15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kengän trendit syksyyn ja talveen 2020/21: Nämä mallit ovat trendikkäitä!

Oletko jo utelias, mitä kenkiä käytämme syksyllä ja talvella? Karkeista nauhoitetuista saappaista leikkisiin kissan korkoihin – syksyn trendi 2020 on monipuolisempi kuin koskaan. Siitä huolimatta on olemassa yleisiä kysymyksiä. Trendikkäät Chelsea -saappaat ovat edelleen ajan tasalla, ylipolvensaappaat juhlivat yllättävää paluuta ja platform -kengät seuraavat meitä läpi kylmän kauden. Teemme yhteenvedon kengän nykyisistä trendeistä.

Kengän trendit syksyyn ja talveen 2020/21: Nämä mallit ovat suosittuja

Kenkien trendit 2020 naisille eri malleissa

Kylmä kausi lähestyy ja odotamme jo syksyä ja kaikkia muodin trendejä kaudelle 2020/21. Koska tänä vuonna kengät ovat mukavampia kuin koskaan. Hyvä syy hankkia trendikkäät taistelukengät, Mary Janes tai Kitty Heels. Muut kenkäsuuntaukset, kuten Chelsea -saappaat, ovat olleet kanssamme kolme vuotta. Värien osalta on laaja valikoima:

  • Valkoinen oli kevään trendiväri. Väri on onnistuneesti hiipunut suunnittelijoiden sydämiin ja pysyy ajankohtaisena myös tulevalla kaudella.
  • Kulta tuo ripauksen glamouria jokapäiväisiin asuihin. Oikein muotoillut kultaiset kengät sopivat jopa toimistoon. Jos kiilto on liikaa sinulle, voit valita kissan korkokengät tai nilkkurit, joissa on kultaisia ​​yksityiskohtia.
  • Kuninkaansininen, vihreä, keltainen, vaaleanpunainen: tänä vuonna on laaja valikoima värejä.

Kengän trendit syksyllä ja talvella 2020: Chelsea -saappaat

Syksyn kengän trendit naisille Chelsea -saappaat, joissa on leveät pohjat

Vuonna 2019 Chelseyn saappaat olivat huipputrendi. Klassikko saa avantgarde-päivityksen tänä syksynä. Tänä vuonna suunnittelijat sekoittavat katumuotielementtejä, kuten leveät kumipohjat, klassisiin väreihin ja materiaaleihin. Muodikkaan muodonmuutoksen ansiosta Chelsey -saappaat voidaan muotoilla neulottujen mekkojen ja satiinihameiden kanssa.

Syksyn trendi 2020: Taistelukengät

Syksyn trendin 2020 kengät Tyylikkäät karkeat nauhakengät, joissa on karkea kulutuspinta

Ei saappaiden, lenkkarien ja kumisaappaiden takia: muotitietoinen trenditekijä valmistautuu tänä vuonna sateelle, lumelle ja pakkaselle trendikkäillä taistelukengillä. Valentino-, Rochas- tai Magaret Howell -merkkien catwalkeilla voit nähdä taistelukengät, joissa on nauhat.

Kengän trendit syksyllä ja talvella 2020: Mary-Janen platformkengät

Kengän trendit syksyllä 2020 Mary Janes -platformkengät

Mary Janesia on pitkään pidetty vanhanaikaisena, mutta tänä vuonna he tekevät upean paluun. Valinnaisesti koristeltu tekojalokivillä, värjätty metalliksi tai valmistettu trendikkäistä materiaaleista, kuten lakalla ja satiinilla, ne näyttävät tyylikkäämmiltä kuin koskaan. Ne on yhdistetty lähinnä minipukuihin, ja solkien ansiosta ne takaavat tyylikkään ja itsevarman ulkonäön klubissa.

Kengän trendit syksyyn ja talveen 2020/21: Korkokengät

Kengän trendit syksyyn ja talveen Käytä miesten kenkiä

Leivonnaiset ovat brittiläisen tyylikkyyden ruumiillistuma. Tiedämme jo, että he leikkaavat hyvän hahmon toimistossa tai juhlissa. Korkojen ansiosta ne sopivat myös tapahtumiin, esimerkiksi yhdessä tyylikkään cocktail -mekon kanssa.

Syksyn trendi 2020 -kengät: kissanpennun korkokengät

Kengän trendit syksy 2020 kissanpentu korkokengät

Söpö ja tyttömäinen, kissanpennun korkokengät ovat pitkään olleet uskollinen kumppani rockabilly -mekolle. Vuonna 2020 suunnittelijat loivat retroklassikosta tyylikkään trendikengän. Moderni versio voidaan yhdistää housupukuihin ja minihameisiin.

Syksyn trendi 2020: ratsastussaappaat

Syksyn trendin 2020 kengät ja ratsastussaappaiden tyylivinkit talvikäyttöön

Vuonna 2018 se oli cowboy -saappaat ja vuonna 2020 ratsastussaappaat ovat täydellinen kumppani kiireisen arjen läpi. Valmentaja näytti klassisen litteän version, Chanel luotti tyylien yhdistelmään, jossa oli kiilakanta ja kirjekuori, ja Brandon Maxwell lähetti mallinsa catwalkille ratsastussaappaissa, joissa oli eläinkuvia.

Kengän trendit syksyllä ja talvella 2020: kulta

Syksyn trendi 2020 -kengät kultaa

Glitteriä ja glamouria 20 -luvun tyyliin: kultaiset kengät täydentävät tehokkaasti juhlapuvun. Olipa yksinkertainen musta cocktail -mekko tai nahkaleggingsit: Ne täydentävät tehokkaasti ulkoasua, joten niiden ei pitäisi puuttua kenkäkaapistasi. Jos kenkäsuunta on liian äärimmäinen sinulle, voit valita kullan ja mustan yhdistelmän.

Syksyn trendi 2020: Wellington -saappaat

Kengän trendit 2020 syksyn kulumis- ja tyyliset kumisaappaat

Uskolliset kumppanit sadepäivinä, kumisaappaat eivät ole vain käytännöllisiä tänä syksynä, vaan myös erittäin tyylikkäitä. Koska muotitalot, kuten Oscar de la Renta tai Dior, ovat esittäneet ne modernilla ja tyylikkäällä tavalla. Ylellinen versio ei ole suosittu vain huonolla säällä.

Syksyn trendi 2020: Metalliset kengät

Metallisen näköiset naisten saappaat talvi 2020 naisten saappaille

Seuraava kengän trendi huokuu kiiltoa, kimallusta ja glamouria kuin mikään muu. Metalliset saappaat herättävät katseen ja herättävät automaattisesti kaikkien huomion. Kengät voidaan yhdistää farkkuihin ja T-paitaan sekä tyylikkääseen takkiin ja laskostettuun hameeseen.

Kengän trendit syksyyn: pumput ja sandaalit ketjuilla

Kengän trendit syksyllä ja talvella 2020 kitty korkokengät ketjuilla

Metallista, tekojalokivistä ja jopa keinotekoisista helmistä valmistetut ketjut muuttavat trendikkäät kengät todellisiksi koruiksi. Ketjut sisältävät pumput kuljettavat meitä läpi syksyn, ja ne voidaan yhdistää housuihin ja hameisiin juhlatilaisuuksiin.

Tämän syksyn kenkien trendit ovat monipuolisempia kuin koskaan. Tunnetut muotimerkit näyttivät meille, mitä käytämme tänä ja ensi vuonna New Yorkin, Milanon ja Lontoon muotiviikoilla. Kuvagalleriassa tarjoamme sinulle yleiskatsauksen uusimmista trendeistä.

Syksyn kengän trendi 2020: Platform -kengät ja saappaat

Kengän trendit syksy 2020 Naisten kiiltonahkaa

Korkokenkiä voi muotoilla hameilla ja midi -mekkoilla

Syksyn trendin 2020 kengät naisille, joilla on korkokengät

Kengän trendit syksyyn: leveät varret saappaat trendikkäissä väreissä

Kengän trendit syksy talvi 2020: 21 naisten Steifel

Keltainen ja vihreä ovat tämän vuoden trendivärejä

Kengän trendit syksyn talven 2020 saappaat kirkkaissa väreissä, kuten vihreä ja keltainen

Kukkakuvioiset saappaat ovat tyttömäisiä ja leikkisiä

Kengän trendit syksyllä ja talvella 2020 Saappaat, joissa on kukkakuvioita

Litteät kengät, joissa on terävät korkit

Kengän trendit syksyllä 2020 naisille, joissa on pitsi

Syksyn alussa: röyhelöt koristavat pumppuja ja sandaaleja 

Kengän trendit 2020 syksyn ja talven sandaalit ja röyhelöpumput

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”