15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ilmaispalkintojen jakaminen – 5 vinkkiä onnistuneeseen asiakasuskollisuuteen

käyttää mainoslahjoja jokapäiväisessä elämässä

Mainoslahjat voivat olla erittäin kannattavia vastaanottajille – näin sanoo myynninedistämistuoteteollisuuden yleisen järjestön (GWW) toistuva tutkimus. Tiedot osoittavat, että yli 90% 14 -vuotiaista ja sitä vanhemmista saksalaisista omistaa vähintään yhden mainostuotteen ja käyttää sitä. Jotta mainostuotteet eivät yksinkertaisesti joutuisi unohduksiin laatikossa, yrityksen tulee käyttää niitä oikein. Laatu, toimivuus ja pakkaus ovat tärkeitä. Tässä artikkelissa paljastamme, miten jaat mainoslahjoja oikein ja tehokkaasti!

Vinkkejä asiakasuskollisuuteen ilmaistarjousten kautta

vinkkejä liikelahjojen oikeaan käyttöön logo

Kuulakärkikynät, tarralaput, sytyttimet, kupit tai USB -tikut: nämä ovat vain muutamia suosituimmista mainostuotteista, joita voidaan antaa asiakkaille ja liikekumppaneille. Vaikka lahjat ovat yleensä yksinkertaisia, vähäarvoisia esineitä, ne ovat erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Sen päätarkoitus on saada huomiota ja lisätä yrityksen bränditietoisuutta.

Arpajaiset eivät kuitenkaan ole vain suurille yrityksille varattuja, vaan ne ovat myös menestyvä markkinointistrategia aloittaville yrityksille. Joten vaikka olisit itsenäinen ammatinharjoittaja, voit antaa asiakkaillesi ilmaistarjouksia. Seuraavassa olemme koonneet 5 vinkkiä mainosmateriaalin oikeaan käyttöön.

Arvonta jakaa vinkkejä ideoita

1. Luota hyödyllisiin mainostuotteisiin

Ensinnäkin, sinun pitäisi valita tuotteet, jotka haluat antaa lahjaksi. On tärkeää keskittyä mahdollisimman suureen hyötyyn kuluttajille. Tämä varmistaa, että vastaanottajat eivät ainoastaan ​​säilytä mainosmateriaaleja, vaan myös käyttävät niitä. Käytännöllisiä mainoslahjoja, kuten kalentereita, muistikirjoja tai kirjoitusvälineitä, käytetään päivittäin ja ne muistuttavat jatkuvasti yrityksen vastaanottajaa.

2. Varmista, että tuotteiden laatu on asianmukainen

Lahjoitusten on oltava halpoja, mutta silti laadukkaita. Kukaan kuluttaja ei olisi tyytyväinen, jos kynä lakkaisi kirjoittamasta kertakäyttökerran jälkeen. Tämä asettaa myös koko yrityksen huonoon valoon ja saavuttaa nopeasti negatiivisen eikä positiivisen mainosvaikutuksen.

liikelahjat pakkaa taitettavat laatikot

3. Kääri mainoslahjat kauniisti

Ensivaikutelmalla on ratkaiseva merkitys tehokkaassa mainonnassa. Siksi mainostuotteidesi pakkausten tulisi olla houkuttelevia ja herättää asiakkaiden kiinnostus. Kaikki lahjoitukset eivät tietenkään tarvitse pakkausta. Asiakkaille voidaan antaa lahjoja, kuten kynät ja muistilevyt. Kuitenkin, jos kyse on pienemmistä mainostuotteista, makeisista tai kokonaisista lahjasarjoista, sopivaa pakkausta suositellaan. Taitettavat laatikot ovat esimerkiksi loistava ratkaisu mainoslahjojen käärimiseen. Ne voidaan mitata niin, että ne vastaavat vastaavaa tuotetta, ja ne voidaan myös tulostaa yrityksen logolla tai valitsemallasi mallilla.

ideoita liikelahjoille muistikirjan kynäpidike

4. Määritä kohderyhmä

Kuka todella saa lahjat, on yksi tämän tyyppisen mainonnan tärkeimmistä kysymyksistä. Kohderyhmä olisi määriteltävä jopa ennen mainoskohteen valitsemista, jotta lahjoituksissa olisi myös viittaus siihen. Suhde yritykseen on yhtä tärkeä, mutta ei aina mahdollista. Voit kuitenkin ilmoittaa korkealaatuisesta tuotteesta tai palvelusta laadukkailla mainostuotteilla.

mainoslahjoja jakaa messuilla

5. Oikea aika levittää myynninedistämistarvikkeita

Suuret yritykset jakavat mainoslahjoja pääasiassa messuilla ja tapahtumissa saadakseen uusia asiakkaita ja säilyttääkseen ne pitkällä aikavälillä. Arpajaisia ​​pitäisi olla saatavilla myös toimistossa. Voit jakaa ne vieraillessasi asiakkaiden luona tai antaa ne liikekumppaneillesi kiitoksena. Älä kuitenkaan unohda, että tuotteisiin on painettu yrityksen logo, jotta haluttu mainosvaikutus saavutetaan. Voit säästää osan kustannuksista, jos logo ei ole painettu mainostuotteisiin vaan laatikoihin tai pakkauksiin.

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta