15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käytä tilaa – Panasonic kehittää laitetta, joka varmistaa keskittymisen lisäämisen

käytä tilaa panasonic -prototyyppikuulokkeet joustava materiaalin melunvaimennus

Toimistotyöntekijät, jotka työskentelevät avoimessa toimistossa, jäävät usein jumiin ja menettävät nopeasti keskittymiskykynsä. Huone on usein liian äänekäs tai muut työntekijät kävelevät jatkuvasti. Tällaiset ulkoiset vaikutukset vähentävät keskittymistä, mikä voi myös vaikuttaa tuottavuuteen. Tulevaisuuden elämän tehdas Panasonic Designstudio suunnitteli Wear -tilan yhdessä japanilaisen muotisuunnittelijan Kunihiko Morinagan kanssa. Wear Space on eräänlainen toimistotyöntekijöiden vilkku, jonka on tarkoitus suojata ulkoisilta ärsykkeiltä.

panasonic-käyttötila avotoimiston meluntorjunta ympäristön melua

Laitteen prototyypin ansiosta avotoimistojen työntekijät voivat pysyä poissa lähiympäristöstään ja työskennellä keskittyneesti häiritsemättä. Innovatiivinen laite toimii samalla periaatteella kuin tunnetut hevosten vilkkurit. Se rajoittaa käyttäjän näkyvyyttä silmien oikealle ja vasemmalle puolelle noin 60 prosentilla. Tällä tavoin sivusärsykkeet estetään ja Wear Space -tilaaja voi keskittyä edessään olevaan työhön.

panasonic kulumista tilaa melun suojaus sokaisee häiriötekijöitä työntekijöiden avoin toimisto

Wear Space luo henkilökohtaisen tilan avoimiin ja meluisiin toimistotiloihin. Innovatiivinen laite on kaareva, leveä joustava materiaali, joka on kääritty käyttäjän pään ympärille. Käyttäjä voi säätää näkyvyyttä omien tarpeidensa mukaan. Näkökenttää voidaan laajentaa tai kaventaa vetämällä tai työntämällä laitteen kahta päätä.

panasonic kulutustila innovatiiviset kuulokkeet kohinanvaimennus bluetooth

Taivutetun rungon sisäpuolella on melua vaimentavat kuulokkeet, jotka suodattavat ympäristön melun. Wear Space -käyttäjät voivat kätevästi asettaa melunvaimennuksen voimakkuuden sovelluksen avulla. Kuulokkeissa on ladattava akku, joka kestää jopa 20 tuntia. Laite voidaan liittää älypuhelimeen tai tietokoneeseen Bluetoothin kautta, josta voit myös kuunnella musiikkia halutessasi. Toisin kuin perinteiset kuulokkeet, Wear Space ei paina pään yläosaa, mikä mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden.

käytä tilaa panasonic vilkku avoin toimisto keskittymän meluneristys

Laitteen toimiva malli paljastettiin Panasonicin South by Southwest (SXSW) -tapahtumassa tämän vuoden maaliskuun alussa. Kehittäjät järjestivät joukkorahoituskampanjan kerätäkseen varoja tuotteelle. Se kestää 11. joulukuuta 2018 asti.

* Lisätietoja Future Life Factory -hankkeista tässä

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa