15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Älykäs pölynimuri Dyson 360 Eye ohjataan älypuhelimella

innovatiivinen robottipölynimuri-Clou-Camera-Fisheye-linssi-Dyson-360-Eye

Dyson 360 Eye on älykäs Robottipölynimuri suunniteltu älypuhelimen kautta ohjattavaksi. Ensimmäinen massamarkkinoiden puhdistusrobotti, jonka on suunnitellut brittiläinen pölynimurivalmistaja Dyson saksalaisen pomo Conzen johdolla, esiteltiin äskettäin Berliinissä IFA: ssa. Huomattavasti pienempi kuin edeltäjänsä, joka esiteltiin vuonna 2001 ja joka ei muuten koskaan siirtynyt sarjatuotantoon..

Robottipölynimurit – läpimurtoimutekniikka

tyhjiörobotti-360-silmä-dyson-integroitu 360 asteen kameraohjaus sovelluksen kautta

Brittiläisen teknologiakonsernin insinöörit Dyson (jota kutsutaan edelleen “kodinkonealan Appleksi”) ovat kehittäneet ainutlaatuisen järjestelmän, jonka tekniikka muistuttaa itseohjautuvaa autoa. Kilpailijoihin verrattuna “360 Eye” tunnistaa ympäristön 360 asteen panoraamakameran ja kalansilmäobjektiivin avulla ja luo yksityiskohtaisen pohjapiirroksen koko huoneesta navigointia varten. Jotta robotin asentoa voidaan tallentaa jatkuvasti, kamera analysoi 30 kuvaa sekunnissa. Jos esineitä oli tiellä, laite pystyy laskemaan vaihtoehtoiset reitit puhdistusprosessille. Analyysien mukaan 31 insinööriä työskenteli pelkästään kameralla yli 100 000 tuntia.

Erityisesti suunnitellulla järjestelmällä robotti -imuri tunnistaa, missä se on huoneessa, missä se on jo puhdistettu ja missä se on vielä puhdistettava. Ja kirsikka kakulla – robotti lähettää puhtausraportin älypuhelimeen!

Robottinen pölynimuri panoraamakameralla

ainutlaatuinen puhdistusrobotti-dyson-360-silmä-Luftwibel-ilman laukkua

“360 Eye” ohjataan älypuhelimella – voit ohjelmoida yksilöllisesti, milloin esimerkiksi pölynimurirobotin pitäisi aloittaa työnsä. Lattian, sohvien ja jopa verhojen puhdistamiseksi hi-tech-laitteessa on ketjut tavallisten pyörien sijasta, jotta voidaan neuvotella reunoista tai pienistä askelista. “360 Eye” -laitteessa on myös tunnettu Dyson-syklonitekniikka, jonka on tarkoitus erottaa lika ja pöly toisistaan ​​ja johon mahtuu noin 0,4 litraa.

Puhdistusrobotti aloittaa puhdistuksen spiraaleina huoneen keskeltä. Imurointi suoritetaan tekniikalla, jota Dyson kutsuu “Radial Root Cyclone” – se toimii ilman pyörreillä ja ilman pussia. Robottipölynimurin mukana toimitetaan latausasema, jonka lataaminen kestää alle 2 tuntia ja kestää 30–60 ammusta. Mutta kaikkea tätä meidän on odotettava hieman kauemmin. Englannissa pölynimuri on saatavana vain kesällä 2015 noin 880 eurolla.

älykäs-tyhjiörobotti-Dyson-360-eye-app-control-by-smartphone

Robotti hoover toimii ilmalamppujen kanssa ja ilman pussia

Uuden sukupolven innovatiivinen pölynimuri-dyson-360 asteen panoraamakamera

Liikkuminen tapahtuu toukkien avulla

Robotti-dyson-360-silmäohjaus sovelluksen latausaseman puhdistaminen

Robotti antaa tietoja nykyisestä puhdistustilasta

Pölynimurin robotin läpimurtoteknologia kalansilmäobjektiivi

Kohokohta on kamera, jossa on kalansilmäobjektiivi

Pölynimuri-robotti-dyson-360-silmä-ilmoittaa puhdistustelineestä

Ohjaus älypuhelimen kautta

Pölynimuri-robotti-sovellus-kotitalous-dyson-360-silmäohjaus-sovelluksen kautta

Vallankumouksellinen tyhjiötekniikka

Tyhjiörobotti-pyörivä harja-line-dyson-360-silmä-toukka-tekniikka

Käytä kotitaloudessa

Previous Post
35 Halloween-meikkivinkkiä koko perheelle
Next Post
22 ideaa koristeelliseen vihannespuutarhaan – ilo silmille ja maulle