15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni tapetti olohuoneeseen – 5 ideaa kuvioita ja värejä varten

moderni tapetti olohuoneeseen harmaana vihreänä ja kermanvärisenä

Haluaisitko hieman piristää olohuoneesi? Uusi taustakuva on loistava tapa lisätä huoneeseen värejä ja kuvioita. Tänään näytämme sinulle 5 ideaa nykyaikaisiin aiheisiin, jotka sopivat täydellisesti olohuoneeseen. Ne erottuvat, mutta korostavat myös kaikkea muuta huoneessa upeasti. Kasvitieteellisestä ulkonäöstä betonin tai puun ilmeeseen glitter -taustakuviin – kokoelmassamme on ihanteellinen taustakuva jokaiseen makuun ja elämään.

Nykyaikaiset kivi- / kaupunkimaiset taustakuvat

Moderni kivitaustakuva näyttää tyylikkäiltä ideoilta olohuoneen marmorille valkoiselta

Jos haluat luoda erityisen tyylikkään tunnelman olohuoneeseen, marmoriset taustakuvat ovat täydellisiä. Yksiväriset huonekalut, joissa on selkeät, puristiset linjat, löysävät kokonaiskuvaa ja siirtävät jaloa materiaalia optisesti tarkennukseen. Sinun tulisi ehdottomasti välttää leikkisiä ja koristeellisia elementtejä ilmaistaksesi urbaanin ilmeen. Sen sijaan pidät hienovaraisista väreistä ja minimalistisista rakenteista. Ne, jotka haluavat huokua ainutlaatuista ylellisyyttä ja yksinoikeutta, ovat näistä tyylikkäistä Tapetti olohuoneessa ehdottomasti vaikuttunut.

Nykyaikaiset taustakuvat kasvien ilmeessä / kasvitieteellinen suuntaus

moderni tapetti olohuone kasvitieteellinen trendi vaikutus aiheista pastellivihreä smaragdinvihreä

Luontoaiheet, erityisesti kukka- ja lehtikuvioiden muodossa, ovat tällä hetkellä suuressa kysynnässä ja sopivat jokaiseen tunnelmaan. Helppo (ja nopea) tapa sisällyttää kasvitieteellinen suuntaus sisustukseesi on kuvioidut taustakuvat, jotka ovat innoittamana luonnon loistosta. Olipa filigraanisia koristekasveja ja metsän saniaisia, ilmeikkäitä palmunlehtiä tai trooppisia kukkia – kasvitieteellisten taustakuvien valikoima on todella vaikuttava. Jos kuitenkin luotat vahvoihin väreihin, sinun tulee tapetoida vain yksi seinä.

Modernit tapetit, joissa on puinen ilme / pohjoismainen tyylikkyys

Moderni puutaustakuva näyttää siksak -kuvion harmailta sävyiltä

Jos haluat antaa neljälle seinällesi välittömästi lämpöä ja tekstuuria, valitse puuta muistuttavat taustakuvat. Yhdessä neulottujen tekstiilien ja runsaan vihreän kanssa ne luovat kodikkaan ja kutsuvan tunnelman olohuoneeseen. Valitse kalkittu tai pohjoismainen vaalea puu, joka lisää visuaalisesti tilaa ja rauhoittaa. Yhdistä valkoiset tai kermanväriset huonekalut ja tarvikkeet luodaksesi skandinaavisen tunnelman, ja korosta tummia värejä, kuten tummansinistä, antrasiittia tai mustaa.

Nykyaikaiset puutaustakuvat näyttävät tammen beigeiltä

Modernit taustakuvat, joissa on konkreettinen / teollinen ilme

moderni tapetti harmaasta betonista olohuoneeseen

Tasapintaisesta betonista on tullut yksi modernin arkkitehtuurin tärkeimmistä suunnitteluelementeistä. Jos etsit urbaania grunge-ilmettä, joka tuo sisustukseesi nykyaikaisen tunnelman, valitse betonisen näköinen taustakuva. Sen avulla voit luoda betonin karkean tekstuurin seinille nopeasti ja helposti. Betoniseinän vaalean harmaa sävy näyttää samalla puristiselta ja täynnä luonnetta ja sopii erityisen hyvin teollisuuskalusteisiin. Betonin viileän ilmeen tasapainottamiseksi luonnolliset ja lämpimät materiaalit, kuten puu, nahka tai kupari, ovat välttämättömiä.

Hohtavat taustakuvat, joissa on metallinen ulkonäkö / tyylikkyys & Glamour

moderni olohuoneen tapetti hohtavasta hopeabarokkista kukoistaa

Metalliset taustakuvat ovat upeita, jos haluat lisätä hienovaraista hienostuneisuutta olohuoneeseesi. Ne voivat olla hienovaraisia ​​tai rohkeita luodakseen tyylikkään ja futuristisen tai tyylikkään ja klassisen ilmeen. Valitse hohtava taustakuva, jossa on geometrinen kuvio, jotta seinät saavat modernin tunnelman, tai valitse tyylikkäät ruusukultaiset ja kupariset taustakuvat, jotka lisäävät lämmintä.

moderni tapetti olohuone harmaa hopea hohtava geometrinen kuvio

Silmiinpistävillä kuvioilla, koristeilla ja motiiveilla taustakuvat eivät ole enää huomaamaton tausta, vaan todellinen katseenvangitsija. Siksi värit ja mallit on sovitettava huolellisesti sisustukseen. Mikä tässä esitetyistä taustakuvista sopisi parhaiten huoneeseesi?

moderni taustakuva olohuoneen ideoille kukkakuvioita hopeaa

Kuvan lähde: www.tapetender70er.de

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista