15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Musta vaalea väri sisätiloissa – 16 luovaa muotoilua seinille ja kattoille

Musta vaalea makuuhuone makuuhuone-loisteputki-seinä-katto-tähtitaivaan sininen taivas

Kauniit valotehosteet sisätiloissa ovat erittäin suosittuja lasten ja aikuisten keskuudessa. Seinäkoristeita, kuvia ja seinämaalauksia voidaan lisätä Musta vaalea väri maalia ja niitä käytetään usein pimeiden diskojen, baarien ja pelihuoneiden sisustukseen. Fluoresoiva seinäverhous sopii myös kotiin, erityisesti luovasti suunniteltuihin makuuhuoneisiin.

Musta vaalea väri ja sen ominaisuudet

Musta vaalea muki-kirkas-neon-fluoresoiva-maalari värit

Ihmissilmä näkee vain rajoitetun valon, joka sisältää värejä violetista tummanpunaiseen. Tämän alueen ulkopuolella olevia värejä ei voi havaita. Kuitenkin fluoresoivat materiaalit tulevat näkyviin mustan valon tai UV -säteilyn kautta ja saavat erityisen valotehosteen – ne loistavat. Fluoresoivat tai neonvärit ne näkyvät erikoislampun alla, joka säteilee ultraviolettisäteilyä (UV). Lue lisää inspiroivista hehkuvista sisätiloista ja löydä lisää mustan valon käyttötarkoituksia.

Musta vaalea maali seinälle

Musta vaalea seinämaalaus-kukat-maalaus-huone-musta valolamput

Olohuoneet, joissa on fluoresoivien seinävärien sisustus, tuovat huoneeseen erityisen mystisen tunnelman. Jos sinulla on lahjakkuutta maalata, voit jopa yrittää tehdä seinäkoristeita itse. Tarvitset vain mustat vaaleat värit, UV -lamput ja oman mielikuvituksesi. Huomaa, että seinään käytetty maali ei sovellu iholle. Jos haluat edelleen maalata mustia vaaleita tatuointeja ihollesi, osta tähän tarkoitukseen sopiva UV -maali.

Tähtitaivas katossa mustalla valolla

Black light color bedroom roofkuva tähtitaivaan maailmankaikkeus

Kirkkaat mustat vaaleat värit voivat olla joko näkyviä tai läpinäkyviä. Näkyvät maalit ovat havaittavissa myös ilman UV -valoa, jolloin ne saavat voimakkaamman valotehon valon alla. Toisaalta läpinäkyvät mustat valovärit voidaan nähdä vain erikoislampun avulla. Jälkimmäiset sopivat esimerkiksi makuuhuoneen katto maalauksiin, jotka kuvaavat esimerkiksi tähtitaivasta.

Fluoresoivat värit 3D -kattokuviin

Musta vaalea väri 3D-katto-kuva-temppeli-viidakko-UV-värit

Neonseinämaaleilla voidaan maalata vaikuttavia 3D -kattokuvia, joiden muotoilu luo mystisen vaikutelman huoneeseen. Seinien tai katon valoisa väri ei kuitenkaan sovi kaikkiin huoneisiin. Sinun pitäisi mieluummin välttää fluoresoivia värejä olohuoneissa tai keittiöissä.

Maalaus seinämaalaus neonväreillä

musta-vaalea-väri-seinämaalaus-maali-akryyliväri-neon-eksoottiset kukat

Jos et halua koristella seinääsi kokonaan seinämaalauksella, voit maalata seinämaalauksen kankaalle neonväreillä. Voit joko luottaa omiin taitoihisi tai käyttää valmiita malleja, jotka voidaan siirtää nopeasti kankaalle fluoresoivalla ruiskumaalilla.

Abstrakti taide mustan valon alla

musta-valo-väri-taide-abstrakti-kuva-loisteputki-värit

Monet taiteilijat käsittelevät abstraktien kuvien maalaamista, jotka tuovat syvemmän merkityksen. Tällaiset taideteokset on joskus maalattu neonväreillä, jolloin värit näkyvät normaalissa valossa, mutta muuttuvat mustassa valossa.

Musta vaalea väri tähtitaivaalle kotiteatterissa

musta-valo-väri-kotiteatteri-katto-tähtitaivas-upotetut paikat

Jos etsit sopivaa valaistusta kotiteatteriin, kattokuva tähtitaivaasta on sopiva päätös. Mustavalkoiset lamput voidaan yksinkertaisesti piilottaa epäsuorana valaistuksena, eikä niissä ole voimakasta valoa, joka häiritsee elokuvien katselua. Sinusta tulee myös tunne, että olet ulkona.

Itämainen kattokuva UV -väreillä

musta-vaalea-väri-katto-kuva-itämainen-sisustus-neon-värit

Mustassa valossa loistavia värejä käytetään usein baarien sisätiloissa, joissa on erityinen tunnelma. Itämaisissa tiloissa on usein hienovarainen valaistus, joka sopii täydellisesti tällaisiin valotehosteisiin.

Leikkikenttä fluoresoivissa väreissä 

musta-vaalea-väri-minigolf-kenttä-hehkuva-sisustus-matto

Laser Tag on Yhdysvalloista nouseva peli, jota pelataan usein pelihuoneissa, joissa on loisteputki. Suurissa kaupungeissa on myös keilahallit ja minigolfradat, jotka sijaitsevat pimeässä huoneessa, jossa on mustat vaaleat värit. Tällaiset leikkikentät tarjoavat vierailijoille erityisen kokemuksen, jota lapset arvostavat erityisesti.

Airbrush musta vaalea maali – seinämaalaus maailmankaikkeudesta

mustavalo-väri-airbrush-seinämaalaus-kosmos-planeetat

Airbrushilla (jota kutsutaan myös ruiskupistooliksi) suuret huoneet voidaan maalata mustalla vaalealla maalilla. Airbrush- ja fluoresoivat seinämaalit soveltuvat vain sisäkäyttöön.

Musta vaalea väri päiväkodissa

musta-vaalea-väri-lastenhuone-suosikki-hahmot-katto-kuva-peter-pan

Monet pikkulapset pelkäävät pimeää eivätkä voi nukkua rauhassa. Tästä syystä vanhemmat valitsevat usein lastenhuoneeseen kirkkaita värejä, joissa on tähtitaivas, suosittuja hahmoja tai muita koristeita.

Vaatimukset valoisalle seinämaalaukselle lastenhuoneessa

musta-vaalea-väri-lastenhuone-valoisa-seinämaalaus-kissat

Lastenhuoneet voidaan suunnitella luovasti ja yksilöllisesti mustalla vaalealla värillä. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että huone on täysin pimeä illalla. Katuvalot ja muiden huoneiden valaistus vähentävät merkittävästi valaistusta. Jos tämä vaatimus täytetään, kaikki seinämaalauksen yksityiskohdat näkyvät selvästi.

Läpinäkyvä musta vaalea väri

musta-vaalea-väri-seinämaalaus-läpinäkyvä-värit-ennen-jälkeen

Lastenhuoneiden seinäkoristeet, jotka näyttävät erilaisilta päivänvalossa ja mustassa valossa, voidaan maalata läpinäkyvillä väreillä. Tässä tapauksessa musta valolamppu on välttämätön, jotta voit nähdä valaistustehosteet illalla.

Lastenhuone mustalla valolla ja ilman

musta-vaalea-väri-lastenhuone-seinämaalaus-uv-värit-hylly

Ennen kuin aloitat fluoresoivan seinämaalin levittämisen, peitä huoneen huonekalut suojakalvolla, joka suojaa niitä värimuutoksilta. Yritä sisustaa lastenhuone niin, että kuvat näyttävät kauniilta sekä päivällä että illalla.

Vedenalainen maailma neonväreissä

musta-vaalea-väri-vedenalainen-maailma-seinä-hai-anemonefish

Neonvärit luovat 3D -vaikutelman, josta lapset pitävät. Suuremmat seinämaalaukset, jotka sijaitsevat juhlahuoneessa tai sisätiloissa, on yleensä maalattu näkyvällä värillä, jotta ne näkyvät sekä kirkkaana päivänä että mustassa valossa.

Seinämaalaus fluoresoivilla väreillä

musta-vaalea-väri-seinämaalaus-valoisa-meduusa-neon-värit

Fluoresoivia värejä käytetään teemaravintoloiden koristeellisessa sisustuksessa. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi seinän tai katon pinta on pohjustettava valkoisella maalilla. Tällä temppulla saavutetaan vahvempi ja voimakkaampi valaistusvaikutus.

Koristeeksi mustat vaaleat värit

musta-valo-väri-koriste-fluoresoiva-lasisäiliö-maali-musta-valo-väri

Mustalla vaalealla värillä voit tehdä itse luovaa koristelua juhliin. Tarvitset: pari lasiastiaa, fluoresoivat maalit taiteelle ja musta valolamppu. Voit joko maalata lasisäiliöt kirkkailla väreillä tai lisätä koriste -elementtejä. Käytä sitä pöydän tai hyllyn koristeluun, aseta UV-lamppu lähelle ja itse tehty koriste juhliin on valmis.

Maalaa mustalla valolla

musta-valo-maali-maali-harja-neon-värit-sateenkaari-peili

Neonväreillä voit maalata kauniita kuvia lasten kanssa pahville tai paperiarkille. Prosessi on sama kuin muilla väreillä maalaaminen, mutta piirustukset hehkuvat mustalla valolla. Älä unohda, että nämä UV -musteet eivät sovellu iholle eivätkä jätä pikkulapsia ilman valvontaa maalatessaan niitä.

Muut mustan vaalean värin käyttötarkoitukset

musta-valo-väri-sulake-setelit-passi-kanada-musta-valo-lamppu

Näkymätöntä mustaa valoväriä käytetään myös turvatoimenpiteenä, jotta esineistä saadaan mahdollisimman väärennettyjä. Esimerkiksi setelien tapauksessa turvaominaisuutena käytetään fluoresoivaa painoväriä, joka näkyy vain UV -valossa. Joillakin passeilla on myös tällainen suoja väärentämisen vaikeuttamiseksi.

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä