15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY -koriste pääsiäiseksi – tee nämä 23 hienoa ideaa!

DIY-koristelu-pääsiäinen-niitty-kukka-kevät-pääsiäismunat-design-idea-vintage-romantiikka

Sisusta asuntosi yksilöllisesti ja ainutlaatuisesti tekemällä sisustus itse tänä vuonna. Heille on kaikenlaisia ​​ideoita DIY -koriste pääsiäiseksi, Voit myös käyttää lapsiasi auttamaan heitä järjestämään hauskan käsityöpäivän. On parasta valita koristeluun tyypillinen pääsiäinen tai kevät -aihe ja antaa sisustuksellesi täydellinen tunnelma lomille.

DIY -koristelu pääsiäiseksi – unenomainen pääsiäiskruunu

diy-koristelu-pääsiäinen-kevät-seppele-pastelliväriset-munat-oksat

Ideamme DIY -koristeluun pääsiäiseksi on jaettu neljään luokkaan. Toisaalta saat inspiraatiota kanin motiivien tekemiseen, sitten poikasista ja lopuksi meillä on ideoita munien ja kukkien suunnitteluun ja koristeluun. Valmistaudu tulevaan pääsiäisaikaan suurilla ehdotuksilla.

DIY -koriste pääsiäiseksi kanien ja poikasien kanssa

diy-koristelu-pääsiäinen-kangas-pääsiäinen-pupu-ompelu-pehmo-eläin-söpö

Pääsiäinen ilman pääsiäispupu olisi kuin joulu ilman joulupukkia. Joten kiinnitä huomiota pupuun ja tee suuri DIY -koriste pääsiäiseksi kunnioittamaan häntä. Täällä voit nähdä suloisen täytetyn pupun, jonka voit ommella tai liimata huopasta. Hän luo oikean pääsiäistunnelman sohvalle.

Koristele tikkari

diy-koristelu-pääsiäinen-tikkari-design-pääsiäinen-pupu-valkoinen-paperi-hauska-idea

Kääri tavalliset tikkarat paperille niin, että niistä tulee kanin muotoisia. Useiden tällaisten tikkareiden avulla, jotka voidaan myös suunnitella eri väreillä, voit koota alkuperäisiä kukkakimppuja DIY -koristeiksi pääsiäiseksi. Ja jos lapsesi käyttäytyi hyvin, sen pitäisi silloin tällöin syödä tikkari-kania, eikö niin??

Tee bobble pupuja

diy-koristelu-pääsiäinen-bobbles-pääsiäinen-pupu-huopa-korvat-harmaa-valkoinen-ruskea

Niin paljon asioita voidaan tehdä yksinkertaisista pomponeista. Niin myös nämä söpöt kanit, joita voit myöhemmin käyttää asunnon hahmoina. Voit myös tehdä tämän DIY -koristeen pääsiäiseksi yhdessä lastesi kanssa.

Lyhty pääsiäispupu koristeena

DIY-koriste pääsiäisen käsityölle idea-pääsiäispupu-lyhty-huopa-valkoinen-vaaleanpunainen-nauha

Voidaan vain hämmästyä siitä, mitä mielenkiintoisia ideoita on olemassa käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja. Ota paperilyhty ja luo siitä pääsiäispupu lisäämällä jalkoja ja päätä mistä tahansa materiaalista. Jälleen esimerkiksi huopa sopii tähän. Lisää jousi ja anna DIY -koristeen loistaa pääsiäisenä!

Ostoskassit pääsiäispupujen kanssa

diy-koristelu-pääsiäispussit-ostokset-pupu-motiivit-ompelu-jäännökset

Levitä pääsiäisen tunnelmaa paitsi kotisi, myös ostoksia tehdessäsi ompelemalla tällaiset ostoskassit itse. Nämä ovat muuten ihania myös koristeena. Ripusta ne yksinkertaisesti takin koukkuun, jotta kanit näkyvät. Hauska DIY -koriste pääsiäiseksi, joka on myös käytännöllinen.

Tee pääsiäiseksi seppele munista, poikasista ja kanasta

DIY-koristelu pääsiäishuopa-seppele-kana-poikaset-pääsiäismuna-siksak-kuvio

Poikaset ja kanat ovat myös tyypillisiä pääsiäismotiiveja. Loppujen lopuksi ilman kanoja meillä ei olisi munia maalattavaksi. Niinpä he ovat pääsiäispupun avustajia. Yllä näet kauniin seppeleen, jonka voit tehdä huopasta. Voit myös muuttaa DIY -koristeen väriä pääsiäisenä.

Virkattu poikasen

DIY-koristelu-pääsiäinen-virkkaus-keltaiset poikaset-suklaa-munat-korut

Osaatko virkata? Tee sitten nämä söpöt poikaset, jotka voivat toimia pieninä pusseina pääsiäismunille. Koosta riippuen voit piilottaa niihin pieniä suklaamunia tai viiriäisiä ja kananmunia. Tällaiset poikaset, kuten DIY -koristeet pääsiäisenä, sopivat myös ihanasti munanlämmittimiksi aamiaispöydälle.

DIY -ideoita munien kanssa

diy-koristelu-pääsiäinen-pesä-sinimunat-krookukset-kimppu-kaunis

Munat ovat tietysti myös osa pääsiäiskoristeita. Jotta voit käyttää niitä luomaan alkuperäisen DIY -koristeen pääsiäiseksi, saatat tarvita uusia ideoita munien värjäämiseen ja suunnitteluun. Täältä löydät myös hienoja tapoja integroida munat koristeluun.

Loistavat pääsiäismunat

diy-koristelu-pääsiäiseksi-glamour-pääsiäismunat-pastellisävyt-kulta-konfetti

Väritä pääsiäismunat mihin tahansa pastellisävyyn ja peitä ne kultaisella konfetilla. Jos haluat, voit myös valita hopeaksi tai kupariksi väriksi. Saat tyylikkään näköisen DIY-koristeen pääsiäiseksi.

Kulta ja kuvio

DIY-koristelu-pääsiäismalli-idea-tyylikäs-näyttää-pääsiäismunat-kulta-konfetti-raidat-pisteet-kolmiot

Voit myös valita tämän munavärivaihtoehdon DIY -koristeluun pääsiäisenä. Jätä munat vain valkoisiksi ja maalaa ne kauniilla kuvioilla pastellisävyillä. Raidat, siksak -kuviot, pisteet ja kolmiot tai mitä tahansa muuta tulee mieleen.

DIY -koriste pääsiäiseksi – alkuperäinen koristelu

diy-koristelu-pääsiäinen-kulta-lumoava-vetoketju-korut-pääsiäismuna

Kaikki muna kullassa? Miksi ei? Ja koska yksiväriset pääsiäismunat tuntuvat joillekin liian tylsiltä, ​​voit keksiä mielenkiintoisia koristeita, kuten tämä DIY-koriste pääsiäisenä vetoketjulla. Myös napit, kankaat ja luonnonmateriaalit sopivat.

Macrame koristelu

diy-decoration-pääsiäinen-roikkuu-idea-munankuori-kukkaruukku-macrame

Ehkä olet jo nähnyt tällaisen idean DIY -koristeluun pääsiäiseksi munankuorista, joka toimii kukkaruukuna. Mene nyt askeleen pidemmälle äläkä laita sitä munakuppiin tai munakoteloon. Sen sijaan voit käyttää makramee -tekniikkaa munan ripustamiseen.

Decoupage pääsiäismunat korissa

DIY-koriste pääsiäisen decoupage-idea-sininen-kukat-pääsiäismunat-design-sammal

Koristele munat decoupage -tekniikalla. Kaikista lautasliinoista löydät varmasti haluamasi aiheen. Laita munat sitten sammalta vuorattuun koriin näyttämään ne.

Värikäs decoupage pääsiäismunille

DIY-koristelu-pääsiäiseksi-värikäs-pääsiäismunat-decoupage-paperi-lautasliina-kukat

Täältä näet värikkään muunnelman decoupage -pääsiäismunille. Tällaiset korut eivät ole vain ihana DIY -koriste pääsiäisenä, vaan voivat myös korvata kukkia. Voit myös keksiä alkuperäisen idean järjestelystä näiden munien kanssa.

Koristele sammalilla

DIY-koristelu-pääsiäinen-näpertely-luonnonmateriaalit-sammal-design-pääsiäismunat

Luonnonmateriaalit ovat erittäin suosittuja käsitöissä. Jos haluat myös niitä, miksi et kokeilisi tätä ideaa DIY -koristeiksi pääsiäiseksi. Koristele pääsiäismunia sammalla ja luo todellisia katseenvangitsijoita. Vaihtoehtoisesti voit tietysti käyttää myös keinotekoista sammalta.

Jalusta koristeluun kananmunilla

diy-koristelu-pääsiäinen-puiset-pallot-idea-munat-valkoinen-krassi-kasvit

Näytä pääsiäismunasi yksilöllisesti tekemällä käytännöllisiä telineitä. Ja tämä idea on myös erittäin helppo toteuttaa. Pääsiäisen DIY -koristeluun tarvitset vain muutaman minkä tahansa kokoisen puupallon sekä langan tai kuminauhan. Jalustan halkaisijan tulee olla pienempi kuin munan leveimmän osan halkaisija, jotta muna ei luiskahda siihen.

Koriste -ideoita kukkien kanssa ja kukkia varten

diy-koristelu-pääsiäinen-maljakko-design-paperi-raidat-kevät-värit-tulppaanit-vaaleanpunainen

Koska pääsiäinen osuu aina kevääseen, voit käyttää pääsiäisenä myös kukkia DIY -koristeiden materiaalina tai tehdä niihin tarvikkeita, kuten maljakoita. Voit käyttää vanhaa ja rumaa maljakkoa yksinkertaisesti käärimällä sen mukavaan paperiin tai kankaaseen. Voit myös suunnitella pullot ja muurauspurkit tällä tavalla.

Koristele ruusuilla ja neilikoilla

diy-koristelu-pääsiäinen-seppele-ruusut-kuivattu-neilikka-ikkuna-koristelu-seinä

Täällä voit nähdä unenomaisen seinän ja ikkunan sisustuksen. Sitä ei voi käyttää vain pääsiäisenä vaan koko kevään, ja se tekee jokaisesta huoneesta romanttisen. DIY -koristeluun pääsiäisenä käytettiin kuivattuja ruusuja eri väreissä ja neilikoissa.

Munien koristelu kukilla

diy-koristelu-pääsiäinen-kukat-violetti-pääsiäismunat-liima-kevät

Voit jopa käyttää todellisia kukkia pääsiäismunien suunnitteluun. Voit siis yhdistää kevään ja pääsiäisen vain yhdeksi koristeeksi. Liimaa kukat vain muniin. Valitse liima tai liima, joka muuttuu läpinäkyväksi viimeistään kuivumisen jälkeen.

Sisustus kattokruunulla

diy-koristelu-pääsiäinen-vintage-tyylinen-kattokruunu-idea-ruusut-pitsi-valkoinen

Voit myös tehdä tällaisen kattokruunun sopimaan ruusujen seppeleen. Se sopii erityisen hyvin vintage -kalusteisiin. Kääri runko valkoisella pitsillä, jolla voit myös ripustaa ruusut. Vain romanttista, eikö vain?

Pöydän koristelu

DIY-koriste pääsiäispöydän koristeluun-idea-munankuori-oksat-puinen viipale

Voit tehdä upeita koristeita luonnonmateriaaleista. Älä heitä pois aamiaisjäätelön kulhoa. Käytä sen sijaan näitä DIY -koristeita pääsiäiseksi. Tarvitset edelleen lankaa, puukiekon, oksia tai vintage -mukin ja vihreitä tai marjoja. Se, miten suunnittelet järjestelyn, on täysin sinun.

Koristele ovi

DIY -koristelu pääsiäisen sisäänkäynnin suunnittelulle pääsiäispupu

Ei vain oven seppele on loistava tapa päästä pääsiäisen tunnelmaan ovella. Tee käsitöitä. esimerkiksi sellainen jättiläinen pääsiäispupu, joka näyttää hyppäävän kotiisi. Muutama porkkana ja suuri pomppu häntä varten lisäävät viimeistelyn DIY -koristeluun pääsiäisenä. Anna lastesi osallistua! Pidät erityisesti ideasta.

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle