15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Neonvärit silmän sisäkulmassa: näin meikkitrendi “Mermaid Tears” onnistuu!

Viimeisimpien kauneustrendien osalta kuuluisa Kardashian-Jenner-klaani on aina kaikkien muiden edellä. Jos et ole asunut luolissa viime vuosina, tiedät todennäköisesti, että perheellä on kaksi sisäistä meikkibrändiä – Kim Kardashianin vuonna 2017 lanseeraama KKW Beauty ja Kylie vuonna 2015 lanseeraama Kylie Cosmetics Jenner esiteltiin. Kahden kauneusbrändin saapumisen ansiosta pystyimme pysymään ajan tasalla uusimmista meikkitrendeistä, joita Kardashians asettaa. Viimeisin Kardashian-Jenner-sisarusten suosima luomiväritrendi on nimeltään “Mermaid Tears”, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että loistat värikkäitä luomivärejä silmäsi sisäkulmaan näyttämään merenneidon maagisilta kyyneleiltä.

Suunnittelijat tekevät lausunnon Mermaid Tearsin kanssa

vaaleanpunainen merenneito kyyneleet meikki trendi

Kutsu sitä sattumaksi, mutta Pinterest on myös ennustanut täsmälleen tämän suuntauksen vuodelle 2021. “Väriaksentti silmän sisäkulmassa” -haut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa lisääntyivät 45 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Neonväristä on tullut myös vuoden suurin väritrendi. Muodista kauneuteen lisävarusteisiin – näemme jatkuvasti vihreän, oranssin, vaaleanpunaisen, violetin, turkoosin ja keltaisen neonvärejä Instagram -syötteissämme. Ja juuri nämä värit ovat suosittuja merenneidon kyyneleiden muodostamisessa.

Mermaid Tears neon -luomiväri ponnahtaa väreihin

Miksi kaikki rakastavat jännittävää meikkiä niin paljon? Se saa silmät heti näyttämään valppaammilta ja suuremmilta ja saa sinut myös hyvälle tuulelle! Ja arvaa mitä? Merenneidon kyyneleet ovat helpoin meikkitrendi luoda uudestaan ​​kaikesta, mitä olemme nähneet tänä vuonna! Poissa tolaltaan? Lue nopea ja helppo opetusohjelma silmämeikin trendin hallitsemiseksi. Parasta siinä? Se ei vaadi erityisiä meikkitaitoja ja sen voi hallita jopa aloittelija.

Mitä varoa ulkonäössä?

violetit väripisteet silmän sisäkulmassa, eyeliner ja alastomat huulet

Jos et ole tottunut tällaiseen värikkääseen meikkiin, aloita hienovaraisemmalla sävyllä, kuten violetti tai turkoosi. Naisille, jotka haluavat korostaa silmiään eivätkä pelkää leikkiä värikkäällä meikillä, neon -luomivärit ovat paras vaihtoehto. Neonkeltainen oli suosituin ehdotus trendissä, koska se sopii lähes kaikkiin silmien väreihin.

keltaiset luomiväripyyhkeet silmän sisäkulmassa

Sen lisäksi, että neon -luomiväri on erittäin trendikäs, sillä on toinen etu: kirkkaat ja vilkkaat värit tekevät ilmeestä välittömästi herkemmän ja raikkaamman. Neonin lisäksi voit käyttää hohtavia luomivärejä myös muissa väreissä, kuten valkoisia, hopeisia tai kultaisia. Valitse sävy, joka sopii parhaiten ihon sävyyn tai joka luo tehokkaan värikontrastin silmillesi. Selvittääksesi, mitkä värit sopivat sinulle parhaiten, voit joko määrittää kauden tyypin tai luottaa täydentävään väriteoriaan.

Kylie Jennerin silmämeikki vaaleanpunaisella violetilla

Toinen erittäin tärkeä kohta korostustuloksen saavuttamiseksi ja silmien suurentamiseksi on varmistaa, että valitsemassasi meikissä on hyvä pigmentti. Tästä syystä nestemäisiä ja kermaisia ​​luomivärejä suositellaan, mutta voit käyttää myös hyvin pigmentoitavaa tuotetta jauheena joko nestemäisen luomivärin päällä tai yksinään. Luomiväripohjamaalin käyttö vain silmän sisäkulmaan auttaa myös korjaamaan luomiväriä erityisesti kuumina kesäpäivinä. Kirkasvärinen geelinen silmäkynä on toinen loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat kokeilla trendiä – ja se on myös erittäin kätevä käyttää.

Kuinka luoda merenneito kyyneleitä

Kylie Jenner meikkii keltaisilla aksentteilla silmän sisäkulmassa

Vaihe 1: Levitä pohjamaali koko kannelle sormellasi ja jauhe se sitten tasaisen pinnan luomiseksi. Jotta merenneito kyyneleet erottuvat, käytä neutraaleja alaston ääniä muodostamaan siirrettävä kansi.

Vaihe 2: Levitä värillinen luomiväri silmän sisäkulmaan pienellä siveltimellä. Aloita kyynelputken alueelta ja sekoita väriä hieman alaspäin ja ylöspäin kohti silmäluomen rypytystä. Vaihtoehtoisesti voit hieroa luomivärin väriä silmän sisäkulmaan sormella.

vaaleanpunaisia ​​värejä silmän sisäkulmassa

Vaihe 3: Kun olet levittänyt maalin, sinun on sekoitettava siirtymät. Ota tämä puhtaalla siveltimellä ja aloita sekoittaminen ulkokulmista.

Vaihe 4:  Viimeistele ulkonäkö piirtämällä mukava kissan silmänrajauskynä ja levittämällä ripsiväri. Merenneito kyyneleet on tehty!

keltainen väri aksentti silmän sisäkulmassa ja glitter eyeliner

Jotta värisävy tulee omakseen, on tärkeää luoda tasapaino silmälle pitämällä muut värit hienovaraisina. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää harmaata silmänrajauskimallaa, jossa on glitteriä mustan sijaan.

Korosta värin aksentteja silmän sisäkulmassa

Jos haluat tehdä väriroiskeista vieläkin voimakkaampia ja kiiltävämpiä kimaltelevilla hiukkasilla, sinun on ensin levitettävä peitevoide erittäin vaalealla sävyllä luomivärin pohjana. Tämä sopii erinomaisesti valokuvaukseen, jossa meikin on oltava hieman havaittavampi.

Uusi trendi on täydellinen kevät- ja kesäaikaan!

vaaleansiniset luomiväripyyhkeet ruskeisiin silmiin

Kasvomaskin käyttäminen on uusi normaali. Mutta älä anna sen lannistaa sinua. Vaikka et voi käyttää rohkeita, kirkkaita huulipunia, voit varmasti piristää silmämeikkiäsi väreillä silmäsi sisäkulmassa!

Neonvärit rohkaisevat hälyttäviä ja säteileviä silmiä

Vaaleanpunaiset merenneito -kyyneleet värittävät silmän sisäkulmassa ruskeisiin silmiin

Glitterillä ja korostuskynällä ulkonäkö saa oikean määrän hehkua

Vaaleanpunaisia ​​aksentteja silmän sisäkulmassa

Vihreät silmät ohentavat oranssin sävyjä

Oranssi luomiväri pukeutuu väreihin vihreillä silmillä ja vaaleilla hiuksilla

Ruskeat silmät ovat valinnanvaraisia

kultainen luomiväri silmän sisäkulmassa oranssiin luomiväriin

Muussa tapauksessa pidä kiinni motosta: vähemmän on enemmän

Violetti luomiväri ponnahtaa väriin vihreillä silmillä silmän sisäkulmassa

Mermaid Tearsin avulla voit luoda todellisen wow -tehosteen

Vihreät aksentit silmän sisäkulmassa ruskeisiin silmiin

Alaston huulipuna sopii parhaiten silmiinpistävän silmämeikin kanssa

keltaisia ​​värisävyjä sinisiin silmiin

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista