15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 kasvomaalausta joulukuvioineen ja ohjeet niiden tekemiseen itse

kasvomaalaus joulukuvioita ideoita ohjeet tehdä meikki itse

Kuka sanoo, että voit meikata lasten kasvoja vain karnevaaleja tai halloweenia varten? Tämä on sallittua ja sopivaa myös muihin tilaisuuksiin, eikä joulu tietenkään ole poikkeus. Lapset rakastavat kasvomaalausta, joten tee heidät iloisiksi jouluna ja yllätä heidät iltapäivällä meikillä! Kasvomaalaukseen sopii joulukuvioita, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen ja samalla parantaa joulun tunnelmaa. Näytämme sinulle joitakin näistä ajatuksista ja mahdollisuuksista tämän päivän artikkelissa, jossa on ohjeita tehtävän helpottamiseksi. Levitä aina sopiva voide pohjana ennen meikin levittämistä ihon suojaamiseksi, maalaamisen helpottamiseksi ja poistamiseksi myöhemmin. Aloita heti!

Kasvomaalaus Joulumotiivit – poron kasvomaalaus

kasvomaalaus jouluaiheet poro videoidea ruskea kasvomaalaus helppoa

Tarvittavat värit meikille: valkoinen, kupari tai vaaleanruskea, espresso, punainen metallinen

Erittäin suosittu aihe on poro. Se sopii sekä tytöille että pojille. Jos haluat koristaa lasten kasvot tällä motiivilla, aloita nenästä, jolle levität pientä valkoista meikkiä sienellä tahmeilla liikkeillä. Levitä valkoista meikkiä hieman poskia kohti ja huulten yläpuolelle sekä silmien ja silmäluomien väliseen otsaan. Korosta sitten otsa vaalealla ruskealla tai kiiltävällä kuparin sävyllä. Merkitse korvien muoto samanaikaisesti ja anna ruskean kasvomeikin sulautua silmäluomien valkoisuuteen silmien ulko- ja sisäkulmissa. Ota sen jälkeen espressoväri ja suunnittele joitakin kohokohtia kuparisävyyn. Muun muassa pidennät myös kulmakarvojasi nenää kohti.

Maalaa sarvet otsalle ja nenälle samalla espresso -sävyllä ja harjalla valkoisen alueen yli viivan muodossa. Lopeta korvien piirtäminen metallisella punaisella ja valkoisella maalilla. Piirrä muutama ääriviiva espressolla katkoviivalla. Tämä luo kauniin turkiskuvion. Käytä ohutta harjaa nenäsi viimeistelyyn ja jäljitä kulmat. Voit myös lisätä muutamia silmäripsiä samaan aikaan. Jos tämä ajatus kasvomaalauksesta on tarkoitettu pojille, voit myös jättää silmäripset pois. Mutta ne sopivat erittäin hyvin tyttöjen kasvomaalaukseen. Videon ohjeissa voit edelleen katsella jäljellä olevia vaiheita, joilla voit suorittaa porot kasvomaalauksena joulukuvioihin.

kasvomaalaus joulukuvioita rudolph deer tyttö sarvet pääpanta

Jos haluat tehdä lapsille joulukuvioita, jotka valmistetaan nopeammin, voit myös kokeilla tätä poroa. Vain nenän ja poskien yläpuolella oleva alue koostuu kuparin sävystä. Silmien alle voidaan tehdä vaaleanpunainen vaaleanpunainen meikki. Sitten tarvitset vielä punaisen nenän ja muutaman valkoisen pisteen. Yhdistä nenä ja suu tummanruskealla viivalla ja levitä punertavaa huulipunaa. Yhdistä meikki päänauhaan, jossa on kaviot.

Misteli ideana kasvomaalaukseen jouluksi

kasvomaalaus joulukuvioita misteli vihreät lehdet ohjeet diy

Vaaditut värit: vaaleanvihreä, tummanvihreä, musta, valkoinen, punainen

Tällainen misteli on myös nopea ja helppo korjata, ja se on parasta tehdä temppelin alueella kasvojen toisella puolella. Loistava idea, jos etsit pieniä aiheita kasvojen maalaamiseen. Piirrä ensin lehtimuoto vaaleanvihreällä meikillä. Tämän ei tarvitse olla täydellinen, koska myöhemmin piirrät ääriviivat mustalla. Taputtele sitten muutama aksentti tummanvihreällä, jotka sulautuvat hyvin vaaleanvihreään. Piirrä milloin tahansa kolme punaista pistettä, jotka edustavat marjoja. Ota ohut harja ja jäljitä lehtien ja marjojen reunat. Valkoisella värillä voit sitten lisätä joitain aksentteja, kuten tähtiä tai pisteitä, kun taas punainen sävy on tarkoitettu huulille ja muutamia muita kuvioita ja aiheita halutessasi.

Grinch poikien kasvomaalaukseen – jäljittele aiheita

jouluaiheita kasvomaalausta poika grinch vihreä joulupukki ohjeet tee se itse

Vaaditut värit: Hapanvihreä, tummanvihreä, valkoinen, punainen, musta

Kasvomaalaukseen on jouluaiheita, jotka taatusti miellyttävät jokaista lasta. Esimerkiksi Grinch sopii erityisesti pojille. Levitä sienellä ensin kirkkaanvihreä meikki nenän yläpuolelle, otsaan ja silmäluomille. Lisää sienellä myös muutama sävy tummanvihreällä värillä silmän sisä- ja ulkokulmaan. Ota sitten valkoinen meikki ja levitä se otsaasi painamalla ja kiertäen liikkeitä myrkkyvihreän reunan yläosaa pitkin. Vasemmassa poskessa on valkoinen piste. Nämä ovat hatun turkis ja pomponit. Punaisen hatun kohdalla poimi jälleen punainen maali ja kasta siveltimen reuna myös mustaan ​​maaliin. Näin suunnittelet punaisen ja mustan reunuksen yhdellä kertaa. Voit myös piirtää ensin hatun punaisen reunan ja sitten mustan ääriviivan ohuemmalla harjalla.

Siveltimellä ja tummanvihreällä meikillä suunnittelet sitten DIY Grinchin kulmakarvat ja nenä-, posken- ja otsan kaarevat taitokset. Mustalla maalilla voit silti piirtää kontrasteja ja ääriviivoja, kuten punaisen hatun ja turkin väliset rajat tai kulmakarvat ja silmän sisäkulman. Voit myös katsoa tämän tarkemmin videolta.

Kasvomaalaus joulukuvioista – Olaf -meikki

joulumotiivit kasvomaalaus olaf kasvomaalaus vaaleansininen lumiukko glitteri

Vaaditut värit: vaalea pastellinsininen, valkoinen, oranssi, musta metalliväri, musta

Jos haluat oppia Olafin maalaamaan lapsia uudelleen, voit käyttää näitä ohjeita. Se on epäilemättä yksi joulun suosituimmista kasvomaalausaiheista. Taputtele pastellinsininen otsa otsaasi leukaan muodostaen puoliympyrän. Käytä paksua harjaa ja valkoista meikkiä maalataksesi lumiukon vartalo kasvomaalauksiseksi joulumotiiviksi. Käytä oranssia nenään. Ohuella harjalla ja metallimustalla piirrät jälleen silmät ja suun sekä hampaat, kehon ääriviivat, käsivarret ja hiukset. Käytä tavallista mustaa nappeihin, silmien pupilliin ja kulmakarvoihin. Pehmeällä tarkennuksella voit sumentaa metallimustalla piirretyt ääriviivat.

Lopuksi voit lisätä mitä tahansa valkoisia koristeita. Nämä voivat olla niin koristeellisia aiheita, mutta myös lumihiutaleita, pisteitä ja muita muotoja. Täydellinen viimeistely muodostuu hopeakimalleista, joita vain sormella värjäät väreillä.

Ideoita kasvomaalaukseen – yksinkertaisia ​​aiheita teemalla “Jäädytetty”

jouluaiheita kasvomaalaus jäädytettyjen tyttöjen kukat lumihiutaleet kimaltelevat

On olemassa erilaisia ​​kasvomaalausmalleja, joita voit käyttää aiheesta Frozen. Voit myös keksiä jotain itse. Ainoa tärkeä asia on, että käytät oikeita värejä. Käytä sitä talvimotiivien suunnitteluun ja saat kasvomaalaukseen jouluaiheita, joista jokainen tyttö pitää.

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin