ohjeet-jää-kuningatar-joulu-pallot-sininen-konfetti

Kun Elsa -hahmosi on valmis, laita se muovipalloon konfetin kanssa. Jos kuvio ei sovi pallon aukkoon, voit joko taittaa reunoja hieman, kunnes ne ovat riittävän kapeita, tai tulostaa vain kapeamman kuvan.

Koristele täytetyt joulupallot

puu koristeet-tinker-diy-joulu-pallot-koristele-strassit-konfetti

Jos olet jo löytänyt oikean kuvan ja laittanut sen muovipalloon, voit alkaa koristella pallon ulkopintaa. Muutama itseliimautuva strassit ovat täydellisiä tähän, koska ne lisäävät ylimääräistä glitteriä ja näyttävät pieniltä lumihiutaleilta. Elsa -joulupallosi on nyt valmis ja voidaan ripustaa joulukuuseen.

Tee puukoristeita pienistä kuvakehyksistä

puu koristeet-tinker-kuvakehys-joulukuusen-koristeet-jääkuningatar

Voit helposti tehdä teemapuukoristeita suosittujen elokuvahahmojen avulla itse koristelemalla pieniä kuvakehyksiä ja lisäämällä niihin kuvia hahmoista. Kuvakehykset voidaan ripustaa joulukuussa narulla ja ne ovat luova idea itse tehdyille puukoristeille.

Tee puukoristeita jään kuningattaren innoittamana

puu koristeet-tinker-jää-kuningatar-innoittamana-sininen-joulu-pallot-lumihiutaleet

Jäädytettyjen joulukoristeiden ei välttämättä pitäisi edustaa elokuvan hahmoja. Lumihiutaleilla varustetut joulupallot ovat teeman mukaisia ​​ja sopivat täydellisesti jään kuningattaren koristeluun. Maalaa läpinäkyvä joulupallo turkoosiksi ja koristele muutamalla lumihiutaleella ja strassilla.

Tee puukoristeet popsicle -tikuista

puun koristeet-tinkering-jäätelötikkuja-lumihiutaleet-ice queen-innoittamana

Joulukuusi näyttää kauneimmalta, kun se on koristeltu joulupalloilla ja muilla puukoristeilla. Voit esimerkiksi tehdä lumihiutaleita teemalla jään kuningatar joulukuusi pienistä popsicle tikkuista. Jokainen lumihiutale voidaan valmistaa kolmesta tai neljästä popsicle -tikusta, jotka on maalattu valkoiseksi, koristeltu sinisellä glitter -jauheella ja liimattu yhteen kuumaliimapistoolilla. Tee lopuksi ripustin satiininauhasta ja koristele teemalla oleva joulukuusi.

Tee jääkuningattaren lumihiutaleita puiden koristeiksi

puu koristeet-tinker-lumihiutale-joulu-koristeet-putkenpuhdistaja-helmet

Jos haluat tehdä erilaisia ​​lumihiutaleita puiden koristeluiksi, voit tehdä ne myös putkenpuhdistusaineista ja muovihelmistä. Koska tämä puukoriste muistuttaa tähtiä, sitä voidaan käyttää jääkuningattaren joulukuusi.

Tee jääkuningattaren joulukuusenkoristeet itse – ohjeet

Puukoristeet-tinker-heart-shape-paint-let-dry-ohjeet

Jaettavilla muovipalloilla tai muilla hahmoilla voit tehdä puukoristeita ja koristella niitä haluamallasi tavalla. Jos maalaat pallon puolikkaiden sisäpuolen, maali kestää pidempään ja voit halutessasi käyttää seuraavan vuoden puukoristeita.

DIY jääkuningatar -puun koristeet

puu koristeet-tinker-sydämenmuotoinen-joulukuusi-koristeet-jään kuningatar

Rikkaan värin saavuttamiseksi sinun tulee levittää useita maalikerroksia puukoristeen sisäpuolelle. Kun puolikkaat ovat kuivia, voit taittaa ne ylös ja koristaa ulkopuolen. Jääkuningattaren joulukuusi koristeluun voit tulostaa haluamasi elokuvahahmot värillisinä ja kiinnittää ne palloihin.

Tee Olafin joulupallot itse

puu koristeet-tinker-joulu-pallot-koristella-olaf-lumiukko

Kaikki lapset pitävät ystävällisestä lumiukosta Olafista, eikä sinun pitäisi unohtaa häntä, kun teet jääkuningatarpuun koristeita. Hänen hymyilevät kasvonsa antavat hyvän tunnelman koko joulukuuselle. Jos haluat löytää lapsillesi luovan aktiviteetin, josta he myös pitävät, voit tehdä Olafin joulupalleja yhdessä.

Joulupallot Elsan, Annan ja Olafin kanssa

puu koristeet-tinker-joulu-jää-kuningatar-joulu-pallot-sininen-hopea

Teemaiseen joulukuuseen, jonka tunnuslauseena on Jäädytetty, tarvitset muita elokuvan hahmoja. Et voi vain rajoittaa valintaa päähenkilöihin, vaan myös tehdä joulupalloja Svenin ja Kristoffin kaltaisten hahmojen kanssa.

Tee kimaltelevia jääkuningatarpuun koristeita

puu koristeet-tinker-jää-kuningatar-joulu-pallot-elsa-koristella

Jos käytät jaettavia palloja koristamaan puuta, voit liimata haluamasi hahmon kalvosta sisäpuolelle. Voit sitten täyttää pallot valkoisella konfetillä lumena ja koristaa ulkopuolen lumihiutaleilla. Koristele tekojalokivillä haluamallasi tavalla ja luo toinen kimalteleva vaikutus.

Koristele joulukuusi jääkuningatarpuun koristeilla

puu koristeet-tinker-joulu-pallot-tinker-ideat-ice queen-teema

Jääkuningattaren joulukuusenkoristeet luovat hauskan ilmapiirin kotona ja ovat varmasti lasten rakastamia. Luo ainutlaatuiset joulukoristeet tekemällä puukoristeet itse tai pienien kanssa ostamisen sijaan.

Tinker -joulukoristeet paperista – 10 kaunista DIY -ideaa joulun aikaan

Tee oma jouluseppele – 4 yksinkertaista ideaa DIY -joulukoristeisiin

Tinker -joulukoristeet pahviputkista: 7 viehättävää DIY -projektia joulukoristeisiin

Joululahjojen kääriminen kauniisti – 6 yksinkertaista DIY -ideaa kauniisiin lahjapakkauksiin

Tee joululahjoja itse: 7 luovaa ja nopeaa DIY -ideaa

Taitettavat lautasliinat jouluksi – 9 yksinkertaista ohjetta

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta