15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt munankuorilla: tee kauniita koristeita

Käsityöt munankuorilla mosaiikki-kuva-perhonen

Pääsiäiskoristeista ei saa puuttua kaiken kokoisia ja -värisiä munia. Olemme jo osoittaneet sinulle, miten pääsiäismunat suunnitellaan marmorilla. Rikkoutuneet munankuoret liimataan styrofoam -muniin ja luodaan hienostunut mosaiikki. Kaunis tulos saavutetaan nopeasti ja helposti ilman suuria ponnisteluja. Mutta mitä muuta voit ruveta rikkoutuneiden munankuorten kanssa? Tänään annamme sinulle muutamia muita ideoita munankuorten askarteluun. Lue ja katso itse, kuinka kiehtovaa munankuorien hoitaminen voi näyttää.

Askartelu munankuorilla

näpertää munankuorten rikkoutuneita paloja

Käsityötä tehdessäsi voit käyttää ruskeita ja valkoisia munankuoria sen vaikutuksen mukaan, jonka haluat saavuttaa. Keitettyjen munien kanssa yritä kuoria kuori reilusti ja vedä valkoinen kuori pois kuorista. Munankuoret murskataan sitten pienemmiksi paloiksi.

Ole luova käsityönä munankuorilla

näpertele munankuorten kanssa kuvio-motiivit-anna mielikuvituksen vapaasti juosta

Käsityötä munankuorella ei saa tehdä vain pääsiäisenä. Tänään esittelemme sinulle joitain koristeita, jotka voivat tuoda sinulle iloa ympäri vuoden. Kuvakehykset, kukkaruukut, maljakot, tyhjät pullot, korulaatikot, tarjoilualustat – kaikki ovat täydellisiä pohjaa munankuorille.

Pukeudu saviruukkuihin rikkoutuneilla munankuoripaloilla

tinker-munankuori-savi-ruukut-mosaiikki-värikäs-lapset

Värillisistä tai värittömistä munista peräisin olevia munankuoren jäänteitä voidaan käyttää saviruukkujen koristeluun. Reuna on maalattu läpinäkymättömällä mustalla maalilla. Aluksi savipannun on oltava puhdas, rasvaton, pölytön ja kuiva, muuten liima ei tartu kunnolla.

Ohjeita munankuoren paloilla valmistamiseen

Tinker-munankuori-saviruukut-ohjeet-munankuoren palaset-lapset

Varmista, että sinulla on tarpeeksi munankuoria. On parasta työskennellä pienissä osissa. Liima levitetään ensin pintaan ja munankuoren palat liimataan sen päälle. On parasta tiivistää koko asia kirkkaalla lakalla kuivumisen jälkeen.

Tulosta malleja ja jaa ne lapsille

tinker-munankuori-lapset-print-out-malleja

Munankuoren mosaiikki on myös mielenkiintoinen käsityöidea lapsille. Valitse yksinkertainen aihe esim. B. Valitse kukka tai perhonen ja paina se valkoiselle paperille. Sitten muna kuoren paloilla liimataan kuin mosaiikki. Erivärisillä munankuorilla voit myös luoda sateenkaaren raidat.

Munankuorten halkeilu on hauskaa!

tinking-munankuoret-lapset-crackling-fun

Lapsi voi painaa munankuoria sormillaan kuorien päälle niin, että niistä tulee pieniä. Tämä on hauskaa lapsille, koska se halkeilee aina, kun sitä painetaan. Säröillä olevat munankuoret levitetään sitten kuvan päälle.

Käsityöideoita lapsille

tinker-munankuori-lapset-pääsiäinen-mosaiikki-tipu-munankuori

Lapset odottavat erityisesti pääsiäisen käsitöitä ja koristeita. Siksi sinun on valmisteltava heille mielenkiintoisia käsityöideoita. Jopa loman päätyttyä asiat voivat jatkua. Munankuoren jäännösten kierrättäminen on yhtä hauskaa kuin pääsiäismunien maalaus!

Pääsiäisjuhla pienille ja heidän ystävilleen

tinker-munankuoret-lapset-pääsiäinen-juhlat-mosaiikit-tee itse

Jos pienille järjestetään pääsiäisjuhlia, hanki useita malleja jokaiselle lapselle. Motiivit, kuten pääsiäismunat, poikaset ja ristit, sopivat täydellisesti pääsiäiseen. Aseta kulho valmiiden munankuorten kanssa pöydälle ja jaa mallit. Nyt jokainen lapsi voi päästää luovuutensa vapaaksi.

Lapset luovat taideteoksia 

tinker-munankuoret-lapset-mosaiikki-kuvat-maali-kukka-aurinko

Toinen vaihtoehto olisi käyttää värikkäitä kuvia munankuoren mosaiikin perustana. Kuoret hienonnetaan hienoksi ja jaetaan kuvan päälle. Sitten kappaleet maalataan siveltimellä ja akryylimaaleilla aiheen mukaan.

Koristele kuvakehys värikkäillä munankuorilla

tinker-munankuori-kuvakehys-pääsiäinen-lapset-värikäs-koristelu

Kun pääsiäisbrunssi on ohi, kaikkia värikkäitä pääsiäismunankuoria voidaan käyttää kuvakehyksen piristämiseen. Vältä suurempia aukkoja työntämällä munankuoren palaset oikeaan asentoon hammastikulla tai puisella tikulla. Kirkkaat värit tuovat heti hyvän mielen!

Värin sävyjen valitseminen

tinking-munankuori-paloja-kiinni-halkeilua-hauskaa

Jos edellinen idea on liian värikäs makuusi, voit rajoittua tiettyyn värivalikoimaan. Valkoinen, vaaleansininen, tummansininen ja musta näyttävät tuoreilta. Valkoinen, rosé ja minttu lisäävät romanttista tunnelmaa.

Käsityöt munankuorilla – merellinen sisustusidea terassille

tinker-eggshell-kuvakehys-sininen-merenkulku-sisustus-lahja

Loma -kuvat näyttäisivät erityisen hyviltä tässä vaaleansinisessä mosaiikkimaisessa kuvakehyksessä. Yksinkertaisen yksivärisen suunnittelun ansiosta tarkennus kohdistuu myös värilliseen kuvaan.

Koristele puinen tarjotin munankuoren palasilla

tinker-munankuoret-puiset tarjotin-kahvi-koristella

Puinen tarjotin on hyödyllinen teen, kahvin tai aamiaisen tarjoamiseen sängyssä. Tarjottimella voit paitsi kuljettaa monia asioita kerralla, myös järjestää pylväskynttilöitä, luonnonmateriaaleja ja kaikenlaisia ​​koristeita. Koriste -elementtinä se näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä, mutta sitä voidaan myös maustaa valkoisilla munankuorilla.

Ohjeet – maalaa lokero

näpertely-munankuoret-puinen-tarjotin-maali-koristella

Tarjoilualusta on ensin pohjustettava. Anna pohjamaalin kuivua muutama tunti. Kun pohjamaali on kuivunut, voit maalata lokeron uudelleen. Täällä valittiin tumma kulta. On parasta levittää kaksi kerrosta maalia niin, että se peittyy kauniisti.

Kokoa munamosaiikki

tinker-munankuori-palaset-puinen tarjotin-kansi-pohja

Kun maali on kuivunut, voit aloittaa rikkoutuneista munankuorista. Levitä liimaa alustan leveydellä lattialle ja aseta sitten palat liiman päälle. Toista prosessi, kunnes tarjotin on kokonaan peitetty.

Munankuoren palaset huonekaluissa?

tinker-munankuori-mosaiikki-pukeutuja-rintamalla-mauste

54 000 omasi saattaa kuulostaa oudolta, mutta suunnittelija Eric Chapeaulle se on täysin normaalia. Hän asuu Yhdysvalloissa ja suunnittelee huonekaluja ja esineitä, joiden pinta on peitetty rikkoutuneilla munankuoren palasilla. Kuorikappaleet on järjestetty paperiarkille ja päällystetty sitten epoksiliimalla ja pigmentillä. Kuivumisen jälkeen tämä arkki kiinnitetään haluttuun esineeseen, hiotaan ja lakataan. Olisitko itse kokeillut jotain tällaista??

Keraaminen kannu, koristeltu ruskealla munankuoren palasilla

tinker-munankuori-astiat-kannu-kaunistaa-country-tyyliin

Maalaistalo on suositumpi kuin koskaan. Jos olet suunnitellut keittiön maalaistyyliin, keraaminen muki on täydellinen koriste -elementti. On parasta käyttää luonnollisia ruskeita ja ruskeita täplikkäitä munankuoria.

antaa korulaatikolle mosaiikkisen ilmeen

tinker-munankuori-korut-laatikko-mosaiikki-kappaleet-koota

Haluatko antaa korulaatikollesi uuden ilmeen? Päätä kaunis aihe ja värit, jotka sopisivat makuuhuoneeseesi. Todellinen katseenvangitsija peilipöydällä!

Suunnittelukuvioita kannessa

tinker-munankuori-korut-laatikko-kansi-pöllö-motiivi-helmiä

Piirrä aihe vapaalla kädelläsi tai käytä mallia. Itseliimautuvat puolihelmet ja strassit sopivissa väreissä täydentävät kauniisti kannen kuvan. Näin muotoilu näyttää tyylikkäältä.

Munankuoren mosaiikki yhdistettynä lautasliinatekniikkaan

tinker-munankuori-koristelu-pahvilaatikko-kansi-decoupage-hydrangea-aihe

Lautasliinatekniikan yhteydessä tehty munankuoren mosaiikki luo upean kuvan. Heti kun esine on liimattu munankuorilla, tulee levittää liimakerros. Kuivumisen jälkeen levitetään valkoinen pohjamaali. Seuraavaksi lautasliima levitetään koko esineelle ja painettu lautasliima liimataan päälle.

Käsityöt munankuorilla – kynttilänjalka Shabby Chic -tyyliin

tinker-munankuori-teelight-haltija-shabby-chic-look-ruusut-decoupage

Jokainen, joka tuntee decoupage -tekniikan, tietää, että pienempiä kuvioita voidaan käyttää myös yksittäin. Tässä esimerkissä liimataan ensin kuvat ja sitten munankuoren palat.

Maalaa munankuoret

tinker-munankuori-koristelu-maljakko-tealight-haltija-shabby-look-decoupage

Leikkaa tai repi haluamasi kuviot varovasti paperilautasliinasta ja kiinnitä ne lämpökynttilänpitimeen lautasliimalla ja harjalla. Munankuoren palat liimataan kuvion ympärille. Taideteos on suljettava lopussa. Joko lautasliimalla tai akryylilakalla.

Koristeellinen levy seinäkoristeena

tinker-munankuori-levy-decoupage-koristelu-mosaiikki-ilme

Koristeelliset levyt ovat suuri koristeellinen kohokohta kotiin, ja ne voidaan sijoittaa joko seinälle tai telineeseen. Munankuoren mosaiikki yhdistettiin myös lautasliinatekniikkaan. Hieman antiikkinen ilme saavutetaan sienellä ja ruskealla maalilla.

Yhdistettynä paperimosaiikkiin

tinker-munankuori-koriste-levy-barokki-musta-kulta-mosaiikki

Voit myös tehdä upeita mosaiikkeja värillisellä paperilla. Tämä tekniikka on yhdistetty munankuoren mosaiikkiin erittäin erikoisen ilmeen saamiseksi. Koostumuksen ja käytettyjen värien ansiosta lautanen näyttää modernilta ja tyylikkäältä.

Korut, jotka on tehty rikkoutuneista munankuoren palasista

Munankuoren mosaiikkia käytetään myös korujen suunnittelussa. DIY -koruideat saavat monien harrastajien sydämet lyömään nopeammin ja niitä on helppo jäljitellä. Maalatut munankuoren palat voidaan liimata epoksihartsikerroksen, 3D -liiman tai polymeerisavesta valmistetun muotin alle.

kaksivärinen muotoilu

Koruja suunniteltaessa munankuoren palaset voidaan yhdistää eri väreihin. Hopean ja mustan yhdistelmä näyttää erittäin tyylikkäältä. Se on myös sovitettava yhteen taustavärin kanssa.

Käsityöt munankuorilla – ohjeet kaulakorulle

tinker-munankuori-korut-ketju-riipus-pyöreä puu

Seuraavassa tarjoamme sinulle yksinkertaisia ​​ohjeita kaulakoruista, joissa on munankuoren mosaiikki. Munankuoren palat liimataan puulevyyn, sitten maali levitetään tahmealla harjalla.

Levitä liimaa kolmiulotteisen vaikutuksen aikaansaamiseksi

tinker-munankuori-ketju-riipus-pyöreä liima

Voit myös käyttää valmiita cabochon-asetuksia riipuksesi perustana. Niitä on saatavana erikokoisina, ja niissä on jo ketjusilmukka. Muiden emästen tapauksessa se on lisättävä myöhemmin.

Ketjun riipukset eri väreissä

tinker-munankuori-korut-ketju-riipus-pyöreä-punainen

20-30 mm: n asetus on ihanteellinen pitkälle kaulakorulle. Munankuoren paloille tulee levittää väritön, kolmiulotteinen lakka. Se luo kolmiulotteisen vaikutelman ja suojaa alla olevaa väriä.

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle