15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terveenä kesän aikana Kuinka välttää nestehukka

Vesi-juoma-nainen-ruskeat hiukset

Terveenä läpi kesän ja mitä tuotteita meidän tulisi välttää kuivumista vastaan, näytämme sinulle seuraavassa artikkelissa. Erityisesti kesällä on tärkeää pysyä nesteytettynä, jotta vältetään kuumuuden ja nesteiden puutteen aiheuttamat ongelmat. Nesteiden menetys kehossamme on suuri terveysongelma kesällä, koska se on voimakkaampaa verrattuna kasvuun.

Terve koko kesän tiettyjen ruokien kanssa

Kynsien suunnittelu-ongelmat-kuivuminen-syöminen ja juominen-terveellisesti

Mutta ei vain lämpö ja hikoilu johtavat kehon voimakkaampaan nestehukkaan. Terveenä läpi kesän Kävely tarkoittaa myös joitain ruokia ja juomia, jotka myös kuivattavat organismin, ja siksi niitä tulisi syödä vain pieninä määrinä kesällä terveytesi suojelemiseksi.

Vietä kesä terveellisesti omena- ja viinietikalla

Maljakko-kukilla-syö-terveellistä-omenasiiderietikka-mausteita

Omenaviinietikka on loistava kotitalouslääke erilaisten sairauksien, kuten diabeteksen ja korkean kolesterolin, parantamiseen ja lievittämiseen, ja se auttaa laihtumiseen. Terveenä läpi kesän kävely ei tarkoita liikaa omenaviinietikkaa. Se voi aiheuttaa nestehukkaa, koska sillä on diureettinen vaikutus. Älä siis liioittele omenaviinietikkaa.

Ole varovainen kofeiinin kanssa

Kahvi-juoma-lasi-vesi-pöytä-maitovaahto

Kahvi on jo pitkään tunnettu diureettisista ominaisuuksistaan. Tästä huolimatta useimmat heistä eivät hylkää tätä juomaa edes kesällä. Eikä ole ehdottoman välttämätöntä sulkea pois suosikki vahvistusjuomaasi kesän aikana. Jotta voit viettää kesän terveellisesti, varmista, että juot aina tarpeeksi nesteitä, mieluiten kivennäis- tai lähdevettä, terveyden suojelemiseksi kesällä.

Kaura ja kauratuotteet

Sydämenmuotoinen kaura Luomutuotteet

Kaura sisältää piidioksidia, joka on luonnollinen diureetti. Se auttaa poistamaan ylimääräiset nesteet luonnollisesti kehosta. Liiallinen kulutus voi kuitenkin aiheuttaa kuivumista ja vaikuttaa terveyteen kesällä.

Karpaloita

Lääketieteellinen vaikutus-karpalot-kuivatut-tuoreet hedelmät

Karpaloilla ja niiden mehuilla on samanlainen vaikutus. Itse asiassa ne ovat tärkein ainesosa monissa kasviperäisissä lääkkeissä, jotka nopeuttavat diureesia ja parantavat virtsatietulehduksia.

Tuoreet hedelmät ja vihannekset

Rypäle parsakaali sitruuna hedelmäkori

Jotkut hedelmät ja vihannekset voivat toimia diureetteina. Näitä ovat vesimeloni, kurkku, selleri ja sipuli. Normaaleilla annoksilla voit viettää kesän terveellisesti ja auttaa myös pitämään tarvittavat määrät nestettä kehossa. Jos kulutat liikaa, voit myös menettää vettä ja siten vahingoittaa terveyttäsi kesällä.

Kesäterveys – proteiinit

Proteiinit-lauta-vihannekset-hedelmät-liha

Viime aikoina monet ovat valinneet proteiinidieetin sen nopeiden vaikutusten vuoksi. Jos kuitenkin käytät vain proteiineja, on monia riskejä, erityisesti tulevissa helleaalloissa. Joten jos noudatat tällaista ruokavaliota, juo runsaasti nesteitä.

parsa

Parsasalaatti vihanneskulho

Parsa tunnetaan sen aiheuttamasta virtsan värin muutoksesta. Tämä johtuu aminohaposta asparagiinista, jota esiintyy vain tässä kasvissa ja joka toimii suorana diureettina. Se auttaa tehokkaasti virtsaputken puhdistuksessa infektion tai muiden kivuliaiden tilojen varalta. Parsan kanssa ei pidä liioitella, koska se johtaa vakavaan nestehukkaan ja haitalliseen terveyteen voi olla.

Juo runsaasti vettä

Sitruuna-lime-jääkuutio-kannu-vedellä

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille