15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pääsiäispelit ryhmille sisällä ja ulkona – Hauskoja ja jännittäviä lasten pelejä pääsiäiseksi

pääsiäispelit ryhmille lapset pääsiäismunat kori kanin korvat värilliset lahjat

Haluatko luoda jännittävän pääsiäisen lapsille tai yksinkertaisesti tehdä lomista monipuolisempia peleillä, hauskanpidolla ja liikunnalla? Voit viihdyttää kasvavia energiapaketteja hauskoilla peleillä pääsiäisenä sisällä ja ulkona. Jokainen, joka järjestää pääsiäisjuhlan useille lapsille, on oikeassa paikassa. Tämän päivän postauksessa olemme koonneet sinulle upeita ja hauskoja pääsiäispelejä ryhmille, jotka takaavat hauskan tekijän ja houkuttelevat varmasti naapuruston lapset heti.

1. Mene munanmetsästykseen – pääsiäispelit ryhmille, joissa on monia muunnelmia

Pikkutyttö haluaa piilottaa korin pääsiäismunat

Pääsiäismunien metsästys on varmasti tunnetuin ja suosituin peli pääsiäisenä nuorille ja vanhoille. Ensimmäinen ehdotus pääsiäispeleiksi lapsille on piilottaa pääsiäismunat, joita lapset voivat sitten etsiä. Kun järjestät munanmetsästystä, sinun on otettava huomioon lasten ikä. Jos on pieniä lapsia, sinun on joko annettava heille etumatka tai annettava heidän leikkiä aikuisten seurassa.

tyttö pääsiäismuna metsästää kukka niitty pääsiäinen pelit ulkona

Jotta päiväkoti- ja alakoululaiset olisivat tasavertaisia ​​pelissä, olisi myös järkevää antaa väri jokaiselle pelaajalle. Se, joka löytää ensin hänen värinsä munat, voittaa pelin. Halutessasi voit myös piilottaa kultaiset munat, jotka takaavat pelaajille rahaa tai lahjakortteja erikoispalkintona. Vanhemmat lapset nauttivat munien piilottamisesta yhtä paljon kuin itse muna. Jos läsnä on useita lapsia, voit jakaa heidät ryhmiin ja antaa heidän vuorotellen leikkiä piilottaakseen ja löytääkseen munia.

2. Pääsiäispelit ryhmille, joissa vaaditaan taitoa – munajuoksu

pääsiäispelit ryhmille lapset peruskoulu pääsiäismuna juokse lusikka

Haluatko osallistua hauskoihin peleihin? Erinomainen tapa tehdä tämä on seuraava suuri ja klassinen peli, joka on Egg Run. Ensin pelaajat jaetaan kahteen joukkueeseen ja sitten jokainen joukkue jaetaan kahteen muuhun ryhmään pisteeseen A ja pisteeseen B. Tavoitteena on tasapainottaa muna lusikalla ja saada se määränpäähän turvallisesti ja nopeasti. Siellä muna luovutetaan seuraavalle pelaajalle, joka tuo sen takaisin seuraavalle osallistujalle. Jos muna putoaa, henkilön on palattava paikkaan, josta hän aloitti. On parasta käyttää kovasti keitettyjä tai puhallettuja munia. Jos haluat uhrata raakamunia ulkomuunnelmaan, pääsiäismunan pudottavan henkilön on palattava lähtöpisteeseen ja hankittava toinen muna. Voittaja on joukkue, jonka viesti saapuu ensimmäisenä. Jos haluat lisätä vaikeustasoa, voit antaa kilparadan juosta portaiden yli tai ryhtyä pujotteluun pääsääntöisesti.

3. Pääsiäismunat

pääsiäismunat rullaa pääsiäispelit ryhmille lusikka värillisiä munia

Lasten pääsiäispelit, kuten monipuolinen munarulla, ovat nopeasti tulossa suosittuksi pääsiäisperinteeksi kotona. Jokainen lapsi saa kovaksi keitetyn pääsiäismunan. Tavoitteena on rullata muna lähtöviivalta maaliin. Lapset voivat tehdä tämän useilla tavoilla. Merkitse ensin alku- ja loppupiste. Ensimmäinen vaihtoehto olisi käyttää lusikkaa munien pyörittämiseen radan yli. Toinen suosittu muunnelma olisi työntää värillisiä munia eteenpäin jaloillasi, jolloin munankuori ei saa rikkoutua.

pääsiäispelit ryhmille kiinteät ulkoilma -aktiviteetit

Peli muuttuu hieman vaikeammaksi ja hauskemmaksi, kun lapsia kehotetaan seisomaan neljällä jalalla ja työntämään pääsiäismunat maalillaan nenäänsä. Lapset voivat rullata munia joko ulkona raikkaassa kevätilmassa tai sisällä, jos tilaa on riittävästi.

4. Susi ja pääsiäismunat

susi ja pääsiäismunat lasten leikki pääsiäispojille kanin korvat

Seuraava ehdotus pääsiäispeleiksi lapsille on nimeltään “Susi ja munat”. Peruskoululaiset voivat osallistua tähän, koska sinun on kyettävä kirjoittamaan tässä pelissä. Ensin lapset ottavat yhden munan ja määrittävät sen värin. Lapset seisovat pääsiäismunien kanssa sutta vastapäätä, joka sitten alkaa arvata värejä. Heti kun hän on arvannut värin, pelaajan on otettava askel taaksepäin, kirjoitettava väri ja mentävä ennalta määrätty reitti ennen kuin hän palaa muiden pelaajien luo. Pelaajan on laitettava pääsiäismuna koriin, valittava uusi pääsiäismuna ja jatkettava pelaamista. Jos susi koskettaa pääsiäismunaa ennen kuin se laskeutuu koriin, hänestä tulee susi. Tätä upeaa lasten lasten peliä ei voi pelata vain pääsiäisenä, vaan myös milloin tahansa vuoden aikana.

5. Pääsiäismunien heittäminen – hauskoja pääsiäispelejä lapsille ja vanhemmille

pääsiäismunien heittäminen pääsiäispelien ulkopuolella päiväkodin lapset peruskoulu

Tätä peliä pelataan mieluiten ulkona raakien pääsiäismunien kanssa. Kuten nimestä voi päätellä, pääsiäispeli voi osoittautua likaiseksi, mutta erittäin hauskaksi. Lasten on parasta pukea päälle vanhat vaatteet tai voit nopeasti auttaa heitä tekemään suojavaatteita roskapusseista. Kohtaat kaksi pelaajaa, jotka seisovat noin askeleen päässä toisistaan. Ihanteellinen tandemipeli on lapsi ja aikuinen. Heität raa’an munan kumppanillesi, jonka on sitten otettava se kiinni, tietysti rikkomatta sitä. Jos pääsiäismuna putoaa lattialle, tämä pari poistetaan. Jokaisen onnistuneen saaliin jälkeen pelaajien on otettava askel taaksepäin, jotta pelaajien välinen etäisyys kasvaa ja saalis vaikeutuu. Voittaja on joukkue, jonka lopussa on pääsiäismuna.

6. Pääsiäismunojen aarteenetsintä

aarteenetsintä pääsiäispelit ryhmille pääsiäismuna koriste

Seuraavassa pääsiäispelissä, jonka olemme valinneet sinulle, luovuus on etusijalla. Peli ”Pääsiäismunojen aarteenetsintä” vaatii myös jonkin verran valmistautumista, mutta se on hauskaa. Lapsi on nimetty vastuuseen ja hänen on luotava useita vihjeitä muille osallistujille, jotka lopulta johtavat pelaajat aarteelle askel askeleelta. Pelin vastuuhenkilön on kirjoitettava yksittäiset muistiinpanot paperille ja tehtävä niistä mahdollisimman mielenkiintoisia, mutta myös vaikeutettava etsintää.

Pääsiäismunan aarteenetsintäohjeet paperilukusta

Vihjeitä rimeihin tai muihin luovasti muotoiltuihin ohjeisiin tekee tästä pääsiäispelistä lapsille todella hauskaa ja jännittävää. Paperinpalat taitetaan ylös ja asetetaan muovimunaan. Kauniisti sisustettu laatikko on silloin aarrearkku. Voit päättää hinnan sydämesi mukaan. Esimerkiksi pienet herkut ja lelut saavat varmasti hyvän vastaanoton.

7. Pääsiäispelit lapsille – varastaa pääsiäismunia

pääsiäismunien varastaminen pääsiäispelit päiväkoti ulkona

Tämä peli vaatii kaksi joukkuetta ja erotuomarin. Kaikkien tiimin jäsenten on käytettävä numeroita, jotta jokaisella joukkueella on samat numerot. Joukkueet ovat vastakkain riittävän matkan päässä ja muovinen pääsiäismuna asetetaan joukkueiden väliin. Tuomari huutaa minkä tahansa numeron ja kaksi pelaajaa, joilla on tämä numero, päätyvät pääsiäismunaan. Tämän strategisen pelin tavoitteena on poimia muna ja palata paikalleen ilman, että toinen pelaaja koskettaa häntä.

pääsiäispelit lasten ryhmille pääsiäismetsästys

Jos pelaaja onnistuu tässä vaikeassa tehtävässä, hänen joukkueensa saa yhden pisteen. Jos pelaajaa kosketetaan, toinen joukkue saa yhden pisteen. Se, joka kerää ensimmäisenä kymmenen pistettä, voittaa pelin. Huomaa, että pelaajaa voidaan koskettaa vasta sen jälkeen, kun hän on ottanut pääsiäismunan. Tässä tarvitaan strategista ajattelua. Ehkä on parempi odottaa, että vastustaja noutaa munan?

8. Ideoita pääsiäispeleille ryhmille – Kuuma keitetty muna

pääsiäispelit lapsille kuumana keitettyinä

Pääsiäispelit ryhmille, kuten “Kuuma keitetty muna”, takaavat paitsi hauskanpidon myös osallistujille, mutta myös katsojille. Tämä lasten pääsiäispeli on muunnelma ja onnistunut sekoitus suosittuja pelejä ”Journey to Jerusalem” ja “The Hot Potato”. Ota kovaksi keitetty tai muovinen muna ja täytä se karkilla saadaksesi enemmän painoa ja sulje se tiiviisti teipillä. Lapset istuvat tai seisovat ympyrässä. Heti kun musiikki alkaa, “keitetty muna” välitetään pelaajalta pelaajalle kierroksella. Kun musiikki loppuu, lapsi, joka pitää munaa, poistetaan. Peli jatkuu, kunnes voittaja on vain yksi.

9. Heitä suklaan pääsiäismunia

suklaa pääsiäismunia heitto pääsiäispelit ryhmille lapset voimistelurenkaat

Tätä lasten pääsiäispeliä varten tarvitset kolme tai kuusi voimistelurengasta, jotka asetat lattialle kolmion tai pyramidin muodossa. Määritä pisteet jokaiselle renkaalle. Kaukaisimmalla renkaalla on korkein pisteen arvo. Jaa suklaamunaiset pääsiäismunat pelaajien kesken ja määritä heittolinja, josta herkulliset pääsiäismakeat heitetään. Pelin tavoitteena on, että heitetyt pääsiäismunat laskeutuvat renkaan sisään. Koululaiset voivat sitten laskea pisteiden määrän itse. Voittaja on lapsi, jolla on eniten pisteitä. Nuoremmat osallistujat voivat tietysti seisoa lähempänä renkaita ja saada apua laskennassa.

10. Pääsiäismunat

pääsiäismunat boccia keilailu pojat ulkona pääsiäispelit ryhmille

Pääsiäismuna bocciaa voi pelata sekä sisällä että ulkona. Jokaiselle lapselle annetaan värillinen kovaksi keitetty muna. Valkoinen muna sijoitetaan pelikentän keskelle ja toimii kohdemuna. Ainoa vaatimus tälle pääsiäispelille olisi tasainen lattia. Pelaajien on vieritettävä pääsiäismunat peräkkäin. Koemunaa yritetään lyödä tai päästä mahdollisimman lähelle. Se, joka voittaa eniten kierroksia, on myös pelin voittaja. Pääsiäispupu -pelit kiehtovat nuoria hetkessä. Tästä syystä voit myös kohdistaa suklaan pääsiäispupuun ja antaa sen myöhemmin voittoksi.

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla