15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lahjoja isovanhemmille jouluksi – ideoita hymyileville kasvoille

lahjoja isovanhemmille jouluideoille-hauskoja vinkkejä-isoäiti-isoisä

Vaikka isovanhemmilla ei ole erityisiä vaatimuksia joululahjoja kohtaan ja he haluaisivat tehdä ilman niitä, haluamme tehdä heistä onnellisia. Sen ei myöskään tarvitse olla valtava. Riittää nähdä hymy isovanhempien kasvoilla ja tietää, että ainakin yksi pieni asia on tehty heidän puolestaan. Hyviä ideoita ja inspiraatiota edulliseen hintaan Lahjoja isovanhemmille jouluksi olemme koonneet tämän artikkelin.

Tuoksulamput lahjaksi isovanhemmille jouluksi

lahjoja isovanhemmille jouluksi tuoksulamppu-öljylamppu-suolakivi-välttämätön

Isoäiti ja isoisä voivat viettää paljon aikaa kotona, etenkin iltaisin. Voit auttaa heitä viihtymään antamalla heille lampun. Se ei ole mikä tahansa lamppu, vaan tuoksuva öljylamppu, joka on valmistettu suolakivestä. Tällaiset joululahjat isovanhemmille luovat loistavan tunnelman. Saatavana täältä.

Lahjoja isovanhemmille jouluksi – muodikas taskukello

Joululahjat isovanhemmille-taskukello-moderni-antiikki-kellokoneisto-alienwork

Tämä ainutlaatuinen taskukello on antiikki ja moderni samanaikaisesti. Sininen kello, joka näkyy lasin läpi, on todellinen katseenvangitsija, ja sitä täydentää täydellisesti kannen houkutteleva koristelu. Kello on myös taattu. Jos isovanhempasi pitävät antiikkiesineistä, tämä idea sopii hyvin lahjaksi isovanhemmille jouluksi. Tilaa taskukello täältä.

Lahjaideoita jouluksi – hauska puutarhahahmo

lahjoja isovanhemmille jouluksi pariskunta-puutarhahahmo-isoäiti-isoisä

Jos isovanhemmat omistavat puutarhan, tällainen hahmo voi olla hieman vitsi. Vaikka on vielä talvi, se ei tarkoita sitä, ettet voi valmistautua kevääseen. Puutarhahahmo ideana lahjaksi isovanhemmille joululahjaksi näyttää neulemummon ja piipun tupakoivan isoisän puutarhapenkillä..

joululahjat

lahjoja isovanhemmille joulu-puutarha-hahmo-hauska-puutarha-sisustus-kukkapenkki

Tämä hahmo on yhtä hauska. Grandpa Paschulke -kiristin voidaan sijoittaa mihin tahansa vuoteeseen, jossa on korkeampia kukkia, pensaita tai pensaita, ja se koristaa puutarhaa. Puutarhahahmo saa taatusti hymyilemään isovanhempien kasvoille, mutta myös kaikille tuleville vieraille, jotka tulevat puutarhaan. Joululahjat isovanhemmille voivat olla hauskoja. Puutarhahahmo löytyy täältä.

Lahjat isoisälle – käytännöllinen oluen kantaja

lahjoja isovanhemmille joulu-olut-kantaja-puu-pyöreä-isoisä -idealle

Tällainen olutkantaja on käytännöllinen asia. Maalaismainen ulkonäkö ei ole vain houkutteleva. Se myös helpottaa isoäidin kantaa olutpulloja, kun isoisällä on jälleen ystäviä. Joten ajatus isovanhempien joululahjoista on erittäin hyödyllinen molemmille. Voit tilata pyöreän oluen kantajan, joka on valmistettu puusta. Olutkannatin on myös loistava ja erityisesti merkitty isoisälle. Saatavana täältä.

Kalvosinnapit joululahjaksi

lahjat-isovanhemmat-joulu-kalvosinnapit-kaiverrus-hopea-puku-lisävaruste

Jos isoisä on ahkera liikemies, hän käyttää usein myös pukuja. Voit nyt varustaa heidät tyylikkäillä kalvosinnapeilla lahjaksi isovanhemmille jouluksi. Näiden mallien erityispiirre on, että voit kaivertaa ne haluamallasi tavalla ja suunnitella ne henkilökohtaisemmiksi. Ne lähetetään ilmaisessa kotelossa. Tilaa tästä.

Henkilökohtaiset lahjat isoäidille

lahjat-isovanhemmat-joulu-kuvakehykset-valokuva-henkilökohtaiset-puukaiverrus

Puurunko ei vain näytä hyvältä, vaan on myös erityisesti osoitettu isoäidille. Mikä tahansa nimi voidaan myös kaivertaa ikuisen muiston luomiseksi. Anna lahjaidea isovanhemmille jouluksi, mieluiten kauniilla valokuvalla lapsenlapsista tai koko perheestä. Saatavana täältä.

Tossut lahjaideoiksi isovanhemmille

lahjat-isovanhemmat-joulu-talvi-tossut-harmaa-huopa-kirjonta-kirjoitus

Lämpimät jalat ovat tärkeitä talvella. Kauniit tossut voivat auttaa ja tehdä talviajasta mukavamman. Isoäiti rakastaa erityisesti yksilöllisiä tossuja. Adelheid -malli on valmistettu harmaasta huovasta ja on erittäin korkealaatuinen. Edessä on kirjailtu kirjoitus erityisesti isoäidille. Voit tilata idean joululahjaksi isovanhemmille täältä.

Tossut lahjaksi isoisälle

lahjat-isovanhemmat-joulu-huopatossut-isoisä-tummanharmaa

Samat tossut ovat saatavilla myös isoisälle. Luo hauska kumppanin ilme yhdistetyllä paketilla, joka saa molemmat isovanhemmat tuntemaan itsensä rakastetuksi. Vaikka Omin tossut ovat vaaleanharmaita, miesten versio on saatavana myös tummanharmaana. Tällä tavalla isoäiti ja isoisä osaavat paremmin erottaa isovanhempien lahjat jouluksi. Tilaa tästä.

Mukeja lahjaksi isovanhemmille

lahjat-isovanhemmat-joulu-kupit-suosikki-isoäiti-suosikki isoisä-vaaleanpunainen-sininen

Kupit ovat aina loistava idea, varsinkin jos isoäiti ja isoisä haluavat juoda kahvia tai teetä. MyOman painetun sarjan avulla voit myös ilmaista kiintymystäsi isovanhempiasi kohtaan kirjoituksen ansiosta. Nämä isovanhempien joululahjat ovat keraamisia ja niitä voi tilata täältä.

Tulevat isovanhemmat

lahjat-isovanhemmat-joulu-lahja-setti-idea-isoäiti-isoisä

Tulevat isovanhemmat voivat puolestaan ​​yllättyä tällaisesta setistä. Sitä tarjoaa sama yritys ja se sisältää kaksi lähtötason kirjaa, tutit, edellä mainitut kupit ja ruokalapun. Jos tulevat isovanhemmat eivät vielä tiedä uutisia, voit käyttää tätä yllätystä heti yhdistämään isovanhempien joululahjat. Tilaa setti täältä.

Liitutaulu lahjaksi isovanhemmille

lahjat-isovanhemmat-joulu-liuskekivi-kaiverrus-koristelu-seinä-ovi

Levyt ovat myös mukava koriste, varsinkin jos ne on merkitty. Tämän mallin laserkaiverrus on vedenpitävä, joten liuskekivi voidaan puhdistaa milloin tahansa. Idea joululahjaksi isovanhemmille symboloi isoäidin ja isoisän vieraanvaraisuutta ja voi koristella seiniä ja ovia. Tilaa tästä.

Lahja isoäidille – kristalli laserkaiverruksella

lahjat-isovanhemmat-joulu-kristalli-laser-kaiverrettu-led-valokoriste

Tällä kristallilla voit antaa isoäidille koristeen mielenkiintoisilla valotehosteilla. Tällaiset ideat sopivat hyvin isovanhempien joululahjaksi, koska ne muistuttavat heitä aina sinusta. Lasikuutiomainen lasinalusella on integroitu LED -valo, joka voi valaista kristallin eri väreissä. Saatavana täältä.

Muodikas pusero joululahjaksi isoäidille

lahjat-isovanhemmat-joulu-pusero-pusero-naiset-värit-pitkähihainen

Ehkä isoäiti on myös iloinen uudesta vaatteesta. Tyylikäs pusero sopii hyvin muodikkaille isoäideille. Sitä tarjotaan eri väreissä. Jos haluat yhdistää tämän mummumallin isovanhemman vaatteeseen ja yhdistää isovanhempien teemalla lahjoja jouluksi, valitse seuraava miesten malli. Huppari löytyy täältä.

Lahjoja isoäidille ja isoisälle jouluksi – paita muodikkaalle isoisälle

lahjat-isovanhemmat-joulu-iso-isoisä-paita-muodikas-vaatteiden antaminen

Se, että olet isoisä, ei tarkoita sitä, että sinun on päästävä irti. Auta isoisää luomaan tyylikäs asu antamalla hänelle tämä moderni paita, jossa on klassinen ruudullinen kuvio jouluksi. Vaatteet tavaroita lahjaksi isovanhemmille jouluksi ovat usein hyvä idea. Tilaa paita täältä.

Ajaton rannekello joululahjaksi isovanhemmille

lahjat-isovanhemmat-joulu-lahjaideat-rannekello-ajaton nahka

Et voi mennä pieleen, jos kellot ovat isovanhempien joululahjoja. Ensinnäkin haluamme esitellä teille tämän Baolanden miesten kellon, joka on ajaton ja tyylikäs. Nahkaranneketta on saatavana neljässä eri versiossa isoisän maun mukaan. Katso täältä.

Naisten kellot lahjaideoiksi jouluksi

lahjat-isovanhemmat-joulu-joululahjat-isoäiti-kvartsi-ruusukulta

Jos valitset kellot isovanhemmille joululahjaksi, anna molemmille isovanhemmille mukava koru. Ruusukultainen kello on erittäin tyylikäs ja naisellinen, ja siinä on myös päivämääränäyttö. Se sopii jokapäiväiseen käyttöön sekä ilta -asuun ja on siksi täydellinen lisävaruste.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä