15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mercedes-Benz S-sarjan Coupé-Tutustu uuteen superautoon

Benz S Class Coupé edessä 3

Opi uusin auto Mercedes-Benz S-sarjan Coupé tietää! Tämä on yksi Mercedes -Benz -yrityksen kauneimmista luomuksista. Mercedes S Class Coupe -messujen maailmanesittely pidetään Genevessä ensi kuussa. Auto tulee markkinoille vuoden 2014 jälkipuoliskolla. Kaksiovisessa autossa on aluksi V8-moottori, kaksi turbiinia ja iskutilavuus 4633 kuutiosenttimetriä. Moottorin teho on 335 kW tai 455 hv ja suurin vääntömomentti 700 Nm.

Mercedes-Benz S-sarjan Coupé-MAGIC BODY CONTROL

Mercedes S -luokan Coupén sisustus 1

Tämän auton erikoisuus on nimeltään MAGIC BODY CONTROL. Tämä toiminto mahdollistaa sen Mercedes-Benz S-sarjan Coupé käyttäytyä moottoripyöräilijänä tai hiihtäjänä mutkissa. Sivuttaiskiihtyvyyden vaikutus matkustajiin kääntyvissä käännöksissä vähenee merkittävästi ja he istuvat tukevasti paikallaan. Tämä uusi toiminto tekee ajamisesta mukavampaa ja hauskempaa – erityisesti kaupungissa. Tavoitteena ei ole pystyä kehittämään suurempaa nopeutta, vaan enemmän mukavuutta. Mercedes S -luokan Coupéssa on useita innovatiivisia järjestelmiä, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa. “Intelligent Drive” -järjestelmät sisältävät PRE-SAFE® -jarrujärjestelmän. Tämä järjestelmä tunnistaa jalankulkijat ja pysäyttää auton. DISTRONIC PLUS Stop and Go Pilot -avustajalla, BAS PLUS – jarrutusohjelma, “Plus” -valoavustaja, nämä ovat vain muutamia tämän auton innovaatioita. COLLISION PREVENTION PLUS on myös yksi näistä avustajista, joka tarjoaa suojaa onnettomuuden sattuessa yli 7 km / h nopeudella. Jos törmäysvaara on suurempi kuin 105 km / h, avustaja voi pysäyttää auton tai vähentää nopeutta kuljettajan hitaamman reaktion vuoksi. Yli 50 km / h: n nopeudella auto voi pysähtyä, jos se osuu kiinteään esineeseen, yli 40 km / h – välttääkseen törmäyksen muihin autoihin.

Mercedes-Benz S-sarjan Coupé-kaunis ja turvallinen

Mercedes Benz Coupe yllä

Toinen suojajärjestelmä osoitteessa Mercedes-Benz S-sarjan Coupé on PRE SAFE PLUS. Auton takana voi olla vaara, joka antaa voimakkaita signaaleja saadakseen toisen kuljettajan huomion. Pysyvän vaaran sattuessa auto voi jarruttaa itseään välttääkseen mahdollisen törmäyksen aiheuttamat vammat. Uusi S -luokka on paljon mukavampi ja ylellisempi kuin esi -isänsä. Mercedeksessä on AIR BALANCE -järjestelmä, joka ionisoi ja maustaa ilmaa. Keskikyynärnoja voidaan lämmittää, ENERGIZING on massalaskuri ja sitä tarjotaan mukavuuspaketin tilauksen yhteydessä. Akseliväli on 2945 mm, auto on 5027 pitkä, 1899 mm leveä ja 1411 mm korkea. Ajovalot ovat puolipyöreitä poikkileikkauksia yhdistettynä sarjan älykkääseen LED-valojärjestelmään, jossa on ylelliset 47 Swarovski-kiteitä. 17 kristallia koristaa päivänvaloa ja 30 sellaista – vilkut. Mercedes S -luokan Coupéssa on lasikatto, joka ulottuu yli 2/3 katosta. Sen koko on 1,32 neliömetriä, visuaalisesti noin 150% suurempi kuin edeltäjänsä katto. MAGYC SKY CONTROL tekee väristä tummemman – vain napin painalluksella. Normaalitilassa lasikatto on läpinäkyvä ja mahdollistaa ulkoilmakokemuksen. Lisäksi katossa on läpinäkymätön kaihdin, joka voi tehdä katon kokonaan mustaksi.

Lopuksi Stuttgartin insinöörit loivat ainutlaatuisen äänen pakokaasulle. Auto kuulostaa erittäin urheilulliselta. Voit kuulla ja nauttia tästä heti, kun käynnistät auton.

 Mercedes Benz S -luokka edessä 2

S -luokan Coupé, edessä 1

Mercedes Benz Coupé vasen puoli 1

Mercedes Benz S -luokan oikea puoli

S -luokan Coupé -sisustus2   Mercedes S -luokan Coupé -valoyksikkö

Mercedes Benz Coupé -valoyksikkö 1   Takana Mercedes Benz S -luokka

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa