15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elämä ilman televisiota – vinkkejä terveellisempään elämäntapaan

elämä ilman tv-vapaa-ajan vinkkejä-idea-kävelyretkiä

Se, että televisiota pidetään melko negatiivisena, ei ole uutta. Usein luet tai kuulet, että on tärkeämpiä ja parempia työmahdollisuuksia kuin television edessä istuminen. Tänään haluamme antaa sinulle hyviä syitä Elämä ilman televisiota luettelo, joka voi myös vakuuttaa sinut. Päätät itse, onko tämä asenne elämään lopulta myös sinulle.

Elämä ilman televisiota – etuja kaikille

eläminen ilman televisiota perhe-ruoanlaitto-ideat-vapaa-ajan aktiviteetit-lapset-vanhemmat

Jos et halua karkottaa televisiota kokonaan talosta, voit myös kokeilla elämää ilman televisiota. Laita televisio pois hetkeksi ja katso, miten nämä uudet olosuhteet vaikuttavat jokapäiväiseen elämääsi. Koska paitsi lapset voivat hyötyä suuresti vapaa -ajasta ilman televisiota, myös aikuiset.

Elämä ilman televisiota – onko se mahdollista??

elämä ilman tv-toimintaa-terveelliset elämäntavat-liikunta-perheaika

Kun televisio on loppunut, et ehkä tiedä mitä tehdä vapaa -ajallasi alussa. Tästä näet jo, kuinka paljon televisio vaikuttaa elämääsi. Mutta nyt on aika löytää uusia harrastuksia ja tehdä vapaa -ajastasi terveellisempää ja hauskempaa. Koska siinä on muutakin kuin televisio. Sinua rohkaistaan ​​viettämään enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa, kun olet aloittanut elämän ilman televisiota.

Elä paremmin ilman televisiota

elämä-tv-vaellus-hiihto-vuorille tutustuminen-perhe-idea-seikkailu

Joten jos mietit nyt, mitä tehdä juuri saadun vapaa -ajan kanssa, olemme koonneet sinulle muutamia vinkkejä. Voit nyt keskittyä tärkeisiin asioihin, ja ne ovat taatusti hyviä sinulle. Kun olet selvittänyt, millaista elämä on ilman televisiota, voit itse päättää, haluatko tehdä ilman televisiota kokonaan vai ainakin käyttää sitä harvemmin.

Syitä, jotka puhuvat televisiota vastaan

elää ilman televisiota laiskuus-haluttomuus-kunnianhimo-rohkaiseva televisio

Olet todennäköisesti myös huomannut, että ei ole harvinaista, että TV: ssä lähetetään ohjelmia, jotka ovat melko negatiivisia. Aiheet, kuten sota, kärsimys ja draama, eivät ole vain sarjoissa, elokuvissa ja dokumentteissa, vaan ne ovat myös päivän uutisissa. Ja että tämä mieliala vaikuttaa myös mielemme ja tunteisiimme, on enemmän kuin vain loogista. Se ei varmasti voi olla terveellistä pitkällä aikavälillä. Voit välttää tämän vaikutuksen valitsemalla elämän ilman televisiota.

Liike puuttuu

elämä ilman televisiota-haitat-edut-televisio-ajanhukkaa

Tiedämme myös, että jatkuva istuminen ja liikunnan puute ovat kaikkea muuta kuin terveellistä. Ja televisio on myös yhteydessä siihen. Jos meillä on myös työ, jossa olemme istuneet tuntikausia, tämäntyyppinen vapaa -ajan toiminta on sitäkin sopivampaa. Ja mitä enemmän laiskottelemme tällä tavalla, sitä enemmän siitä tulee tapa. Joten tulet riippuvaiseksi, menetät kaiken kunnianhimon ja itsekontrollin. Ja tämä on vain yksi syy elää ilman televisiota!

Television vaikutuksesta

elämä-tv-epäterveelliset syyt-haitat-pro-kontra-inspiraatiot

Mutta televisio voi vaikuttaa myös mielemme. Tämä pätee erityisesti silloin, kun television edessä oleva aika voittaa. Mainonta vaikuttaa erityisesti alitajuntaamme, mutta ohjelmat (joita myös mainonta keskeyttää säännöllisesti) ovat usein enemmän kuin pelkkä aivopesu. Kuluttajia manipuloidaan, mikä vaikuttaa entisestään sitä enemmän, mitä enemmän aikaa vietämme television edessä. Riski, jota elämä ilman televisiota ei todellakaan sisällä.

Käytä vapaa -aikaa tehokkaasti

elämä-tv-unelmat-suunnittelu-toiveet-ajattelun täyttäminen -ideoita

Kuinka monta kertaa olet sanonut tai ajatellut, kuinka monta asiaa tekisit, jos sinulla olisi enemmän aikaa. Useimmiten emme edes tiedä, kuinka paljon aikaa meillä olisi, jos unohtaisimme television ja eläisimme elämää ilman televisiota. Vaikka leikkaisit television edessä olevan tunnin tunnilla, voit silti käyttää tämän tunnin unelmiesi toteuttamiseen!

Elämä ilman televisiota – tule aktiivisemmaksi

elämä-tv-terve-vartalo-kunto-liikunnan puute

Televisio kannustaa laiskottamaan. Ja yleensä, se ei myöskään ole välttämättä huono asia. Kaikilla on kuitenkin aikoja, jolloin he eivät vain halua tehdä mitään. Jos tästä tulee kuitenkin tapa, huono elämäntapa on väistämätön. Usein tämä johtaa siihen, että et edes tiedä, mitä harrastuksiasi sinulla on. Eläminen ilman televisiota voi muuttaa sen.

Etsi harrastuksia

elämä-tv-harrastus-neulonta-ompelu-tanssi-urheilu-tehokas

Lähde sen sijaan etsimään itsellesi paras harrastus, ja saatat pian huomata, että pidät jostakin lajista. Mutta sitä ei voi nähdä television edessä. Sitä vastoin elämä ilman televisiota kannustaa ihmisiä etsimään houkuttelevaa toimintaa. Saatat nauttia ruoanlaitosta tai huomaat, että pidät käsityöstä, neulomisesta, virkkaamisesta, ompelemisesta tai jopa valokuvien ottamisesta.

Urheilu

life-tv-zumba-aerobic-young-old-couchpotatoe-alternative-body-fit

Yrittämättä ja ilman elämää ilman televisiota et kuitenkaan saa selvää mistä pidät. Kokeile siis paljon uutta. Mene tanssimaan ja tutustu uusiin kulttuureihin. Kokeile erilaisia ​​urheilulajeja, kuten Tae Bo, Zumba, Pilates tai Jooga. Koska et vain rentouta päätäsi, vaan teet myös jotain hyvää kehollesi.

Enemmän aikaa perheelle

live-tv-walk-family-friends-tehokkaasti-käyttää aikaa

Nyt voit viettää vapaa -aikaa perheesi kanssa arvokkaammin. Ei ole väliä, menetkö vain kävelylle tai muuhun toimintaan raikkaassa ilmassa, menetkö uima -altaalle tai elokuvateatteriin tai huvipuistoon. On olemassa loputtomia mahdollisuuksia, jotka ovat hauskoja koko perheelle ja tuovat teidät kaikki lähemmäksi toisiaan. Suuri etu, että ilman televisiota eläminen tuo mukanaan.

Vapaa -ajan viettäminen ystävien kanssa

live-tv-ystävät-hauskaa-viihdyttää-sosiaaliset-suhteet-edistää

Sama koskee myös ystäviäsi. Olet ehkä huomannut, että vietät aivan liian vähän aikaa heidän kanssaan. Voit muuttaa sen milloin tahansa ja vielä enemmän elämässä ilman televisiota! Kutsu heitä käymään tai tekemään jotain mukavaa ulkona. “Oikeiden” ihmisten kanssa kommunikointi on paljon mukavampaa kuin kuvitteellisen elämän katseleminen televisiosta.

Oppia uusia asioita

elämä-tv-oppiminen-uudet-kielet-tanssi-valokuvaus-vinkit-mieli

Saatat rypistää nenääsi ajatuksesta. Mutta itsenäistä oppimista ei voi verrata kouluun. Nyt voit valita, mitä haluat oppia, eli mistä nautit ja mikä kiinnostaa sinua. Ota luokka oppiaksesi uutta kieltä, oppiaksesi valokuvauksen perusteet, autolla ajaminen tai mitä tahansa muuta, mikä tulee mieleen nyt, kun elämäsi ilman televisiota.

Elämä ilman televisiota – kirjojen lukeminen

elämä-tv-lukeminen-kirjat-e-kirjat-stimuloivat-mielikuvitusta-aikuiset-lapset

Saatat nyt ihmetellä, mitä eroa on television katselun ja lukemisen välillä. Loppujen lopuksi se ei ole todellista, vaan fantasioitua. Mutta mielikuvitus on juuri avainsana. Koska niitä on käytettävä lukiessaan. Sitä ei suositella lapsille turhaan. Ja opit automaattisesti uusia sanoja ja miten käytät kieltäsi paremmin. Suuri toiminta elämässä ilman televisiota, jossa opit ja rentoudut samaan aikaan.

Luonnon ihmeitä

elämä-televisio-nauti-luonnosta-rentoutumis-kävelee-suunnittelu-matkoja

Oletko innostunut upeasta luonnosta, joka näkyy jatkuvasti televisiossa dokumenttielokuvissa? Se on todella olemassa, ja voit katsella ja nauttia siitä suorana luottamalla elämään ilman televisiota. Sinun ei tarvitse edes matkustaa kauas. Lue lisää Saksan luonnosta, koska se on erittäin vaikuttava. Suunnittele matkoja vuorille, merelle tai metsään, käy eläintarhoissa ja vastaavissa!

Ansaitse ylimääräistä rahaa

elämä-tv-taskuraha-ansaita-osa-aika-ideoita

Jos käytät vapaa -aikasi paremmin kuin television edessä, sinulla on myös enemmän aikaa ansaita rahaa. Tällä tarkoitamme niin sanottuja passiivisia tuloja, joita voit suunnitella päätyösi rinnalla. Tällä tavalla voit ansaita jotain sivulta eri tavoilla ja joissakin tapauksissa ilman paljon vaivaa. Suunnittele oma blogisi mihin tahansa aiheeseen, kuten ruoanlaittoon ja leipomiseen, kauneuteen tai muihin arkielämän ideoihin, tai myy valokuviasi ja käytä lisäaikaa, jonka saat elämästä ilman televisiota. Ota selvää vaihtoehdoista!

Terve elämä ilman televisiota

elämä-tv-kokeilu-harrastus-löytöideoita

Kun ymmärrät kuinka ihana elämä voi olla ilman televisiota, kaipaat pian kaikkea muuta. Emme varmasti halua sanoa, että televisio on huono. Epäilemättä voit oppia jotain uutta tiettyjen ohjelmien kautta, saada inspiraatiota uusille harrastuksille tai retkille jne. Ainoa tärkeä asia on pitää television aika rajoissa. Ja se osoittaa hyvää itsekuria! Joten päätä itse, haluatko laittaa television takaisin olohuoneeseen kokeilun jälkeen!

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet