15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maalaus Minion Pumpkin: nopeat ohjeet Halloween -koristeluun

minion kurpitsa kasvojen maalaus silmät vinkkejä opas

Aaveet, noidat ja vastaavat vaeltelevat ympäri Halloweenia. kautta maailman. Kammottavat Halloween -koristeet koristavat taloja ja pelottavat kävijöitä. Mutta outon kauhufestivaalin ei tarvitse olla – monet perheet, joissa on pieniä lapsia, etsivät vaihtoehtoisia koristeita, jotka ovat hauskoja sekä vanhemmille että pienille, eivätkä pelottavia. Tarjoamme sinulle juuri tällaisen idean inspiraatioksi – enemmän söpö kuin pelottava. Tässä on ohjeet Minion -kurpitsan maalaamiseen. Anna itsesi inspiroitua ajatuksesta – se varmasti aiheuttaa tunteen päiväkoti -ikäisten lasten keskuudessa.

Minion Pumpkinin maalaaminen – ohjeet seitsemässä helpossa vaiheessa

Minion kurpitsa kasvot ohjeet puutarha penkki sisustus idea

Näitkö elokuvia “Despicable Me” tai “Minions” lasten kanssa? Sitten tiedät kätyrien vastustamattoman viehätyksen (nimi on peräisin englanninkielisestä sanasta uskolliset palvelijat) – nämä söpöt lakit voivat myös koristella terassisi / talosi sisäänkäynnin tai parvekkeen Halloweenia varten. Se on täydellinen käsityöprojekti, johon koko perhe voi osallistua ja valmistautua festivaaliin yhdessä. Varsinkin kun lapset eivät edelleenkään saa leikata kurpitsia turvallisuussyistä. Vielä enemmän – kaikki mitä tarvitset DIY -projektiin, on maali, muutama tyhjä koksikotelo ja malli silmille (katso artikkeli) ilmaisemaan.

Tässä on yleiskatsaus tarvittavista materiaaleista: pienet tai keskikokoiset soikeat kurpitsat (esimerkiksi butternut-lajike), keltainen maalisuihke, tummansininen, musta, punainen akryylimaali hienoja viivoja varten, valkoinen sivellinkynä, harmaa tai hopeapurkki silmien määrä (yksi tölkki = yksi silmä), silmien mallit, kuuma liimapistooli tai yleisliima, harjat (harjasharja ja hieno harja suulle), teippi, sakset. Valinnainen: erityinen tiiviste kurpitsalle käsityökaupasta, merkki hienoja viivoja varten

Maalaa Minion Pumpkin – tee kurpitsa kestäväksi

pese minion -kurpitsan ohjeet vaihe 1

Ensimmäinen askel ihastuttavalle Minion Pumpkinille on erittäin tärkeä ja sillä on ratkaiseva rooli hedelmän pitkässä säilyvyysajassa. Varmista ostaessasi, ettei kurpitsassa ole mustelmia. Sen kuoren pitäisi tuntua lujalta. Kurpitsat, joiden iho on vaurioitunut (viiltoja tai mustelmia), ovat alttiita homeelle. Seuraava vaihe on pestä kurpitsat perusteellisesti – jotta väri pysyy paremmin jälkeenpäin. Anna hedelmien kuivua viikon ajan viileässä huoneessa, jonka lämpötila on noin 18 astetta, hyvin tuuletettu ja tummennettu. Käännä hedelmiä päivittäin, jotta mustelmia ei tule.

Maalaa Minion -kurpitsa – levitä keltainen tausta maalisuihkulla

tee minion -kurpitsa itse vaihe 2 värisuihke

Kätyrit ovat keltaisia, kurpitsat ovat oransseja. Siksi levitä maalikerros jokaiseen kurpitsaan (nopein ja helpoin tapa tehdä tämä on maaliruiskulla, mutta voit halutessasi myös käsitellä akryylimaaleja). Anna kurpitsien kuivua yhden yön. Valinnainen: levitä ensin kerros tiivistysainetta, jotta kurpitsa kestää pidempään sateessa, tuulessa ja kylmässä puutarhassa. Tämän suojakerroksen on kuivuttava muutaman tunnin ajan.

Maalaa kurpitsa – piirrä Minions -vaatteet

tee minion -kurpitsa itse ohjeet vaihe 3 piirtää

Kiinnitä teippi kurpitsan keskelle (katso kuva yllä) – voit piirtää suoran viivan merkinnällä. Tämän vaiheen pitäisi helpottaa maalaamisen jatkamista – varsinkin koska sinulla on nyt lähtökohta ja voit alkaa piirtää Minions -vaatteita. Muuten, voit jättää tämän askeleen lapsille – he odottavat innolla osallistumistaan ​​maalaukseen tässä ensimmäisessä vaiheessa.

tee minion -kurpitsa itse maalaamaan housut vaihe 5

Piirrä nyt Minions -housut joko tussilla tai hienolla siveltimellä ja mustalla maalilla. Maalaa housut sitten siniseksi.

Minions kurpitsa – maalaa kasvot ja muut yksityiskohdat

minion kurpitsa kasvot piirtää merkki

Nyt voit piirtää suun (mallin löydät esimerkkinä alla olevasta artikkelista).

minion kurpitsan kasvomaalauksen vinkit

Maalaa suu harjalla mustalla akryylimaalilla. Nyt on myös oikea aika levittää toinen kerros sinistä akryylimaalia – varo, että hienot mustat viivat peittyvät kokonaan.

Minion kurpitsan kasvomaalin suun ohjeet

Nyt voit maalata hampaat – joko siveltimellä ja akryylimaalilla tai sopivalla harjakynällä.

Ohjeet Minion -kurpitsasilmien maalaamiseen

Piirrä nyt paksu viiva kätyreiden “pään” ympärille harjalla. Arvioi karkeasti mihin kiinnität silmät myöhemmin ja käytä niiden asentoa päänä oppaana. Anna kurpitsien kuivua – noudata maalinvalmistajan ohjeita ja pidä lyhyitä taukoja yksittäisten vaiheiden välillä.

Minion kurpitsasilmät leikattu malli

Tällainen tauko on oikea aika ilmaista ja leikata malli silmille – pyydä lapsia tekemään tämä tehtävä. Tarvitset kurpitsien lukumäärästä riippuen (tarvitset 4-5 silmää sen mukaan, haluatko maalata kaikki kolme Minions-hahmoa).

minion kurpitsan silmät tarttuvat voi maata

Katkaise tölkin pohja – yhdestä pohjasta tulee silmä. Kiinnitä sitten silmä tölkin pohjaan yleisliimalla tai teipillä.

minion kurpitsa silmät nauha vinkkejä ohjeet

Lopulta silmät kiinnitetään kurpitsaan kuumaliimapistoolilla. Uusi, ei pelottava Halloween -koristeesi on valmis! Alla olevasta kuvagalleriasta löydät lisää jännittäviä esimerkkejä ja inspiroivia ideoita siitä, miten voit lavasttaa tehokkaasti jo maalatut kurpitsat.

Minionit ja Dr. Maali Nefario

minion kurpitsa maalaus lasten koristelu halloween dr.nefario

Minions -kurpitsaan tarvitset mini -kurpitsaa, esim. Ambercup -lajiketta. Ne ovat pieniä, ohuita ja oranssin värisiä. Elokuvahahmolle Dr. Nefario, tarvitset vauvan karhun kurpitsaa – sillä on pitkä varsi ja oranssi väri. Tarvitset myös baretin.

Näytä kätyrit puutarhapenkillä

minion kurpitsa kasvojen maalaus lasten koristelu puutarha

Ulkopuolella kurpitsat ovat vaarassa mädäntyä – mutta voit vähentää tätä riskiä merkittävästi asettamalla Halloween -koristeet kuivalle pinnalle. Nopeasti kuivuva puutarhapenkki on ihanteellinen.

minion kurpitsa perhe elokuva patio sisustus idea

Terassi on myös hyväksyttävä vaihtoehto kostealle puutarhan maaperälle – jos se on peitetty, edes sade ja lumi eivät voi vahingoittaa kurpitsia.

minion kurpitsa dr nefario halloween mallinnus savi idea

Previous Post
Sipulit kotitaloudessa – unelmaton käyttösi jokapäiväisessä elämässä
Next Post
Tee lankakuvia itse kynsillä – ideoita, ohjeita ja malleja