15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Make Up Trends syksy / talvi 2017/2018: 10 nykyistä kauneuspäivitystä

muodostavat trendit syksy talvi 2017 2018 huulet silmät

Tämän päivän artikkelissa haluamme esitellä teille 10 meikkitrendiä, jotka Voguen mukaan ovat ehdottomasti trendikkäitä vuosina 2017/2018. Katso nämä syksyn ja talven meikkitrendit ja hanki inspiraatiota seuraavaan henkeäsalpaavan kauniiseen ulkoasuun. Minimalismista heimojen ulkonäköön ja goottilaiseen löydät ehdotuksia, jotka ovat innoittaneet tähtiä eri muotinäytöksissä. Ehkä sinulla on myös sopiva kauneustrendi, jolla voit lisäksi korostaa luonnollista kauneuttasi.

Suurin minimalismi – takaisin luonnollisuuteen

minimalistiset meikkitrendit alaston huulet tietysti

Kuten tiedetään, minimalismi on ominaista monille elämämme alueille. Tämä suuntaus on vahvistumassa myös meikkien suhteen. Kun meikki on mahdollisimman minimalistinen, meikkitaiteilijat pyrkivät selkeästi määriteltyyn tavoitteeseen, nimittäin näyttää ja juhlia mallien luonnollista kauneutta. Trendille on ominaista kirkas iho, vähäinen silmämeikki ja alastomat huulet. Meikki on niin hieno ja yksinkertainen, että se on tuskin siellä.

Erittäin pitkät ripset dramaattiseen ilmeeseen

Erittäin pitkät ripset alaston muodostavat 2018

Erittäin pitkät silmäripset ovat erittäin suosittujen syksyn / talven 2017/2018 uusien trendien luettelossa. Laita keinotekoiset silmäripset alaluomeille, joissa karvat ovat hieman toisistaan. Tämä antaa silmämeikillesi kevyen Twiggy-tyylin ja luo viehättävän ilmeen.

Goottilaiset meikkitrendit – tumma ja ylellinen

Goottilainen ilme tummat silmät muodostavat trendejä

Goottilainen meikki nähtiin kaikkialla catwalkeilla tällä kaudella. Tämän suuntauksen meikkitaiteessa herätti muun muassa Fenty X by Rihanna. Tumma ulkonäkö ja runsaasti tummia tai mustia luomivärejä luodaan samaan aikaan luovan meikin avulla. Veripunaiset huulet, jotka on peitetty viininpunaisella huulipunalla, täydentävät tätä ulkoasua.

Meikki heimojen ilmeellä

heimojen ilme maisin margiela sininen oranssi

Maison Margielan ja Fashion Eastin mallit käyttävät meikkiä siistillä neonvärillä ja silmäluomet heimojen piirustuksilla. Catwalk-muotoilu voidaan tehdä sopivaksi jokapäiväiseen käyttöön tällä trendimerkillä.

Graafiset viivat

graafinen eyeliner punainen näkyvä

Tällä kaudella graafiset linjat ovat ehdottomasti mukana ja niitä pidetään pienenä ja minimalistisena yksityiskohtana, joka näyttää maksimaalisen tehon ja antaa sinun näyttää täysin eri valossa. Ei ole väliä, onko sinulla ylä- tai puoliympyrä yläluomillasi.

Säteilevä iho

jennifer lopez meikittää ihon meikkivoiteen säteileväksi

Korostamaan naisten kasvojen piirteitä meikkitaiteilijat ovat korostaneet enemmän ihonväriä. Tämä meikitön ulkonäkö määritteli kiitoradat viime kaudella, mutta saa nyt pienen innovaation. Valon saamiseksi he päättivät erityisistä nestemäisistä meikkivoiteista, jotka antavat iholle säteilevän, melkein märän viimeistelyn. Erityisen alhainen iholla saavutetaan valoa heijastavilla pigmenteillä tai pohjamaalilla.

Ilmeelliset huulet

meikki trendit syksy talvi adriana lima punainen huulipuna

Syksy / talvi 2017/2018 kausi huulet ovat nyt myös ulos. Neonpigmenttien, tummien vivahteiden tai kaksiväristen värien ansiosta loistat kilpailussa. Huulet jäljitetään tarkasti niiden luonnollisten ääriviivojen mukaan. Huulipunatrendi syksyllä ja talvella 2017/2018 tekee vaikutuksen laajalla värivalikoimalla. Värit vaihtelevat vaaleanpunaisesta mustaan ​​ja punaiseen.

Graafinen eyeliner 

graafinen silmämeikki valkoinen

Tämä jäsennelty silmämeikki, jossa on silmiinpistäviä raitoja ja hieman päällekkäisiä eri värejä, herättää varmasti kaikkien huomion. Sähkövärit luovat houkuttelevia uuden sukupolven kissasilmiä. Hieman kulmainen ilme on epäilemättä todellinen katseenvangitsija.

Rock’n’roll-silmämeikki

rock'n'roll eyes metalik kulmakarvatrendit syksy

Tämä meikkitrendi on innoittanut Kate Mossin ikoninen eyeliner. Syksyn ja talven meikki luo kuuman rock’n’roll-ilmeen, jossa on paljon mustaa, joka levitetään epätäydellisesti ja hieman likaantuu. Voit jäljitellä kivistä ilmettä hetkessä. Tätä varten tarvitset pehmeän kohl -kynän, jota levität runsaasti alemmalle ripsiriville ja vilkkut useita kertoja. Näin voit saavuttaa tahriintuneen vaikutuksen.

Muodosta trendit syksyyn / talveen – savuiset silmät määritelty uudelleen

savuiset silmät harmaa hopea syksy muodostavat

New Yorkista Pariisiin meikkitaiteilijat ovat vieneet savuiset silmät aivan uudelle tasolle. Jokainen tulkitsija ymmärtää tulkinnan eri tavalla, mikä tekee tästä trendimeikistä niin kiehtovan, monipuolisen ja suositun. Vaikka Saint Laurentin musta meikki levitetään vain silmän kehälle, Versace tarjoaa äärimmäisen graafisen version jännittävistä kissan silmistä. Toisaalta Giorgio Armanilla kulmakarvat varustettiin sumeilla luomivärillä halutun savuisen ilmeen saamiseksi.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia