15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koristele kelkka jouluksi – 14 tunnelmallista ideaa sisälle ja ulos

ideoita korin koristeluun luonnonmateriaalista

Haluatko kaunistaa asunnon ja talon sisäänkäynnin alkuperäisellä sisustuksella jouluksi ja kaipaatko inspiraatiota ja vinkkejä? Tässä artikkelissa olemme koonneet upeita joulukoristeita ideoihin vanhan reen kanssa, jotka tuovat kotiisi joulutunnelman. Artikkelissa näytetään, kuinka voit sisustaa reen jouluksi ja integroida sen joulukoristeeksi!

maalaa kelkka ja tee joulukoristeet itse

Jokaisella, joka asuu alueilla, joilla on paljon lunta talvella ja jolla on lapsia, on varmasti ainakin yksi reki. Kelkat eivät voi olla vain hauskaa lapsille talvikuukausina, vaan ne sopivat täydellisesti myös joulukoristeisiin. Ne voidaan sisustaa haluamallasi tavalla ja asettaa joko etuoven eteen tai mihin tahansa taloon. Voit sisustaa reen jouluksi eri tavoin, tärkeintä on, että sisustus on sopusoinnussa tulevan festivaalin kanssa.

Koristele talon sisäänkäynti reellä jouluksi

talon sisäänkäynti kelkka joulua koristamaan oven seppele

Joten jos sinulla on vanha tai käyttämätön reki, voit muuttaa sen luovaksi joulukoristeeksi. Mahdollisuudet tähän ovat lukuisat. Koristetulla reellä sekä ulko- että sisäkoriste voidaan tehdä alkuperäisemmäksi. Löydät inspiraatiota molemmista versioista kuvagalleriastamme.

deco talon sisäänkäynti seppeleet ovi seppele kelkka

Kelkat valmistetaan yleensä puusta tai puusta ja metallista, ja ne muistuttavat välittömästi talvesta ja joululomasta. Jos haluat koristella talosi sisäänkäyntiä sillä, sinun on ensin koristettava se sopivilla joulukoristeilla. Upea idea tähän on tietenkin kuusenvihreä, josta voidaan tehdä jopa kaunis seppele.

reki joulukoriste juutti nauha kuusen vihreä

Ennen kuin koristat rekiä jouluksi, sinun on päätettävä, haluatko sijoittaa sen lattialle vai pystyyn. Jos käytettävissä oleva tila on rajallinen, nojaa koriste seinää vasten ja koristele yläosa. Oikeiden tai keinotekoisten kuusen oksien lisäksi voit ajatella sopivaa jousta. Tämä voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista, tässä esimerkissä käytetään juuttinauhaa.

Joulukoristeiden kelkka keiju valot silmukka luistimet

Jos haluat luoda katseenvangitsijan paitsi päivällä, myös illalla, voit koristella kelkan jouluksi keijuvalaisimilla. Pienet valot on parasta yhdistää muihin koristeisiin, kuten jouluseppeleisiin, seppeleisiin tai miksei myös luistinparin kanssa? Nämä tarjoavat jouluisen tunnelman ja yksinkertaisesti harmonisoivat upeasti puukelkan kanssa.

ideoita joulukoristeita talon sisäänkäynti sinkkisäiliö kelkka

Jos haluat sisustaa asunnon tai verannan jouluksi reellä, sinun ei välttämättä pitäisi koristella sitä runsaasti. Luo vain kaunis asetelma puukelkasta ja muista valitsemistasi koristeista ja luo kaunis joulukoriste itse. Olitpa sitten sinkkiastioissa, joissa on koristeltuja oksia, jouluksi koristeltuja lyhtyjä tai muita koristeita, päätät tietysti itse.

Rekit jouluksi koristavat kuusen oksat marjat käpyjä silmukka

Kuusenvihreän lisäksi kelkan koristeluun voidaan käyttää monia muita luonnonmateriaaleja. Eri kokoiset kartiot ovat mukava lisä vihreään haaraan, mutta toisaalta voit lisätä värin aksentteja punaisten marjojen oksilla. Nämä yhdistyvät erinomaisesti suureen punaiseen jousiin, joka seisoo yläosassa. Tällainen sisustus talon sisäänkäynnille takaa juhlatunnelman.

talon sisäänkäynti koristella joulu seppeleitä seppeleet reki lahjoja

Kelkka ja lahjat yhdessä paikassa tarkoittavat vain yhtä asiaa: Joulupukki! Koristele talon sisäänkäynti kirkkaasti käärityillä laatikoilla, jotka näyttävät lahjoilta, ja järjestä ne suuremmalle puukelkalle. Tällä tavalla voit luoda alkuperäisen joulukoristeen ja antaa lapsille paljon iloa joulun lähestyessä.

Kelkka jouluksi koristele seppeleen luonnonmateriaalia

Jos sinulla ei ole kelkkaa käsillä, voit rakentaa sen itse vanhasta puusta. Tarvitset tasomaisia ​​lautoja istuinalueelle ja joitain kaarevia juoksijoille. Itse tehdyn puukelkan ei pitäisi välttämättä toimia, vain näyttää oikealta kelkalta. Sitten se voidaan sisustaa haluamallasi tavalla ja suunnitella koristeeksi etuoven edessä.

Koristele reki asunnossa jouluksi

sisääntuloalueen sisustusasuntojen sisustusideoita

Vintage -puukelkolla voit koristella etuoven edessä olevaa aluetta, mutta se sopii yhtä hyvin myös joulun sisustukseen. Seuraavassa näytämme sinulle muutamia hienoja esimerkkejä siitä, kuinka voit koristella sisustuksen jouluksi reellä.

kelkka koristele joulu luistimet tappi

Sisäänkäyntialueella tai käytävällä puukelkka voidaan esittää kauniisti koristeena. Voit koristaa tämän vihreillä kuusen oksilla, marjoilla tai joulukoristeilla ja tehdä siitä tunnelmallisen katseenvangitsijan. Juhlaviesti, kuten “Hyvää joulua”, tai vintage -koriste -elementti, kuten nämä luistimet, on täydellinen lisä koristeeseen.

rekihylly sisustus joulu huoneisto sisustaa

Voit muuttaa rekin kauniiksi hyllyksi muutamalla puulaudalla, jotka voit koristella runsaalla joulukoristeella. Jos tämä asetetaan seinälle, jouluun luodaan tunnelmallinen seinäkoriste, joka voisi kaunistaa jokaisen huoneiston.

joulua sisustusideoita sisustus vintage reki lahjoja

Mielestämme on myös todella mukavaa, kun joulukuusi asetetaan vintage -reeseen. Se tulee heti katseenvangitsijaksi sisätiloissa ja tekee paljon suuremman vaikutelman. Voit asettaa puun ympärille muita joulukoristeita, kuten erikokoisia pahvilaatikoita, jotka on kääritty joululahjoiksi.

vintage sisustusideoita joulukuusi

Epämiellyttävän joulukuusen piilottamiseksi voit laittaa joulukuusen puulaatikkoon ja koristella sen asianmukaisesti. Tällä tavalla joulukoristeesi vanhalla reellä saa ripauksen vintagea, joka sopii täydellisesti jouluun. Muutama paperista tai muusta materiaalista valmistettu käsintehty seppele täydentää kuvaa todella hyvin.

olohuone deco joulu reki mini kuuset

Jos se on pieni puinen kelkka lapsille, tämä voisi toimia kauniina pöytäkoristeena sohvapöydälle. Mini -joulukuusia ruukuissa ja muita (keinotekoisia) luonnonmateriaaleja, kelkka voidaan koristaa jouluksi ja muuttaa todelliseksi koruksi pöydälle.

vintage reki sisustus asunto joulu

Tällainen sisustus sopii erinomaisesti maalaistyylisiin huoneistoihin, eikä se vie paljon aikaa. Tietenkin sinun ei pitäisi välttämättä koristella rekiä kuusilla tai vehreydellä. Joulukoristeiden, kuten seppeleiden, joulupallojen, lumiukkojen, joulupukin tai muun suositun joulukuvion, avulla luot varmasti juhlatunnelman. Anna luovuutesi vapautua ja luo vanhasta reestä mielenkiintoinen joulukoriste.

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta