15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Turvallinen olo kotona – parempi turvassa kuin pahoillani

liiketunnistimien matkapuhelinten turvajärjestelmien helppo hallinta

“Kotini on linnani” on sanonta. Mutta kampa omasi Tunne olosi turvalliseksi kotona vaikka ei tarvitsisi rakentaa linnoitusta. Lopuksi, nykyään on olemassa muita tapoja suojata kotisi tehokkaasti. Mitä hyötyä on loppujen lopuksi kauneimmasta ja tyylikkäimmästä sisustuksesta, jos et tunne itseäsi hyvin suojattuna ja kutsumattomat vieraat tuntevat itsensä kutsutuksi korkealaatuisista kalusteista eivätkä heitä pidetä poissa? Oman neljän seinän parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi turvallisuuskysymys tulee sisällyttää laitteiden suunnitteluun ja erityistä huomiota on kiinnitettävä kaikkiin talon sisäänkäynteihin ja ennen kaikkea puutarha -alueeseen, jossa on lasiovi. Murtosuojattujen rullakaihtimien ja erityislukolla varustettujen turvaovien lisäksi laaja valikoima elektronisia välineitä – esimerkiksi kohdevaloja, kameroita tai liiketunnistimia – tarjoaa sopivan suojan.

Tunne olosi turvalliseksi kotona – estä murtovarkaat kameroilla, kohdevaloilla ja liiketunnistimilla

Turvajärjestelmien valaistus varmistaa, että liikkeenilmaisimet varustavat talon puutarhan LED -valot

Jokainen, joka valaisee omaisuuttaan kohdevaloilla, ei vain aseta sitä oikeaan valoon, vaan myös luo valtavan suojan. Koska kuten tiedetään Murtovarkaat eivät pidä siitä ollenkaan, olla valokeilassa. Jos et halua, että kiinteä valaistus kytketään jatkuvasti päälle ulkoalueella, sinun kannattaa käyttää liiketunnistimia. Tietenkin ulkoiset kamerat tarjoavat myös erittäin hyvän suojan; varsinkin jos niitä voidaan kääntää ja ne voivat kattaa koko sivuston, ne tallentavat ja rekisteröivät kaikki toiminnot. Valvontakamerat estävät murtovarkaita – sekä ulkona että sisällä.

Tunne olosi kotoisaksi – nykyaikaiset turvajärjestelmät suojaavat sinua rakastavan

Videovalvonnan edut kamera talon julkisivu asennettu

Nykyaikaiset turvajärjestelmät eivät ainoastaan ​​tarjoa luotettavaa suojaa murtovarkaita vastaan, vaan myös muita kodin vaurioita vastaan. Ovi- ja ikkuna-anturit, liike- ja lasirikkoilmaisimet, lämpötila-anturit, veden- ja kaasunilmaisimet sekä savu- ja palohälyttimet takaavat luotettavan suojan neljälle seinällesi-ilman, että ne ovat silmiinpistäviä. Kun valitset oikean turvajärjestelmän, älä kuitenkaan luota pelkästään tunteisiisi ja ulkonäköösi. Kun suunnittelet tällaista järjestelmää, ota aina yhteyttä turva- ja hälytystekniikan asiantuntijaan, kuten esim Tämä tai kysy neuvoja erikoisliikkeiltä. Ammattilainen ei voi vain kertoa sinulle, mikä järjestelmä on järkevin sinulle, voit myös kääntyä hänen puoleensa, jos järjestelmässä on jotain vikaa.

Ole suojattu ja tiedä aina, mitä kotona tapahtuu

Asuntoyhteisö kokoontuu varkauksia vastaan ​​loman aikana

Eri hälytysjärjestelmät on kytketty järjestelmään, hälytys laukeaa vaaratilanteessa. IP-pohjaisia ​​valvontajärjestelmiä ja hälytysjärjestelmiä sekä sisä- että ulkotiloihin voidaan helposti ohjata ja aktivoida mistä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Esimerkiksi lomalla rannalla näet, kuka liikkuu omalla kiinteistölläsi kotona tai – jos kamera on asennettu sisäänkäynnin yläpuolelle – kuka soittaa ovikelloa. Olipa valvontakameroita, liiketunnistimia, kohdevaloja tai täydellisiä turvajärjestelmiä: oikealla turvatekniikalla oma koti ei ole vain kaunis ja kodikas, vaan myös hyvin suojattu tunkeutujilta tai vaurioilta.

Valvontakamera talon julkisivulla

Perheen kodin valvonta varkauden estämiseksi lomalla

Oikea suoja varkauksilta on erityisen hyödyllinen kesäkuukausina

Varkausturva -asukkaat pohjakerroksen huoneistoissa

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka