15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

BMW K 1300 GT Exclusive Edition – uusi ajomukavuuden taso

bmw k 1300 gt yksinomainen polkupyörän sivukuva

Ja BMW K 1300 GT Exclusive Edition Uuden muotoilunsa ansiosta se tarjoaa enemmän suorituskykyä ja matkustusmukavuutta. Sen 118 kW: n moottorin (160 hv) lisäksi se tekee vaikutuksen ohjaustangon otteella ja istuinten lämmityksellä ja takaa hyvän näkyvyyden myös yöllä ksenonvalojen avulla. Ajotietokone antaa tietoja kilometrimäärästä, ulkolämpötilasta ja keskimääräisestä polttoaineenkulutuksesta. Saatavana on myös elektroninen vakionopeudensäädin – täydellinen pitkille matkoille.

BMW K 1300 GT Exclusive Edition

BMW K 1300 GT Exclusive Edition -pyörä hopeanvärinen

Uudella erikoismallilla K 1300 GT Yksinomainen painos BMW asettaa uuden virstanpylvään. Parannettujen varusteiden ja tarkemman ulkoasun ansiosta Gran Tourismo -mukavuus nousee vieläkin korkeammalle tasolle. Moottorina on 118 kW (160 hv)  BMW K 1300 GT Exclusive Edition Lisävarusteet, kuten ohjaustangon kahvat ja istuinten lämmitys, elektroninen vakionopeudensäädin ja ajotietokone, antavat tietoa kilometrimäärästä, ulkolämpötilasta ja keskimääräisestä polttoaineenkulutuksesta.

2011 BMW K 1300 GT Exclusive Edition

BMW K 1300 GT Exclusive Edition uusi ajomukavuus metallinen

Alusta  BMW K 1300 GT Exclusive Edition takaa paremman ajodynamiikan ja paremman mukavuuden pidemmillä matkoilla elektronisen jousituksen säädön (ESA II) ansiosta. Kuljettaja voi säätää vain yhdellä painikkeen painalluksella kahden jousijalan vaimennusominaisuuksia ja takajousituksen jousen esijännitystä sekä jousen nopeutta ja siten jousituksen kovuutta. Tämä tarjoaa kuljettajalle ja kuormalle vertaansa vailla olevan alustan säädön ja maksimaalisen helppokäyttöisyyden.

BMW K 1300 GT Exclusive Edition Bike 2011 -istuimen sivupaneeli

Luistonesto (ASC-toiminto) edistää merkittävästi ajoneuvon turvallisuutta K 1300 GT Painos yksinoikeudella osoitteessa. Säätämällä sähköisesti takapyörän käyttövoimaa kuljettajaa tuetaan pienemmillä kitkakertoimilla ja äkillisillä tienpinnan muutoksilla. Toinen turvallisuusominaisuus on elektroninen rengaspaineensäädin (RDC).

BMW K 1300 GT Exclusive Edition -pyöräkotelo 2011

Ja BMW K 1300 GT Exclusive Edition tekee vaikutuksen myös hyvin suunnitellulla tallennustilakonseptillaan. Kotelojärjestelmänsä lisäksi tässä erikoismallissa on 49 litran kotelo, jonka lukkosylinteri on samanvärinen kuin runko.

Tyylikkyys  K 1300 GT Edition Exclusive korostuu jälleen maalauksella, joka on valmistettu graniitinharmaasta metallista ja koristeista, jotka ovat mattapintaista harmaata polttoainesäiliön alueella, sivupaneeleissa ja istuimen sivupaneeleissa sekä sinisessä tyyppikilvessä..

BMW K 1300 GT Exclusive Edition -pyörä 2011, tavaramerkki

Ja K 1300 GT Editionin voi tilata BMW -moottoripyöräliikkeiltä välittömästi. Hinta Saksassa on 19450 euroa sisältäen 19% arvonlisäveron.

Tässä muutamia kohokohtia  BMW K 1300 GT Exclusive Edition yhdellä silmäyksellä:

  • Maali graniitin harmaa metallia ja graniitin harmaa matta
  • sininen nimikilpi
  • Ohjaustangon lämmitys
  • Istuimen lämmitys
  • Xenon ajovalot
  • Ajotietokone
  • EKT II
  • ASC
  • RDC
  • 49 litran yläkotelo, jossa lukkosylinteri ja kansi, samanvärinen kuin runko

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa