15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi iPhone 6 saa suuren näytön

 iPhone-6-vertailu-iPhone-5-ja iPhone-4-tekniikka

Kaikille uuden matkapuhelintekniikan faneille on hienoja uutisia – he voivat saada puhelimen, joka on suuren i -perheen jäsen korkean teknologian markkinoilla – Iphone 6. Mitä eroja on vanhalla iPhone 5: llä ja muilla puhelimilla? Asiantuntijat antavat vastauksen hetkessä.

Uusi iPhone 6 saa suuren näytön

iPhone 6: n uusi puhelimen suunnittelunäyttö

Internetissä ilmoitettiin mielenkiintoisia tietoja uuden sukupolven älypuhelimista Omena terveiset. Useiden lähteiden mukaan on jo selvää, että tämä on uusi Iphone 6 tulee markkinoille kahdessa versiossa. Toisessa on 4,7 tuuman näyttö ja toisessa 5,5 tuumaa.

Uusi iPhone – ohuempi, mutta laajalla näytöllä

iPhone-6-uusi-käsinäyttö-idea

Mitä tulee uuteen, isompaan iPhoneen, Sonny Dickson, joka julkaisi luotettavia valokuvia iPhone 5c: stä ja Retina iPad ministä viime vuonna ennen virallista julkaisua, on nyt näyttänyt mielenkiintoisen kuvan.

Uuden matkapuhelimen mitat kilpailevat muiden korkean teknologian maailman titaanien kanssa

iphone-6-photo-design-white-metallic-molemmat puolet

Kuvassa näkyy puhelin, jonka väitetään olevan uusi iPhone. Näytön halkaisija on 14 cm. Tuumaa muunnettuna tämä tarkoittaa 5,51181 tuuman näyttöä. Sanotaan myös, että uusi iPhone on paljon ohuempi kuin edeltäjänsä.

Suurempi versio Iphone 6 pitäisi tulla markkinoille hieman myöhemmin kuin kompakti veljensä, asiantuntijoiden mukaan hinta tulee tarpeettomasti paljon korkeammaksi.

Uuden näytön idea on taistella markkinoilla olevia kilpailijoita vastaan ​​suurilla näytöillä sekä Androidilla ja Windowsilla. Yhdessä julkisista julkaisuista Apple ilmoitti, että suurten näyttöpuhelimien kysyntä on ollut viime aikoina valtava. Kohderyhmä ja vastaava markkinasegmentti on siis saavutettava ja täytettävä uudella näyttörakenteella.

5,51181 tuuman näyttö avaa uusia mahdollisuuksia

iphone 6: n kolme näyttöä näyttävät värit

IPhone 6 verrattuna kämmeneen

iphone-6-käsite-vertailu-suuri-näyttö

Suuri i perhe

iphone6-vertailu-ulottuvuus-näyttö-tulevaisuuden suunnittelu

Tyylikäs muotoilu

uusi-iphone-6-konsepti-valkoinen-iso-näyttö

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka