15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustusideoita pääsiäiseksi – suunnittele asunto pääsiäismunilla

deco-ideat-pääsiäinen-stand-idea-pullokorkki-design-tinker-pääsiäismunat-värikäs

Mietitkö jo pääsiäiseen sopivia koristeita? Koska festivaali liittyy tavalla tai toisella munien värjäämiseen ja suunnitteluun, voit käyttää niitä myös koristeluun. Pääsiäismunien koristeluun ei voi käyttää vain itse suunniteltuja ja puhallettuja munia. Myös muovista tai tekstiilistä tehdyt keinotekoiset versiot näyttävät täällä erittäin tyylikkäiltä. Anna meidän viedä itsesi Koristeideoita pääsiäiseksi inspiroi ja suunnittele asuntosi yksilöllisesti ja kauniisti juhlallisilla pääsiäismunilla.

Koristeideoita pääsiäiseksi – pääsiäiskimppu on pakollinen!

deco-ideat-pääsiäinen-kaunis-pääsiäinen-kimppu-vihreä-aksentti-haara-pääsiäismunat-pastellisävyt

Pääsiäisen koristeluideoihin voit käyttää pääsiäismunien lisäksi monipuolisimpia esineitä. Käytä oksia, jousia ja erilaisia ​​pääsiäishahmoja pääsiäiskimpuissa, mausta vanhoja kynttilänjalkoja, istuta kukkia munankuoriin tai koristele munat itse paperilla. Vaihtelut pääsiäisen koristeluideoille munilla ovat yksinkertaisesti loputtomia. Mutta katso itse.

Koristeideoita pääsiäiseksi – lumoavat maljakot

sisustusideoita pääsiäismunankuorille-pronssiväri-maljakoille-idea-maigloeckchen

Puhallettuja ja kauniisti maalattuja munia voidaan käyttää upeasti maljakoina. Jos haluat lumoavan ilmeen, käytä metalliväriä. Tällaiset pääsiäisen koristeluideat näyttävät hyviltä ryhmissä, joissa kukat asetetaan vain yksittäisiin kulhoihin.

Pääsiäismunat kukkaruukuna

sisustusideoita pääsiäisen kukkaruukku-munankuori-ruoho-kukkaruukku-idea

Munankuoret eivät sovellu pelkästään maljakoiksi. Voit myös käyttää sitä kukkaruukun tekemiseen ja istuttaa siihen pieniä kasveja. Erityisesti makaavassa asennossa tällaiset sisustusideat näyttävät pääsiäisenä erittäin omaperäisiltä. Istuta myös nurmikko ruukkuun etukäteen ja aseta kukkaruukun muna sinne.

Koriste lautasessa

koriste-ideat-pääsiäinen-levy-glamour-kukat-kulta-aksentti-pöytäkoriste

Yleensä jokaisessa kotitaloudessa on tällaisia ​​antiikkilaattoja, jotka usein periytyvät isoäidiltä tai isoäidiltä. Valitettavasti osa levyistä rikkoutui vuosien varrella, eikä niitä voi enää käyttää juhlapöydässä. Jos sinulla on myös tällaisia ​​yksittäisiä lautasia, voit silti käyttää niitä pöytäkoristeideoina pääsiäisenä ja järjestää niihin pääsiäismunat.

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi

deco-ideat-pääsiäinen-pöytä-koristelu-idea-maljakko-pääsiäismunat-tulppaanit-vaaleanpunainen-pesät-levy

Onko mielestäsi liian tylsää ja banaalia näyttää pääsiäismunat pääsiäiskorissa? Käytä sitten vain leveämpää läpinäkyvästä lasista valmistettua maljakkoa ja aseta munat siihen. Voit lisätä kimppuun tuoreita kevätkukkia pääsiäisen sisustusideoihin, kuten tämä muunnelma. Voit myös ilahduttaa jokaista vierasta pääsiäiskorilla lautasellaan.

Koristeideoita pääsiäiseksi – lasista tehty pääsiäiskori

koriste-ideat-pääsiäinen-pastelli-sininen-lasi-kori-idea-kukka-asetelma

Näet jälleen loistavan tavan ohittaa klassinen pääsiäiskori. Tyylikäs lasista valmistettu malli yhdistettynä pastellisävyisiin pääsiäismuniin saa kaikki tavalliset pääsiäisen sisustusideat vaaleiksi. Voit myös lisätä pieniä kevätkukkia, kuten koiranputkea, laakson liljaa tai lumikelloja.

Nest ideoita

sisustusideoita pääsiäisen puolikkaan munankuoren-pesän-linnun-fogur-puun

Täällä voit nähdä toisen alkuperäisen idean, joka on tehty munankuorestä. Leikkaa tämä puoliksi ja liimaa siihen pieni pesä. Puinen lintu on loistava lisä pääsiäisen sisustusideoihin.

Muna munassa

deco-ideat-pääsiäinen-pesä-idea-lintu-muna-täplikäs-pääsiäiskimppu-trailer-diy

Linnun sijasta voit myös laittaa pienen munan pesään. Voit myös käyttää keinotekoisia munia näihin koristeluideoihin pääsiäisenä. Jos et myöskään halua liimata pesää paikalleen, tee pienempi aukko, jotta pesä ei voi pudota.

Pääsiäiskoristeita konfetillä

sisustusideoita pääsiäisen lumoava-konfetti-kulta-munalaatikkoon

Pääsiäisenä on monia yksinkertaisia ​​sisustusideoita, jotka eivät vaadi paljon vaivaa ja vaivaa. Yksi heistä on tämä. Yhdistä keitetyt munat munapakkauksissa lumoavan kultaisen konfetin kanssa. Voit myös muokata tätä sisustusta värittämällä munat haluamallasi tavalla ja valitsemalla konfetin eri värisenä. Pääasia, että kaikki koristeet sopivat yhteen.

Koristeideoita pääsiäiseksi – kaunis järjestely kynttilöillä

sisustusideoita pääsiäiskynttilöille-design-laatikko-puu-keinotekoinen-ruoho-pääsiäismunia-pupu

Kynttilät sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Joten lisää ne myös pääsiäiskoristeisiisi. Jos pidät pääsiäisen sisustamisesta maalaismaiseen tyyliin, tämä vaihtoehto sopii sinulle. Tarvitset vain puulaatikon, keinotekoisen ruohon, lyhdyt ja pääsiäismunat. Järjestä kaikki laatikon esineet kuvan mukaisesti ja koristele ruokapöytä, sivupöytä, lipasto tai sohvapöytä.

Tee pääsiäisenä uutta vanhasta

koriste-ideoita-pääsiäinen-puu-kynttilänjalka-värikäs-lakkaus-munien väritys

Vanhojen esineiden maustaminen ja uudelleenkäyttö on tällä hetkellä erittäin suosittua. Ja ymmärrämme miksi! Katsokaa vain, mitä kauniita sisustusideoita voidaan toteuttaa pääsiäisenä vain vähän väriä ja muutamia pääsiäismunia. Maalaa puinen kynttilänjalka iloiseen kevään väriin ja kiinnitä pääsiäismuna neulaan, jolla kynttilä pidetään paikallaan.

Keinotekoinen ruoho koristeluun pääsiäisenä

deco-ideat-pääsiäinen-muovi-ruoho-kukkakuoret-pääsiäismunat-sammal-keinotekoinen

Olet todennäköisesti nähnyt tällaisia ​​kukkalaatikoita keinotekoisella ruoholla ennen. Ne tekevät sinusta todella hyvän kevätkoristeeksi, mutta niitä voidaan myös laajentaa pääsiäisenä muutamalla pääsiäismunalla ja muilla pääsiäishahmoilla. Voit myös lisätä suklaamunia välipalaksi välissä. Tämä on toinen esimerkki koristeluideoista pääsiäiseksi, jotka voidaan luoda erittäin nopeasti.

Koristeideoita paperista

koriste-ideat-pääsiäinen-pääsiäinen-puput-tee-paperi-pääsiäismunat-tikku-heiluttavat silmät

Suunnittele pääsiäismunat kanien, poikasien, kanojen tai muiden lintujen muotoon ja saat hauskoja koristeita. Munat voidaan sitten asettaa kauniisti pullotulpilla. Olet jo nähnyt pääsiäisen koristeluideoita kannen suunnitteluun kansikuvassa.

Yksinkertainen pääsiäiskoriste

koriste-ideat-pääsiäinen-pesä-munat-maa-toen-valkoinen-koristelu

Pääsiäisen sisustusideoiksi valitaan useimmiten kirkkaita värejä, mutta voit myös luoda upeita koruja yksinkertaisilla maan sävyillä. Tätä varten ota ruskeat kananmunat ja suunnittele ne valkoisella maalilla. Voit myös tehdä pesän pahvinauhoista.

Punch -koristeet

koriste-ideoita-pääsiäinen-maljakko-seistä-pääsiäismunia-perhosia-koristele-kukka-paperia

Lyönti voi lyhentää käsityöhön kuluvaa aikaa huomattavasti. Käytä esimerkiksi lyöntiä koristellaksesi ideoita pääsiäiseksi kuten tämä. Perhoset ja kukat luovat upeita aiheita pääsiäiseen ja kevääseen. Aseta liimatut munat yksinkertaisesti lasille, pulloille tai maljakoille, joilla on kapeampi kaula.

Koristeideoita pääsiäiseksi hedelmien ja vihannesten muodossa

koriste-ideoita-pääsiäismuna-kupit-hedelmät-design-mansikat-vesimeloni-ananas-porkkanat

Erityisesti porkkanat sopivat täydellisesti pääsiäisen koristeluideoiden motiiviksi ja voidaan yhdistää pääsiäispupuun. Voit myös koristaa juhlapöydän hedelmillä ja vihanneksilla ja luoda todellisia katseenvangitsijoita.

Värikkäitä pääsiäismunia purkissa

koriste-ideat-pääsiäinen-muurari-purkki-tekstiili-pääsiäismunat-kevät

Peitä kananmunat kangas- tai paperilautasliinalla. Decoupage -tekniikka sopii myös jälkimmäiseen. Sen jälkeen voit näyttää munat uudelleen lasiastiassa. Tällaiset värikkäät sisustusideat pääsiäiseksi saavat epäilemättä hyvän mielen!

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa