15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tummansininen luomiväri on uusi Pinterest -trendi kesäksi: 26 meikkiideaa

tummansiniset luomivärit ruskeat silmät näyttävät nuorilta ja raikkailta

Huomaamattomasti hohtavat silmät tummalla värillä, tehokas yksivärinen luomiväri tai meikki graafisilla kuvioilla: tummansininen luomiväri on todellinen monipuolinen. Ehkä juuri siksi väri on yksi Pinterestin trendeistä kesällä 2019. Meikki voidaan pitää kirkkaina, etenkin lämpimänä vuodenaikana. Kokeile eri sinisiä sävyjä ja katso, mihin muihin väreihin voit yhdistää ne. Näytämme sinulle 26 upeaa meikkiideaa eri tilaisuuksiin. anna itsesi inspiroitua!

Tummansininen yksivärinen luomiväri: trendi vuodelle 2019

tummansininen mono luomiväri festivaali silmämeikki idea

Mono -luomiväri on erittäin trendikäs tänä vuonna. Vain yksi luomiväri jakautuu satunnaisesti vain ylä- tai ylä- ja alaluomille. Väri “koboltti” on erityisen suosittu. Se sopii naisille, joilla on tummat silmät, sekä naisille, joilla on siniset silmät. Pidät mieluiten loput meikistä hienovaraisena. Korosta huulet huulipunalla tai huulikiilolla alasti ja vältä poskipunan punastumista.

Tummansininen luomiväri hohtavana väriefektinä

tummansininen luomiväri iltainen silmämeikki savuinen

Mausta juhlamekkisi tummansinisellä luomivärillä, jonka levität korostuksena silmän sisäkulmaan. Varmistaaksesi, että saat tarkan viivan ensimmäisellä kerralla, voit piirtää viivan ensin vaalealla (esimerkiksi valkoisella) kohl -lyijykynällä ja jäljittää sen sitten hieman kostealla siveltimellä ja sinisellä luomiväreillä.

Piirrä täydellinen eyeliner nestemäisellä tummansinisellä luomivärillä

Nude luomiväri koboltti eyeliner silmämeikki ideoita

Täydellinen eyeliner voidaan piirtää matta tummansinisellä luomivärillä. Kosketa varovasti epäpuhtaita alueita meikkikorjauskynällä. Korosta sitten silmiä alaston sävyllä, jonka jaat liikkuville silmäluomille ja korosta aksentteja hohtavan valkoisella luomivärillä kulmakarvojen alla.

Graafinen kuvio, jossa on luomiväri ja matta suomi

tummansininen luomiväri graafinen kuvio suorakulmio siniset silmät vaaleat hiukset

Voit myös piirtää yksityiskohtaisia ​​graafisia kuvioita nestemäisellä luomivärillä. Joka tapauksessa sinun on maalattava ne täsmälleen. Tuote on pitkäikäinen ja kattava, joten se on ihanteellinen juhlamekolle.

Festivaalimeikki tummansinisellä luomivärillä

tummansininen luomiväri festivaali silmät meikki ideoita

Valkoinen, ruusukulta, koboltinsininen ja siniharmaa muodostavat tehokkaan luomiväripaletin. Voit yhdistää värejä haluamallasi tavalla loistavan festivaalin tai jokapäiväisen meikin luomiseksi.

Koboltinsininen ja kimallus: viileä värinädisko

pronssi luomiväri kohl sininen puolue meikki idea

Kermanvärisen luomivärin ja alaston, hohtavan hopeanvärisen luomivärin ja koboltin sinisen luomiväriyhdistelmän ansiosta seuraava meikki on suosikki.

Sateenkaarisilmät: Instagram -trendi

tummansininen luomiväri sateenkaari silmämeikki

Niin sanotut sateenkaarisilmät aiheuttavat parhaillaan tunteen Instagramissa. Tuskin on vaikuttajaa, joka ei olisi tehnyt ulkoasua. Tämä meikki on tosin silmiinpistävä eikä sovi kaikkien makuun. Mutta olemme koonneet sinulle alla useita esimerkkejä, jotka sopivat täydellisesti juhla -asuun.

tummansininen luomiväri sateenkaari yksisarvinen silmämeikki

Tummansinisellä ei tietenkään ole ratkaisevaa roolia, vaan väri on enemmän osa kirkkaiden värien silmiinpistävää kokonaisuutta.

Tummansininen luomiväri ja viininpunainen huulipuna: väriyhdistelmä todellisille trendintekijöille

tummansininen luomiväri mono-viininpunainen huulipuna iltameikki

Muotimaailma on myös innostunut väristä “koboltti”. Lukuisat suunnittelijat ovat jo lähettäneet mallinsa pitkin catwalkia hohtavilla luomivärillä, jotka kulkevat ylöspäin pehmeissä harmaan sävyissä. Tasainen posliini ja punainen huulipuna tekevät ulkonäöstä katseenvangitsijan. Meikki on erityisen tehokasta, kun vaatteet ottavat luomivärien ja huulipunan värit. Ulkonäkö sopii hyvin myös violetin, laventelin ja mustan kanssa.

Tummansininen luomiväri: meikkiideoita naisille, joilla on roikkuvat silmäluomet

tummansininen luomiväri eyeliner piirtää silmät meikki näyttää

Ei ole helppoa käyttää tehokkaasti meikkiä roikkuville silmäluomille. Seuraavan yksinkertaisen meikkiidean avulla voit saada tyylikkään meikin, joka suurentaa silmiä visuaalisesti. Aloita silmän sisäkulmasta pienellä, litteällä, hieman kostutetulla siveltimellä ja piirrä luomiväri, jossa on jäänsininen luomiväri, silmäluomen keskelle. Aseta sitten sivellin silmäluomen keskelle ja piirrä eyeliner ulospäin tummansinisellä luomivärillä.

Savusilmät ja harmaa ja tummansininen luomiväri

tummansininen luomiväri cocktail osapuolen silmät meikki

Tuskin mikään muu meikki on yhtä ilmeikäs kuin suosittu savuiset silmät. Tänä vuonna väripaletti koostuu harmaasta, tummansinisestä ja violetista. Yhdistelmä näyttää erityisen lumoavalta ja on täydellinen juhlatilaisuuksiin, kuten cocktailjuhliin, häihin tai jopa yrityksen juhliin. Värit sekoittuvat rennosti toisiinsa sormilla. Lisäksi silmät korostuvat kohl -eyelinerilla.

Kupari ja tummansininen: ihastuttava väripari

tummansininen luomiväri alla, savuiset silmät yllä, hohtava kuparin väri

Lämmin kuparin sävy yläluomessa ja viileä sininen sävy alaluomissa tuovat siniset ja vihreät silmät näkyviin. Värien kirkkaus riippuu läheisesti siitä, kuinka paljon luomiväriä käytät.

tummansininen luomivärifestivaali näyttää harmaalta vaaleanpunaiselta silmiltä vaalealta

Tummansininen luomiväri: Julkkismaailma on innostunut ”Cobalt” -sinisestä

tummansininen luomiväri oliivin iho ruskeat silmät tummat hiukset

Julkkismaailma näyttää myös olevan täysin innostunut tummansinisestä luomiväristä. Kim Kardashian teki sen ensimmäisenä ja esitteli kauneuslinjansa tummansinisellä luomivärillä. Oscar -voittaja Emma Stone valitsi myös tummansinisen sävyn ulkonäköön. Väri toi hänen jäänsiniset silmänsä paremmin esiin. Bella Thorne rakastaa sävyä, jonka hän yhdistää vaaleanpunaiseen huulipunaan.

Sopii jokapäiväiseen käyttöön tai silmiinpistävää: tummansininen luomiväri on todellinen monipuolinen. Täydentävillä väreillä on myös ratkaiseva merkitys, jotta ulkonäkö olisi lopulta oikea ja sovittaisi ihon sävyn ja silmien värin. Naiset, joilla on siniset silmät, voivat valita tummansinisen luomivärin, jossa on lämmin violetti pohjaväri, ja naiset, joilla on vihreät silmät, voivat tuoda esiin sinisen sävyn harmaalla tai hopealla. Naiset, joilla on ruskeat silmät, näyttävät yleensä erittäin hyviltä alastomilta ja kuparisävyiltä.

tummansininen luomiväri mono party meikki tummanpunainen huulipuna

tummansininen luomiväri geometrinen kuvio vaaleat hiukset siniset silmät

tummansininen luomivärifestivaali meikki hiukset viininpunainen huulipuna kampaus Frisch Jung

tummansininen luomiväri mono glitter hiukkaset oliivin iho tumma iho nude huulipuna

tummansininen luomiväri festivaali silmät meikki ideoita

tummansininen luomiväri violetti musta ripsiväri vaaleat hiukset siniset silmät

tummansininen luomiväribileiden meikkifestivaali näyttää harmaalta hohtavalta kulmakarvojen meikiltä

tummansininen luomiväri punk meikki ideoita festivaali

Levitä tummansininen yksivärinen luomiväri ylä- ja alapuolelle

Kesän tummansiniset luomivärit kissan silmät muodostavat tyylikkäästi

tummansininen luomiväri tyylikkäät siniset silmät ruskeat hiukset

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja