15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kesä tulee olemaan kuohuviini – hyviä vinkkejä ensimmäiselle treffeille

ensimmäinen päivä, jolloin ideoiden kohtaamispaikat

Kesällä yhteydenpito on usein helpompaa, olipa se aurinkoa ulkouima -altaalla, kävelyllä puistossa tai julkisella paikalla. Tunnelma vuoden kauneimpana aikana on reippaampi ja ihmiset ovat yleensä avoimempia kuin talvikuukausina. Ensimmäistä kokousta seuraa yleensä ensimmäinen kokous. Varsinkin kesäkuukausina on monia hienoja ideoita ensimmäisen treffin suunnittelusta. Seuraava pieni opas tarjoaa parhaat ideat kokoukselle ja yhden tai kaksi vinkkiä siitä, mitkä faux pasit kannattaa välttää ensimmäisellä treffeillä.

Kauneimmat paikat ja aktiviteetit onnistuneelle ensimmäiselle treffeille

Ensimmäisen treffin viettäminen yhdessä Ideat ovat hyvin tehtyjä

Useimmat ihmiset pyrkivät siihen ensitreffit järjestää kokouksen kahvilassa tai ravintolassa. Elokuvateatteri on edelleen erittäin suosittu, vaikka siellä ei todellakaan ole mahdollista puhua. Ensimmäisten treffien järjestäminen kotona on melko epätyypillistä, sillä kaikki eivät halua päästää tuskin tuntemaansa ihmistä neljään seinään. Joten mitä hienoja ideoita mennä ensimmäiselle treffeille??

Ensimmäinen treffi vedellä

Date vesivene nauttia yhdessäolosta valitse paikka

Toiseen tutustuminen paremmin veneretkellä on loistava tilaisuus kesällä. Se voi olla pieni lautta, joka liikennöi lähimmällä joella ja jossa voit keskustella rennosti kahvin ja kakun äärellä tai soutuveneellä tai polkuveneellä läheisellä järvellä. Jälkimmäisessä on jopa pieni Jane Austen -henkeä. Purjeveneen vuokraaminen on myös hyvä idea, mutta vaatii perinpohjaista tietoa purjehduksesta. Jos haluat piristää asioita hieman, pakkaa pieni piknikkori viinirypäleiden, juuston, patongin ja viinin kanssa. Loppujen lopuksi on muutamia romanttisempia asioita kuin piknik järven keskellä.

Todella hyvä ensimmäinen treffi

ensimmäinen päivä, jolloin eläintarha viettää hienoja ideoita uusia kumppaneita

Entä ehdottaisitko kaupungin eläintarhaa ensimmäistä kokousta varten? Kuulostaa aluksi poikkeukselliselta, mutta se on todella mukava idea. Kävellessään eläintarhassa molemmat voivat tutustua lähemmin, eikä keskustelussa ole kiusallisia taukoja, koska epävarmuudessa voit silti puhua söpöistä eläimistä. Useimmissa eläintarhoissa on myös pieni sisäänrakennettu kahvila tai jopa ravintola, jotta voit levätä ja virkistää itseäsi.

Treffit adrenaliiniriippuvaisille

Adrenaline junkies huvipuisto niitty festivaali kesä rakkaus

Jos molemmat pitävät asioista hieman villeinä, ensimmäinen tapaaminen huvipuistossa voi olla idea. Vuoristoradalla ratsastaminen yhdessä, ruokinta toisilleen puuvillakarkkeja ja sitten hyvin lähelle toisiaan aavejuna on vain mukavaa, jos kukaan ei tunne sairautta. Siksi on selvitettävä etukäteen, kykeneekö toinen henkilö todella sietämään tällaisia ​​nautintoja. Mutta vaikka hänen pitäisi tuntea olonsa hieman vaivaantuneeksi vuoristoradalla, tämä on silti hyvä tilaisuus pitää huolta toisesta ihmisestä jälkeenpäin.

Ensimmäinen treffi urheilun harrastajille

Urheilufanit ensimmäistä kertaa kiipeilyideoita viettää aikaa yhdessä

Jos sekä lyhyt kunto että aktiivinen elämäntapa, aktiivinen treffi voi olla hyvä idea. Tällä tavalla yhteiset intressit löytyvät ja kun olet uupunut urheilulla, jännitys oluen virkistävällä oluella ei ole enää niin suurta. Pyöräretki tai vierailu kiipeilypuistoon ovat hyviä ideoita ensimmäiselle treffeille, aivan kuten rullaluistelu. Ne, jotka eivät ole tarpeeksi luottavaisia ​​kestävyydessään, mutta haluavat silti tehdä jotain urheilullista, voivat järjestää treffit keilahallissa tai mennä minigolfradalle.

Ensimmäinen treffi kulttuurista kiinnostuneille

Tapahtumat ensimmäisen päivämäärän tapaaminen valitse paikat yhdessä

Jos molemmat ovat erittäin kiinnostuneita kulttuurista ja taiteesta, ensimmäinen treffi voidaan järjestää myös museossa tai taidenäyttelyssä. Teatterissa käyminen on myös tapa mennä ensimmäisille treffeille, mutta aivan kuten elokuvateatterissa, et voi puhua siellä. Joten jos menet teatteriin, sinun pitäisi suunnitella aterian tai juoman jälkeen baarissa, jotta sinulla on mahdollisuus tutustua toisiinsa paremmin.

Ensimmäinen treffi niille, jotka haluavat kokeilla

tummat ideat ensimmäisen treffin tapaaminen ravintola

Illallinen pimeässä on viimeisimmän trendin nimi. Pariskunnat menevät yhdessä täysin pimeään ravintolaan ja viettävät illansa siellä. Kukaan ei näe kättään silmiensä edessä tai mitä heillä on lautasellaan. Tämän ravintolan tarjoilijat ovat sokeita ja johtavat vieraat pöytään tai wc: hen. Jännittävä asia tämän tyyppisessä kokouksessa on, että vain toisen henkilön ääni kuuluu. Erityisesti ne, jotka järjestävät tapaamisen sokkotreffeille, voivat lisätä jännitystä entisestään. Jos he tapaavat ravintolassa, he voivat ensin puhua rauhassa ilman, että he vaikuttavat ulkoisiin ulkonäköihin. Jos mitään ei näy, muut aistit ovat entistä terävämpiä. Tämä on monille täysin uusi kokemus. Yllätys nähdä toinen jälkeenpäin on sitten paljon suurempi.

Mitä ja mitä ei tehdä ensimmäisellä treffeillä:

ensimmäinen päivä suunnitelma hienoja ideoita paikkoja toimintaa

Tehtävät ensimmäisellä treffeillä:

 • olla ajallaan
 • Myönnä oma hermostuneisuutesi
 • Hymyile, hymyile ja hymyile vielä enemmän
 • Kuuntele mielenkiinnolla ja kysy kysymyksiä
 • Tee rehellisiä kohteliaisuuksia
 • Hyvin hoidettu ulkonäkö ja miellyttävä tuoksu (on inspiraatiota tässä)
 • Etsi silmäkosketus

 

Älä ole ensimmäisellä treffeillä:

 • Tule liian myöhään
 • Katsot jatkuvasti matkapuhelinta tai jopa puhut puhelimessa tai lähetät tekstiviestejä
 • Kritiikkiä toista ihmistä
 • Puhu vain itsestäsi tai toisesta ääripäästä: Älä paljasta mitään itsestäsi
 • Juopua
 • Puhutaan entisistä kumppaneista tai lemmikeistä koko ajan
 • Puhu suoraan yhteisestä tulevaisuudesta

Vinkkejä Temppuja Menestysideoita Vierailu paikoissa yhdessä

60 Gucci -aurinkolasit naisille – 2014 -kokoelma

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia